IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX архив 2.1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Овча Мисъл Разгледай мнение
    добър отговор даваш. нисля че си напълно готов след този отговор да решиш теста който направих за вас http://imageshack.us/f/197/ovchimilsi.png/
    В поста ми има 2 въпроса Както винаги останали без отговори Ето още един : Ти циганин ли си, евреин ли си, къв си
    П.П.Тоя тест го предложи на съквартирантите ти в Карлуково Абе там докторите как ви разрешават да държите ЖиСиеМи ?
    Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

добър отговор даваш. нисля че си напълно готов след този отговор да решиш теста който направих за вас http://imageshack.us/f/197/ovchimilsi.png/
      Напомняш за един "Пунди" от един друг форум.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
        Според мен на мода е продаване на всяко рали в евро/долар до 1,44. След това ниво ще спра да добавям .... и ще чакам китайския CPI довечера.
        Анон, сигурно си прав, взимайки на предвид, че търгуваш по фундамент. За мен,технически все още има потенциал за дълги ( не за дълго ), преди да се спусне отново.
        Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнение
          Когато затвори на минус ? Ти циганин ли си, евреин ли си, къв си
          Затапвам на миасто.Разлайвам кучета.Обирам стопове и продавам котировки на платежосособни големци.Тр

Коментар

важно е кво се казва все пак а не състоянието на духа и тялото. и аз днес сам малко пиян от разтривките със спирт. в zеrmatt е 8 градуса.
            Аз пиша от Токио Малко е облачно, но е около 20 градуса Кихам, та дойдох на лекар... аха Ти циганин ли си, евреин ли си, къв си

Коментар

дългите са на мода за момента Ти циганин ли си, евреин ли си, къв си ?
              Според мен на мода е продаване на всяко рали в евро/долар до 1,44. След това ниво ще спра да добавям .... и ще чакам китайския CPI довечера.

Коментар

......следващия въпрос е-кога една сделка е печеливша ?????????????????
                Когато затвори на минус ? Ти циганин ли си, евреин ли си, къв си

Коментар

• Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнение
                  Овчи, какви източници цитираш само.... усещаш ли се .... ми единия по едно време го изхака хормона и спешно отиде на "оглед на Варненските жени", а на другия му се бе надул езика от фиркане още в ранния следобед.
                  важно е кво се казва все пак а не състоянието на духа и тялото. и аз днес сам малко пиян от разтривките със спирт. в zеrmatt е 8 градуса.
                  Затапвам на миасто.Разлайвам кучета.Обирам стопове и продавам котировки на платежосособни големци.Тр

Коментар

Офсъ, казах ли ти още от петък, че дългите са на мода за момента Ти циганин ли си, евреин ли си, къв си ?
                    И аз тва се чудя, но постоянно отбягва въпроса и отговаря на въпроса с въпрос.
                    Три пъти го питам най големият на форекса в какво и не ще, и не ще да казва.
                    Не може да асимилира въпроса ли, отговора ли
                    Говори ми, че съм го обиждал, без да има такова нещо. Големи фантазии са го обладали.
                    А ве Овчи ти да не си гледал филма с Дикаприо за сънищата, та да ти се губят детайлите и да не можеш да разбереш, в кой сън си точно
                    Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

колко пъти трябва да си примениш поста за да се нагодиш към угодната визия? все още си арогантен и това ти пречи. не е грешно. това е част от пътя. работи повече за да го оправиш. вчера двама съфорумеца ManUtd и E-Bat-Sedefo ти обясняваха че сам прав но отново не беше разбрал и демонстрира арогантност като написа- аз си чакам отговора. ами ще имаш да си чакаш съфорумецо greedforsuccess. никой не е задължен в нищо.
                      Ами то няма човек тука дето да ти е задал въпрос и да не чака за отговор От умрял писмо Ти циганин ли си, евреин ли си, къв си

Коментар

нищо подобно. съфорумеца 4un4o предположи гап с големина 80 100 пипса. отхвърлих само това. кой в тази форум тема чете внимателно ? малко са тези коит го правят. много сте в стадото. аз ще помогна. ти имаш данни.развии потенциала си и ще излезеш от стадото.аз кво различно казах за големите пари и фундамента?
                        Офсъ, казах ли ти още от петък, че дългите са на мода за момента Ти циганин ли си, евреин ли си, къв си ?

Коментар

• Първоначално изпратено от zloblivi_podritvaniq Разгледай мнение
                          неочквано положителния import price index
                          в петък повиши ли риска за запазването на капитала?
                          Доколкото ФЕД твърди, че основната инфлация е ниска - ДА. Повишени входни цени и ниски изходни -> намаляване печалбите на компаниите -> стремеж за повишаване на производителността им -> намаляване на фонд работна заплата -> увеличаване на безработицата.
                          Кръгът е омагьосан, без наличието на наивници да теглят кредити от банките. Това е липсващото звено.

Коментар

• Първоначално изпратено от ingivo1 Разгледай мнение
                            пак от 80
                            чакай ко не можеш да си позволиш по-дълбок стоп
                            не зяпаш ли че движение над 4390 е почти 85-90 % .......
                            бе ти си знаеш по добре ...
                            успех

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                              Само в главата. Дано не ме дрънне Алцхаймер.
                              направи Аноне .... интересно ми е как прилягат на техническите нива.

Коментар

• Първоначално изпратено от is3584 Разгледай мнение
                                отнесли са та
                                пак от 80
                                Анализи EUR/USD

Коментар

Working...
                                X