IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX архив 2.1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ManUtd Разгледай мнение
    За Хром разширението е идентично на мозилското.
    https://chrome.google.com/webstore/d...biglidom?hl=en
    Блокира и рекламите в ютуб клиповете. Има някой и друг бъг. Вижда се като на скрийна на Грийди.
    Ползвайте k-meleon бря !!!!!!
    Забраняваш му джаба-маба, фреймове и т.н.
    и получаваш уникално бръз и стабилен браузър !!!
    Аз даже не знам ви реклами има по инвестора
    Никога не съм ги виждал
    --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
    http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнение
      В поста ми има 2 въпроса Както винаги останали без отговори Ето още един : Ти циганин ли си, евреин ли си, къв си
      П.П.Тоя тест го предложи на съквартирантите ти в Карлуково Абе там докторите как ви разрешават да държите ЖиСиеМи ?
      Фицка грешиш,той пише от монашеската си килия ха сети си кой се крие зад този ник,бил е на флора,фалирал е и се е отказал от Форекса,има виждане за пазара
      "църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
        Дано ме разбираш правилно - Под "очовечаване" в БГ разбирам, да може маймуната/хиената да ти донесе нещо, без да ти иска пари за това.
        Разбирам те Аноне , но хиените трябва да разберат, че това също е вид инвестиция, ДЪЛГОСРОЧНА .
        Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

Дано ме разбираш правилно - Под "очовечаване" в БГ разбирам, да може маймуната/хиената да ти донесе нещо, без за това да ти иска пари.
          Friends are friends, but cheese is for money !
          Custodite sortem vestram

Коментар

Рано или късно, рекламодателите ще разберат що е то "expressions for nothing"
            Прав си, даже благодарение на тия блокиращи плъгини и разширения в браузърите сигурно ще стане по-бързо от очакваното.
            Засега само Гугъл са достатъчно големи да си позволят повече от обичайните аванти - като ползване на гмаил в аутлук или тандърбърд, но даже и те не правят браузър с вграден блок на рекламите. Все пак и те са на същата софра, макар да са на най-хубавата маса в заведението.

Коментар

Че има, има а другото ДАНО стане по-бързо
              Дано ме разбираш правилно - Под "очовечаване" в БГ разбирам, да може маймуната/хиената да ти донесе нещо, без да ти иска пари за това.
              Last edited by anon6706; 13.06.2011, 19:45.

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
                В БГ няма добри хора. Свършили са отдавна. Сега всички сме само лоши момчета, затова си и седим тук и ни харесва.
                Щом правиш разлика между добри хора и лоши момчета, надежда има Имаш потенциал
                Те банкери да не ни острижат уфсътъ, че жената чака с иглите пулофер да ми плете
                Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Първоначално изпратено от Овча Мисъл Разгледай мнение
                  колко пъти трябва да си примениш поста за да се нагодиш към угодната визия? все още си арогантен и това ти пречи. не е грешно. това е част от пътя. работи повече за да го оправиш. вчера двама съфорумеца ManUtd и E-Bat-Sedefo ти обясняваха че сам прав но отново не беше разбрал и демонстрира арогантност като написа- аз си чакам отговора. ами ще имаш да си чакаш съфорумецо greedforsuccess. никой не е задължен в нищо.
                  Ииии Бакрото,не се бях сетил за това име което е на ромски,та бавно и славно почва да се нарежда до големите въвъ Форекс индустрията Вече парадира и с тяхната подкрепа
                  "църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"

Коментар

• Първоначално изпратено от trade Разгледай мнение
                    мн тегав пазар намърдах се от 1,4375 късо и на 1,4360 затворих предполагаем хед енд шолдерс на 10 мин графика ама додето да излезе много чакане .........
                    кво си видял ти си знаеш ............ма казваш изчака да се образува и затвори ........тва не можах да го разбера

Коментар

Няма какво да разказвам - купих си софтуера, а и слава Богу, все още има интелигентни хора в БГ.

Ива един хубав виц за Овчаря и Ехото.....

Ще изчакам, освен че ще изгладнеят хиените, да започнат и да се очовечават, което си е пак изгладняване.
                      Че има, има а другото ДАНО стане по-бързо

Коментар

Мани, мани Мъчно ми е за добрите хора дето се мъчат
                        В БГ няма добри хора. Свършили са отдавна. Сега всички сме само лоши момчета, затова си и седим тук и ни харесва.
                        Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                          Евтиното ще ти свърши, още като слезеш от самолетя В БГ евтино няма
                          Верно, че няма. Ама лошото е, че и пари няма.

Освен вица за Овчаря и Ехото, другият ми любим лаф е как българина харчел повече от реалните си доходи... (но това е любима фраза за катериците в имотната тема)
                          Last edited by anon6706; 13.06.2011, 19:40.

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                            Мани, мани Мъчно ми е за добрите хора дето се мъчат

Коментар

Зарежи ти Javata, ами пробвай същото в БГ и ми разкажи резултата
                              Няма какво да разказвам - купих си софтуера, а и слава Богу, все още има интелигентни хора в БГ.

Ива един хубав виц за Овчаря и Ехото.....

Ще изчакам, освен че ще изгладнеят хиените, да започнат и да се очовечават, което си е пак изгладняване.

Коментар

Със самолет по-евтино бре

Коментар

Working...
                                X