IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX архив 2.1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
    Не е !!!!
    Ония е аругантен и досега
    да си беше изтървал нервите
    и май беше по -разумен

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
      Клюкавицата?????
      Не е !!!!
      Ония е аругантен и досега
      да си беше изтървал нервите
      --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
      http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от Овча Мисъл Разгледай мнение
        избираш интересни места за вход. кво има на 0.85 ? ако търгуваш по фундамент то не следва да търгуваш нива и цени. ако ползваш техника то на 0.85 няма нищо което да определя цел там. от това разбирам че се шегуваш със стадото тук.
        Между другото - 1,65 при кабела още ми стои като цел, но леко се препотих миналата седмица, щото се намесиха извънфундаментални фактори.

Коментар

• Бакрото е надмогнал парите те не са му цел за това няма и цели
          Анализи EUR/USD

Коментар

избираш интересни места за вход. кво има на 0.85 ? ако търгуваш по фундамент то не следва да търгуваш нива и цени. ако ползваш техника то на 0.85 няма нищо което да определя цел там. от това разбирам че се шегуваш със стадото тук.
            Не се шегувам. Имам нива и цени, защото в супера има. Ако стигнем 0.85, ще имам парички.

Коментар

• Първоначално изпратено от trade Разгледай мнение
              хубаво кажи тогава какво му е на деня че да не се търгува днес това че е нисковолатилен като начало на седмицата ли или пък че е 13 о забравих или че все още няма ясна посока на големите графики
              еуропа почти цялата почива...понеделник е и е лято...тънък пазар (само предположение по насечените движения)...в такива може да ти се изакат на изметеното...

П.П. овчи питах нещо - глас в пустиня...
              успех
              The problem with my trading is usually somewhere between my keyboard and my chair...

Коментар

Търся помощ от ритейлърското "стадо". Щом то е маркет-мейкъра.
                Давайте да продаваме EUR/GBP с цел 0.85
                Затапвам на миасто.Разлайвам кучета.Обирам стопове и продавам котировки на платежосособни големци.Тр

Коментар

този учасник не ми е познат. отговора е не.

послепис-ingivo1 и trade аз не сам случаен. аз сам най големия. тук сам за кратко да помогна на братята българи в стадото и нищо повече. в стадото бях много много много отдавна.
                  Странно е, че предположи думата "клюкавицата" за участник, нарочно не написах нищо повече. Не, аз не съм Монк.

Коментар

• Aре селлллл 4375 адд 4405 стоп 4456
                    и надоллллеее , ко обичате тр 4290
                    оФцЪтЪ мисЪл ни осланил с прИсъствието сИ , бре аман от --гумени патоци -- мнооооознаещи
                    сделки Офцъ , ко обичаш , не блябляканици без приложение и смисъл

Коментар

• Първоначално изпратено от trade Разгледай мнение
                      хубаво кажи тогава какво му е на деня че да не се търгува днес това че е нисковолатилен като начало на седмицата ли или пък че е 13
                      Добър ден. Едва ли и той знае

Овча Мисъл, ако не започнеш да казваш нещо смислено, аз те моля да спреш и да напуснеш
                      Нали каза, че ако не те искаме, да те помолим да спреш. Сега аз го правя.

И не каза, в кое си най-големият на форекс маркета. Вземи го направи. Добре ще е да знаем.
                      Най-големият:
                      1. Идиот
                      2. Наивник.
                      3. Лузър
                      4. Ахмак
                      Има и още, но вярвам, че ще намериш някой отговор.
                      Last edited by greedforsuccess; 13.06.2011, 15:37.
                      Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

• хубаво кажи тогава какво му е на деня че да не се търгува днес това че е нисковолатилен като начало на седмицата ли или пък че е 13 о забравих или че все още няма ясна посока на големите графики
                        Pip master

Коментар

Клюкавицата?????
                          този учасник не ми е познат. отговора е не.

послепис-ingivo1 и trade аз не сам случаен. аз сам най големия. тук сам за кратко да помогна на братята българи в стадото и нищо повече. в стадото бях много много много отдавна.
                          Затапвам на миасто.Разлайвам кучета.Обирам стопове и продавам котировки на платежосособни големци.Тр

Коментар

Търся помощ от ритейлърското "стадо". Щом то е маркет-мейкъра.
                            Аз съм вътре от 0.89 в петък. Но 0.85 ми е малко. Виж 0.75-0.7 интервала някъде там е по-добре.

Коментар

• Търся помощ от ритейлърското "стадо". Щом то е маркет-мейкъра.

Коментар

преди няколко дена отговорих на този въпрос на съфорумеца bombe. ако ти отговоря това щее само един безмислен пост който няма да ти помогне с нищо но ще направя компромис. със 100 процента от капитала влизам. стопа ми не е с фикциран риск. добре ли се чувстваш в стадото ?
                                Що не си смениш ника на САМ СТАДО
                                Анализи EUR/USD

Коментар

Working...
                                X