IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX архив 2.1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение

П.П. Аз предпочитам да тиктака нагоре, защото ще ми свърши по-добра работа при дългите кабели, но си има и реалности....
    последно време кабела катери с долярЯ
    по добре еврото да е надоле -- ко чакаш кабели
    според мен де , не държа да съм офцЪ

Коментар

• Първоначално изпратено от tandem Разгледай мнение
      Аз ви казах миналата година ,че дунавските и искърските комари нансят тежки поражения ,вие не ми вярвахте ,Единия ланшни овччар след ухапване сега халюцинира че пасе овцете в Швейцарско ,другия си мисли че вечер светлините дето вижда са от нощна Барселона ,а пък те са от Гюргево .

Мале баси форума и темата
      А ти как си?

Коментар

• Аз ви казах миналата година ,че дунавските и искърските комари нансят тежки поражения ,вие не ми вярвахте ,Единия ланшни овччар след ухапване сега халюцинира че пасе овцете в Швейцарско ,другия си мисли че вечер светлините дето вижда са от нощна Барселона ,а пък те са от Гюргево .

Мале баси форума и темата

Коментар

• Хайде сменяйте прасетата с бактерии. Вече има доста модерни.

Коментар

• Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнение
            Аз съм модерно прасе Пък и мога да си го позволя, защото :

АЗ СЪМ НАЙ-ГОЛЕМИЯТ НА ФОРЕКС МАРКЕТА !!!
            200 кила СВИНСКО D
            --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
            http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от trade Разгледай мнение
              ЦЕНАТА упорито тиктака нагоре днес няма да изма маи голямо движение надолу
              Концентрирай вниманието си около 1.44 (+- 20 пипа).
              Тиктакането е относително, когато предните 2-3 дни са паднали тежестите на стенния часовник.

П.П. Аз предпочитам да тиктака нагоре, защото ще ми свърши по-добра работа при дългите кабели, но си има и реалности....
              Last edited by anon6706; 13.06.2011, 17:37.

Коментар

• Първоначално изпратено от is3584 Разгледай мнение
                Aре селлллл 4375 адд 4405 стоп 4456
                и надоллллеее , ко обичате тр 4290
                оФцЪтЪ мисЪл ни осланил с прИсъствието сИ , бре аман от --гумени патоци -- мнооооознаещи
                сделки Офцъ , ко обичаш , не блябляканици без приложение и смисъл
                ейй страх лозе пази
                я добавка на 4398 ......че да не остана без нея
                успехи на всички

Коментар

Имаше тук едно триъгълниче на 5 минути тества го веднъж и на вторият път го проби но ми се стори че не е мн силен импулса и се отказах Кво да го питам офцата тои щом се занимава с тълпи явно ще гони големи движения за 5 и 1 минутна графика може и визия да няма
                  Защо не изчака поне фибото на часова @4418
                  Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                    Дедо знаеш ли как я оправяше тази болест по Коледа. Първо с горелка, после със стара консервена кутия пробита на гъсто с пирон
                    Аз съм модерно прасе Пък и мога да си го позволя, защото :

АЗ СЪМ НАЙ-ГОЛЕМИЯТ НА ФОРЕКС МАРКЕТА !!!
                    Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Имаше тук едно триъгълниче на 5 минути тества го веднъж и на вторият път го проби но ми се стори че не е мн силен импулса и се отказах Кво да го питам офцата тои щом се занимава с тълпи явно ще гони големи движения за 5 и 1 минутна графика може и визия да няма
                      Pip master

Коментар

• Първоначално изпратено от Овча Мисъл Разгледай мнение
                        ???? теб някой разбира ли те? поясни си идеята.

трише заплуждава стадуту . товъ ни е ли кунзпирацию имам ли потензиъл с пизанету Ти циганин ли си, евреин ли си, къв си ?

П.П. До сега никой от колегите, не помня, да е искал да се доуточнявам, за това което говоря

Коментар

Реде, утре съм в Китай Ше ходя, да ми правят едни процедури с рибки, че бая мъртва кожа натрупах
                          Дедо знаеш ли как я оправяше тази болест по Коледа. Първо с горелка, после със стара консервена кутия пробита на гъсто с пирон

Коментар

ЦЕНАТА упорито тиктака нагоре днес няма да изма маи голямо движение надолу
                            Няма май тука питай Уфсътъ, за да НЕ знаеш кво да праиш

Коментар

По надолу пропагандираше да не влизаме в конспирации, сега ти самият го правиш....
                              ???? теб някой разбира ли те? поясни си идеята.
                              Затапвам на миасто.Разлайвам кучета.Обирам стопове и продавам котировки на платежосособни големци.Тр

Коментар

• ЧЕРНОПРАС внимавай, че там по
                                китайско некои ще ти скочи със сатъра
                                и АЙЙЙДЕЕЕ С МЛЕЧНО КИСЕЛ СОС
                                --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                                http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

Working...
                                X