Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX архив 2.1
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеКлюкавицата?????
Ония е аругантен и досега
да си беше изтървал нервите--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
-
Първоначално изпратено от Овча Мисъл Разгледай мнениеизбираш интересни места за вход. кво има на 0.85 ? ако търгуваш по фундамент то не следва да търгуваш нива и цени. ако ползваш техника то на 0.85 няма нищо което да определя цел там. от това разбирам че се шегуваш със стадото тук.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Овча Мисъл Разгледай мнениеизбираш интересни места за вход. кво има на 0.85 ? ако търгуваш по фундамент то не следва да търгуваш нива и цени. ако ползваш техника то на 0.85 няма нищо което да определя цел там. от това разбирам че се шегуваш със стадото тук.
Коментар
-
Първоначално изпратено от trade Разгледай мнениехубаво кажи тогава какво му е на деня че да не се търгува днес това че е нисковолатилен като начало на седмицата ли или пък че е 13о забравих или че все още няма ясна посока на големите графики
П.П. овчи питах нещо - глас в пустиня...
успехThe problem with my trading is usually somewhere between my keyboard and my chair...
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеТърся помощ от ритейлърското "стадо". Щом то е маркет-мейкъра.
Давайте да продаваме EUR/GBP с цел 0.85Затапвам на миасто.Разлайвам кучета.Обирам стопове и продавам котировки на платежосособни големци.Тр
Коментар
-
Първоначално изпратено от Овча Мисъл Разгледай мнениетози учасник не ми е познат. отговора е не.
послепис-ingivo1 и trade аз не сам случаен. аз сам най големия. тук сам за кратко да помогна на братята българи в стадото и нищо повече. в стадото бях много много много отдавна.Не, аз не съм Монк.
Коментар
-
Първоначално изпратено от trade Разгледай мнениехубаво кажи тогава какво му е на деня че да не се търгува днес това че е нисковолатилен като начало на седмицата ли или пък че е 13
Овча Мисъл, ако не започнеш да казваш нещо смислено, аз те моля да спреш и да напуснеш
Нали каза, че ако не те искаме, да те помолим да спреш. Сега аз го правя.
И не каза, в кое си най-големият на форекс маркета. Вземи го направи. Добре ще е да знаем.
Най-големият:
1. Идиот
2. Наивник.
3. Лузър
4. Ахмак
Има и още, но вярвам, че ще намериш някой отговор.Last edited by greedforsuccess; 13.06.2011, 15:37.Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеКлюкавицата?????
послепис-ingivo1 и trade аз не сам случаен. аз сам най големия. тук сам за кратко да помогна на братята българи в стадото и нищо повече. в стадото бях много много много отдавна.Затапвам на миасто.Разлайвам кучета.Обирам стопове и продавам котировки на платежосособни големци.Тр
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеТърся помощ от ритейлърското "стадо". Щом то е маркет-мейкъра.
Давайте да продаваме EUR/GBP с цел 0.85
Коментар
-
Първоначално изпратено от Овча Мисъл Разгледай мнениепреди няколко дена отговорих на този въпрос на съфорумеца bombe. ако ти отговоря това щее само един безмислен пост който няма да ти помогне с нищо но ще направя компромис. със 100 процента от капитала влизам. стопа ми не е с фикциран риск. добре ли се чувстваш в стадото ?
Коментар
Коментар