If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Колеги в един друг форум който не е свързан с форекса се появи тема "края на долара" и посочват линк http://www.informationclearinghouse....ticle17512.htm
Само че аз не разбирам английски и не разбрах за какво става въпрос
Виж и 1995та година къде е бил!! Интересно дали ще се качим над тези нива(1,45!!)
Айде от тука една дълга USD/JPY на демото
цел 15-20 пипса... Нали е демо какво да го правя ...
Затворих на +8 пипса че от тука ми се струва пак ще има надолу.
То не че са кой знае какво но все пак и демото трябва да се
раздвижва понякога , но при мен е друго странното че там
забогатявам(виртуално) а на реалния акаунт съм доста зле
Доста фигурки нагоре държа но си блъскам главата сега защо
тогава нямах стоп и като се върна назад да видя къде съм
сбъркал че потънах толкова и се хващам за главата как може
аз идиота да съм продал няколко инструмента при ясно изразен
ъптренд.... Нямам думи направо
Колеги в един друг форум който не е свързан с форекса се появи тема "края на долара" и посочват линк http://www.informationclearinghouse....ticle17512.htm
Само че аз не разбирам английски и не разбрах за какво става въпрос
Достатъчно е ,а пък е и по важно да знаеш дали ще вали.Колко и кога,много трудно някои може да каже!
Коментар
Форекс Форексов
Първоначално изпратено от the fan*
bnight, недей така.. ще се затриеш....а стоповете са си стопове....между другото ти нали не би купил някаква валута, която прави по-ниско ниво от 20.12.06.. изпада от канал...подминава някакво фибо..и затваря под 200-дневна....?
това че може да се чертаят фибомибота, трендлинии и 200, 300 и 5000-периодни плъзгащи се средни не значи нищо. Това са просто неща, които си мислим че вършат в работа - понякога наистина я вършат.
Важно е как се движи и как се позиционира спрямо предишните си положения самата ЦЕНА. Преди време бях срещал АБСУРДНИЯ опит на някакъв рисувач да предвиди движението на ИНДИКАТОР, въз основа на което щяло да се промени цената еди как си.
Все едно да предвидиш с колко ще се напълни язовир Искър преди да завали и вече да знаеш колко ще вали.
Коментар