IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX архив 2.1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от trade Разгледай мнение
    да ама оня търгуваше по друг начин влизаше в позиция и постепенно уголемяваше позицията и ако тръгне на зле хеджираше докато нашият влиза на 100 %
    защо грешно ли е ? спрете с конспирациите. не се вкарвайте в игри които не се играят в стадото. стадото може да се манипулира и това се прави постояно на форекса. не си мислете че правите изключение. anon6706 пише верно за стадния инстинк.
    Затапвам на миасто.Разлайвам кучета.Обирам стопове и продавам котировки на платежосособни големци.Тр

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
      Разбира се. Винаги съм се съобразявал с важни технически индикатори, както и с изказванията на Юнкер.
      Но подобни неща не променят фундамента, а дават възможности за добавки, осрезнявания и....., е, понякога и затваряне на загуба.
      по-интересното е как обръщаш фундамента в котировки и на офцъта и стана интересно. .... иначе съм съгласен че маркета не е електронна игра, въпреки, че аз така подхождам към него т.е. технически само.

Коментар

• Овча Мисъл , щото си най-големия
        ти бях задал сабахлен въпрос, който
        не е актуален в момента,
        но, ако си най-гоулемия пак не би
        требело да тъ затрудни !!!
        --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
        http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• да ама оня търгуваше по друг начин влизаше в позиция и постепенно уголемяваше позицията и ако тръгне на зле хеджираше докато нашият влиза на 100 %
          Pip master

Коментар

• Първоначално изпратено от JaY_Z Разгледай мнение
            те тука се изложи много ...
            грешиш. всеки има потенциал. иска се само работа над себе си. аз следя 12 форума и знам за много хора.

послепис-anon6706 да но понякога паниката на стадото не се контролира. за това ние големите ги чакаме да се уморят. това също е предвидено в движението на стадото. обърни внимание на евро долар двойката.там овцете събират сили в момента и скоро ще бъдат изненадани точно като аре на гергйовден.
            Затапвам на миасто.Разлайвам кучета.Обирам стопове и продавам котировки на платежосособни големци.Тр

Коментар

• Ето тук, какво беше написал клюкавицата

Забележете, че е овчар и че е прост, и че заявява. Има наистина доста прилики

http://www.investor.bg/forum/showthr...=100&page=2187
              Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

• Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнение
                Аноне да разбирам ли че има и други фактори освен фундамента?
                Разбира се. Винаги съм се съобразявал с важни технически индикатори, както и с изказванията на Юнкер.
                Но подобни неща не променят фундамента, а дават възможности за добавки, осреднявания и....., е, понякога и затваряне на загуба.

Коментар

• Първоначално изпратено от Овча Мисъл Разгледай мнение
                  с кво ще ти помогне отговора? отговора е-факт.правилно им отговори за пазара. браво имаш потенциал.
                  те тука се изложи много ...
                  The problem with my trading is usually somewhere between my keyboard and my chair...

Коментар

• Аре след стадото къса 4377 цел 4283 стопппппп абе след малко ще има плюсов
                    Анализи EUR/USD

Коментар

..... щото се намесиха извънфундаментални фактори.
                      Аноне да разбирам ли че има и други фактори освен фундамента?

Коментар

• Първоначално изпратено от Овча Мисъл Разгледай мнение
                        какъв друг може да е щом питаш тук ? президент ?

послепис-greedforsuccess обиждаш а аз не. а и няма смисал. аз не мога да бъда обиден. още си типично агънце с претенции за вълкодав. спри и помисли повече. ако това е твоето желание то моля още двама съфорумеца да го споделят и ще се съобразя с него. казвам много разбирате малко. вие от стадото сте емоционални и егоцентрични натури. пораснете и се променете. това не е обида това е факт и аз ще ви го докажа. ако фактите са обида то живеем в ненормален свят
                        Не съм те обиждал, да си видял да съм казал, ти си еди какъв ?
                        Няма такова нещо. Поисках да кажеш в какво си голям на форекс маркета. Отговори на въпроса.
                        И аз съм вторият, който те помоли.

Ето какво съм казал за справка.
                        Първоначално изпратено от greedforsuccess Разгледай мнение
                        И не каза, в кое си най-големият на форекс маркета. Вземи го направи. Добре ще е да знаем.
                        Най-големият:
                        1. Идиот
                        2. Наивник.
                        3. Лузър
                        4. Ахмак
                        Има и още, но вярвам, че ще намериш някой отговор.
                        Аз не виждам обиди тук.
                        Last edited by greedforsuccess; 13.06.2011, 15:51.
                        Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

• Първоначално изпратено от JaY_Z Разгледай мнение
                          еуропа почти цялата почива...понеделник е и е лято...тънък пазар (само предположение по насечените движения)...в такива може да ти се изакат на изметеното...

П.П. овчи питах нещо - глас в пустиня...
                          успех
                          с кво ще ти помогне отговора? отговора е-факт.правилно им отговори за пазара. браво имаш потенциал.

Коментар

• Овча мисъл, ето сега може да се говори за стадния принцип.
                            С малко средства се вдига премаркета в САЩ и ритейлърите се юрват на рисковите валути.

Коментар

Странно е, че предположи думата "клюкавицата" за участник, нарочно не написах нищо повече. Не, аз не съм Монк.
                              какъв друг може да е щом питаш тук ? президент ?

послепис-greedforsuccess обиждаш а аз не. а и няма смисал. аз не мога да бъда обиден. още си типично агънце с претенции за вълкодав. спри и помисли повече. ако това е твоето желание то моля още двама съфорумеца да го споделят и ще се съобразя с него. казвам много разбирате малко. вие от стадото сте емоционални и егоцентрични натури. пораснете и се променете. това не е обида това е факт и аз ще ви го докажа. ако фактите са обида то живеем в ненормален свят

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
                                Не е !!!!
                                Ония е аругантен и досега
                                да си беше изтървал нервите
                                И да го напише на табелка и да я постне
                                Тва беше култуво дейтвие.

Коментар

Working...
                                X