IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX архив 2.1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Фицка,защо имитираш подписа на Бат-Седефчо,какви са мотивите ти.Него ли осмиваш или просто себе си.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
      На двата полюса сме.

Тегаво ще бъде за еврото, ако днес борсата пак почервенее. Гледай дали S&P ще замръкне под 1258-60 (грешка), после ще е важно дали Китай ще покажат висок CPI. Случат ли се тези две събития, минаваме на фаза - preservation of the capital, т.е. еврото ще е лоша валута, защото последните месеци се вдигаше от очаквания в лихвите.
      Успех!

искаш да кажеш че все още има дълги в евро/долар които евентуално ще бъдат затворени?

Коментар

Открих как става.
        споделяй де

Коментар

• Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнение
          Ти дан си куче бре Джей Зи-ту е оня с израстъка
          Имам среща с Наото Заем ми иска, зарад земетресението Ше му люсна една яка лифа и тва е
          а помагай , на Наото , с Реда се гласим за иени , свърши :добро дело и ще говорим с Реда по коледа --- аз ще съм от твоя отбор ма Реда все меч вади
          помагай и нема да ни излагаш
          ще делим

Коментар

• Открих как става.

Сега, ако мога и малко чалга да пусна....
            Last edited by anon6706; 13.06.2011, 18:24.

Коментар

Имам среща с Наото Заем ми иска, зарад земетресението Ше му люсна една яка лифа и тва е
              Фицка, как да си добавя "девиз" под всеки пост?

Гледам, че ти имаш.....а пък си намислих един.

Коментар

...... Аз ще ти помогна ( не да излезеш от стадото... ама да не са бастисаш )
                Фицка,
                ами това не е ли оксимонотрон или как беше онзи пловдивски лаф, който все още си мисля,че някаква енергийна напитка.....

Коментар

• ....

Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                  Намекът е, че вносните цени дразнят ФЕД. Това е само част от пъзела.

Разбира се, че данните са координирани. Винаги е било така.

Най-ми е смешно, когато пускат стенограмите от заседанията на ФЕД - Уж са от преди няколко седмици.
                  благодаря

Коментар

• Първоначално изпратено от tandem Разгледай мнение
                    Бивам благодаря ,само дето от 4часа сабахлян купувам евра при всеки спад и смятам да ги държа до утре най малко до 13 часа на обед .Къв ли фундамент ще се забърква в тоя чесови пояс Успех
                    На двата полюса сме.

Тегаво ще бъде за еврото, ако днес борсата пак почервенее. Гледай дали S&P ще замръкне под 1258-60 (грешка), после ще е важно дали Китай ще покажат висок CPI. Случат ли се тези две събития, минаваме на фаза - preservation of the capital, т.е. еврото ще е лоша валута, защото последните месеци се вдигаше от очаквания в лихвите.
                    Успех!

Коментар

• Първоначално изпратено от is3584 Разгледай мнение
                      чупа им стъклата напоследък не смеят да кажат нищо срещу поръчките ми ---
                      не дърпай онова за опашката
                      п.с приятно разглеждане на Nippon
                      Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Първоначално изпратено от tandem Разгледай мнение
                        Бивам благодаря ,само дето от 4часа сабахлян купувам евра при всеки спад и смятам да ги държа до утре най малко до 13 часа на обед .Къв ли фундамент ще се забърква в тоя чесови пояс Успех
                        е сабахлем , беше за сабахлем
                        преориентирай се с продажби
                        утре е днес ... да не останеш с евраци

Коментар

trade, хареса ли ти прайс-екшъна около 1.44?
                          Изпуснах го друг път но тои е дело на овцата швеицарските банкери и треидери с които има среща сега като доиде ще обяви че ни е предупреждавал за спада
                          Pip master

Коментар

А ти как си?

Коментар

Аман, заман, аркадаш Нимой, аверче си ми Да поговорим искренно и лично Аз ще ти помогна ( не да излезеш от стадото... ама да не са бастисаш )
                              спамер - спечели белет до бг забележителността Родопа
                              The problem with my trading is usually somewhere between my keyboard and my chair...

Коментар

Иска, Лондон да не е на луната бре

П.П. Шегувка е, ей
                                чупа им стъклата напоследък не смеят да кажат нищо срещу поръчките ми ---
                                не дърпай онова за опашката
                                п.с приятно разглеждане на Nippon

Коментар

Working...
                                X