If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ще си прИменям поста, толкова пъти колкото реша. Нещо бърка ли те ?
Вчера ManUtd ми даде много добър и изчерпателен отговор. От Е-Bat-Sedefcho още не съм го получил. От теб също.
И какъв си ? В какво си голям ?
Гледам те още се люшкаш в категориите правилно и грешно. Май май бая има да се учиш и ти
Ама хайде ще ти кажа нещо като подарък.
Няма правилно и грешно, има нарастващ и намалящ акаунт. Останалото са празни приказки
aз написах много пъти-най големия сам на форекса. твое право е да не вярваш.благодаря за подаръка не мога да го приема. когато разбереш отговорите които ти се дадоха ще мога с удоволстие да се насладя на подаръци от теб. нарасващия ил намаляващия акаунт са резултат от печелившите и губещи сделки следващия въпрос е-кога една сделка е печеливша ?????????????????
Затапвам на миасто.Разлайвам кучета.Обирам стопове и продавам котировки на платежосособни големци.Тр
Защото когато не се разбират фундаменталните сили е добре да не се плюе нещо.
Фундаментът е доста сложно нещо, не както го опростява Овчата мисъл с лихвените диференциали, ама явно и на него толкова му разбира главата.
Част от фундамента е ПЕЧЕЛЕНЕ ОТ КАПИТАЛА, както и ЗАПАЗВАНЕ НА КАПИТАЛА. Когато първото надделява, тогава гледаш лихвените диференциали, растеж и т.н., когато е второто....вече става по-сложно и дори златото го изпитва в момента. Най-трудното сега е да се запази капитала, а не да се печели от него.
неочквано положителния import price index
в петък повиши ли риска за запазването на капитала?
.... вчера двама съфорумеца ManUtd и E-Bat-Sedefo ти обясняваха че сам прав ......
Овчи, какви източници цитираш само.... усещаш ли се .... ми единия по едно време го изхака хормона и спешно отиде на "оглед на Варненските жени", а на другия му се бе надул езика от фиркане още в ранния следобед.
колко пъти трябва да си примениш поста за да се нагодиш към угодната визия? все още си арогантен и това ти пречи. не е грешно. това е част от пътя. работи повече за да го оправиш. вчера двама съфорумеца ManUtd и E-Bat-Sedefo ти обясняваха че сам прав но отново не беше разбрал и демонстрира арогантност като написа- аз си чакам отговора. ами ще имаш да си чакаш съфорумецо greedforsuccess. никой не е задължен в нищо.
Ще си прИменям поста, толкова пъти колкото реша. Нещо бърка ли те ?
Вчера ManUtd ми даде много добър и изчерпателен отговор. От Е-Bat-Sedefcho още не съм го получил. От теб също.
И какъв си ? В какво си голям ?
Гледам те още се люшкаш в категориите правилно и грешно. Май май бая има да се учиш и ти
Ама хайде ще ти кажа нещо като подарък.
Няма правилно и грешно, има нарастващ и намалящ акаунт. Останалото са празни приказки
Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.
Трише вече е в глуха защита. Вижте каква велика глупост е изрекъл днес:
LONDON (Dow Jones)--The divergences between the economies of individual member states of the euro zone are no greater than those between states in the US, European Central Bank President Jean-Claude Trichet said Monday.
П.П. Едно време по математика ни учеха да не сравняваме ябълки с круши, а той сравнява Суверени с Щати. Тъжна работа.
ааа Овча мисъл не сме се разбирали така Нали обеща че ще отговаряш сега поставяш изискване и за смирение Каква е тая работа ? Отмяташ се придържаи се към обещаното
Не съм те обиждал, да си видял да съм казал, ти си еди какъв ?
Няма такова нещо. Поисках да кажеш в какво си голям на форекс маркета. Отговори на въпроса.
И аз съм вторият, който те помоли.
Ето какво съм казал за справка.
Аз не виждам обиди тук.
колко пъти трябва да си примениш поста за да се нагодиш към угодната визия? все още си арогантен и това ти пречи. не е грешно. това е част от пътя. работи повече за да го оправиш. вчера двама съфорумеца ManUtd и E-Bat-Sedefo ти обясняваха че сам прав но отново не беше разбрал и демонстрира арогантност като написа- аз си чакам отговора. ами ще имаш да си чакаш съфорумецо greedforsuccess. никой не е задължен в нищо.
Затапвам на миасто.Разлайвам кучета.Обирам стопове и продавам котировки на платежосособни големци.Тр
Няма точно изразена граница кога от къси да минаваш на дълги и обратно. Редките случаи са понякога след решенията на ФЕД. САМО ФЕД!!! Няма ЕЦБ, няма BOJ или който и да е друг.
Та поради тази размита граница играя с по-голям толеранс и понякога го отнасям с големи загуби.
а имаш ли рисунка на еврото с нанесени макро данни, като точки.
по-интересното е как обръщаш фундамента в котировки и на офцъта и стана интересно. .... иначе съм съгласен че маркета не е електронна игра, въпреки, че аз така подхождам към него т.е. технически само.
Няма точно изразена граница кога от къси да минаваш на дълги и обратно. Редките случаи са понякога след решенията на ФЕД. САМО ФЕД!!! Няма ЕЦБ, няма BOJ или който и да е друг.
Та поради тази размита граница играя с по-голям толеранс и понякога го отнасям с големи загуби.
Коментар