If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
мн тегав пазар намърдах се от 1,4375 късо и на 1,4360 затворих предполагаем хед енд шолдерс на 10 мин графика ама додето да излезе много чакане хич не ги обичам тия тегави работи още маи един връх му трябва на 1 час за сериозен спад
Подкрепям !
Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
мн тегав пазар намърдах се от 1,4375 късо и на 1,4360 затворих предполагаем хед енд шолдерс на 10 мин графика ама додето да излезе много чакане хич не ги обичам тия тегави работи още маи един връх му трябва на 1 час за сериозен спад
Съзнанието Аноне Були я пу..та тази продавачка, колко оборот ще има магазина .
Миналият ден трябваше да сменям задните гуми на колата. Оказа се, че съм загубил камъка на ключа за секретният болт. Наложи се да ходя във фирменият сервиз на Ауди за да ми го развият. Та там костюмарът от рецепцията се разтърча, донесе инструмента и ми разви болтовете, без да ми вземе 1 цент. На изпроводяк ми пожела : " Приятен ден и винаги добре дошъл !" Май беше луд тоя
Миналият ден трябваше да сменям задните гуми на колата. Оказа се, че съм загубил камъка на ключа за секретният болт. Наложи се да ходя във фирменият сервиз на Ауди за да ми го развият. Та там костюмарът от рецепцията се разтърча, донесе инструмента и ми разви болтовете, без да ми вземе 1 цент. На изпроводяк ми пожела : " Приятен ден и винаги добре дошъл !" Май беше луд тоя
преди няколко дена отговорих на този въпрос на съфорумеца bombe. ако ти отговоря това щее само един безмислен пост който няма да ти помогне с нищо но ще направя компромис. със 100 процента от капитала влизам. стопа ми не е с фикциран риск. добре ли се чувстваш в стадото ?
Офцъта,кви са тез стопове дет слагаш,нъл си най големият,и си от флора,там стопове не слагат,Сорос дали слага стопове или Бъфет.Последен въпрос към теб кажи кой ти е брокера,няма да го приемем за реклама
"църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"
Най-се дразня, когато трябва да мисля вместо този, който печели от мен.
Днес отивам да си купувам цигари (обикновено на стек) и тъпата касиерка вижда, че има 2 кутии в щанда над мястото си и казва: Имам само две кутии.
Съседните каси имат поне 50 кутии, сумарно. МОЛЯ Я!!!! да ми събере още 8 кутии от съседните каси. Тя ми отговаря, че не можела да бърка по щандовете на колегите си.
Оставих на касата останалите си покупки за близо 80 лева и заявих, че отивам да си взема всичко необходимо от съседен магазин.
Докато не се научим на някои дребни неща, винаги ще си ревем по форумите. Първото "дребно" нещо е, че на пушач никога не се отказва.
Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Е нали ти е ясно, че няма как да го олекоти. Самият форум работи за да върти банери.
Все едно сами да си теглят ножа.
Рано или късно, рекламодателите ще разберат що е то "expressions for nothing" и дано Инвестор се сети малко преди тях.
Това в кавичките бих го болднал, ама нали си нямам Java.....
Най-се дразня, когато трябва да мисля вместо този, който печели от мен.
Днес отивам да си купувам цигари (обикновено на стек) и тъпата касиерка вижда, че има 2 кутии в щанда над мястото си и казва: Имам само две кутии.
Съседните каси имат поне 50 кутии, сумарно. МОЛЯ Я!!!! да ми събере още 8 кутии от съседните каси. Тя ми отговаря, че не можела да бърка по касите на колегите си.
Оставих на касата останалите си покупки за близо 80 лева и заявих, че отивам да си взема всичко необходимо от съседен магазин.
Докато не се научим на някои дребни неща, винаги ще си ревем по форумите. Първото "дребно" нещо е, че на пушач никога не се отказва.
Аз пък си оставям редовно количката, когато ми поискат лична карта да удостоверя че кредитната е моя
Коментар