Първоначално изпратено от trade
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX архив 2.1
Collapse
Заключена.
X
X
-
Затапвам на миасто.Разлайвам кучета.Обирам стопове и продавам котировки на платежосособни големци.Тр
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеРазбира се. Винаги съм се съобразявал с важни технически индикатори, както и с изказванията на Юнкер.
Но подобни неща не променят фундамента, а дават възможности за добавки, осрезнявания и....., е, понякога и затваряне на загуба..... иначе съм съгласен че маркета не е електронна игра, въпреки, че аз така подхождам към него т.е. технически само.
Коментар
-
Първоначално изпратено от JaY_Z Разгледай мнениете тука се изложи много ...
послепис-anon6706 да но понякога паниката на стадото не се контролира. за това ние големите ги чакаме да се уморят. това също е предвидено в движението на стадото. обърни внимание на евро долар двойката.там овцете събират сили в момента и скоро ще бъдат изненадани точно като аре на гергйовден.Затапвам на миасто.Разлайвам кучета.Обирам стопове и продавам котировки на платежосособни големци.Тр
Коментар
-
Ето тук, какво беше написал клюкавицата
Забележете, че е овчар и че е прост, и че заявява. Има наистина доста прилики
http://www.investor.bg/forum/showthr...=100&page=2187Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.
Коментар
-
Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнениеАноне да разбирам ли че има и други фактори освен фундамента?
Но подобни неща не променят фундамента, а дават възможности за добавки, осредняванияи....., е, понякога и затваряне на загуба.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Овча Мисъл Разгледай мнениес кво ще ти помогне отговора? отговора е-факт.правилно им отговори за пазара. браво имаш потенциал.The problem with my trading is usually somewhere between my keyboard and my chair...
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение..... щото се намесиха извънфундаментални фактори.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Овча Мисъл Разгледай мнениекакъв друг може да е щом питаш тук ? президент ?
послепис-greedforsuccess обиждаш а аз не. а и няма смисал. аз не мога да бъда обиден. още си типично агънце с претенции за вълкодав. спри и помисли повече. ако това е твоето желание то моля още двама съфорумеца да го споделят и ще се съобразя с него. казвам много разбирате малко. вие от стадото сте емоционални и егоцентрични натури. пораснете и се променете. това не е обида това е факт и аз ще ви го докажа. ако фактите са обида то живеем в ненормален свят
Няма такова нещо. Поисках да кажеш в какво си голям на форекс маркета. Отговори на въпроса.
И аз съм вторият, който те помоли.
Ето какво съм казал за справка.
Първоначално изпратено от greedforsuccess Разгледай мнениеИ не каза, в кое си най-големият на форекс маркета. Вземи го направи. Добре ще е да знаем.
Най-големият:
1. Идиот
2. Наивник.
3. Лузър
4. Ахмак
Има и още, но вярвам, че ще намериш някой отговор.Last edited by greedforsuccess; 13.06.2011, 15:51.Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.
Коментар
-
Първоначално изпратено от JaY_Z Разгледай мнениееуропа почти цялата почива...понеделник е и е лято...тънък пазар (само предположение по насечените движения)...в такива може да ти се изакат на изметеното...
П.П. овчи питах нещо - глас в пустиня...
успехЗатапвам на миасто.Разлайвам кучета.Обирам стопове и продавам котировки на платежосособни големци.Тр
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеСтранно е, че предположи думата "клюкавицата" за участник, нарочно не написах нищо повече.Не, аз не съм Монк.
послепис-greedforsuccess обиждаш а аз не. а и няма смисал. аз не мога да бъда обиден. още си типично агънце с претенции за вълкодав. спри и помисли повече. ако това е твоето желание то моля още двама съфорумеца да го споделят и ще се съобразя с него. казвам много разбирате малко. вие от стадото сте емоционални и егоцентрични натури. пораснете и се променете. това не е обида това е факт и аз ще ви го докажа. ако фактите са обида то живеем в ненормален святЗатапвам на миасто.Разлайвам кучета.Обирам стопове и продавам котировки на платежосособни големци.Тр
Коментар
-
Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнениеНе е !!!!
Ония е аругантен и досега
да си беше изтървал нервите
Тва беше култуво дейтвие.Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.
Коментар
Коментар