If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
След малко отивам в кенефа да освободя натрупването Взе да допускаш много грешки По надолу пропагандираше да не влизаме в конспирации, сега ти самият го правиш.... абе спазвай съветите на докторите и скоро, може би, ще те пуснат от карлуковското стадо Имаш потенциал
Ти циганин ли си, евреин ли си, къв си
Реде, утре съм в Китай Ше ходя, да ми правят едни процедури с рибки, че бая мъртва кожа натрупах
Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
грешката е в мен.признавам. пиша легнал а и сам малко пиян от спирта. швейцарците имат много хубави разтривки с най различни вкусове и аромати.
Еми аз съм на челна стойка ( с една ръка ), щот съм в една школа за нинджи в момента, ама пак си пиша като хората Ти циганин ли си, евреин ли си, къв си
Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Уфсъ и един съвет от мен ! Допускането на правописни грешки, може да бъде +, но не когато го правиш съзнателно и толкова очевадно Ти циганин ли си, евреин ли си, къв си
грешката е в мен.признавам. пиша легнал а и сам малко пиян от спирта. швейцарците имат много хубави разтривки с най различни вкусове и аромати.
Затапвам на миасто.Разлайвам кучета.Обирам стопове и продавам котировки на платежосособни големци.Тр
Уфсъ и един съвет от мен ! Допускането на правописни грешки, може да бъде +, но не когато го правиш съзнателно и толкова очевадно Ти циганин ли си, евреин ли си, къв си
Коментар