If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
но изненадата в import price index която дойде точно от положителната основна инфлация не се
ли смята за нещо ново
или винаги индикаторите са съобразени с изказванията на ФЕД за икономиката?
с други думи казано това виждане на фед за
основната инфалция ще отпадне ли евентуално при още едно или 2 потвържедния за подобрение в основната инфлация от макроикономическите индикатори?
Намекът е, че вносните цени дразнят ФЕД. Това е само част от пъзела.
Разбира се, че данните са координирани. Винаги е било така.
Най-ми е смешно, когато пускат стенограмите от заседанията на ФЕД - Уж са от преди няколко седмици.
ти ко чакаш кабели -- по-добре да стане в Европа нещо от твоя гледна точка -- паунда не е евро
нали си гледал Щатски новини -- у нас тва стана , в Израел тва и в Ук тва ...и свършват новините Европа я няма
Иска, Лондон да не е на луната бре
П.П. Шегувка е, ей
Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Кабелът ще печели при риск-авършън от спад при евро/паунд, но пък ще катери повече при риск-офф. Стига да не стане нещо ужасно в Европата следващите няколко дни, щото тогава доларът ще захвърчи.
ти ко чакаш кабели -- по-добре да стане в Европа нещо от твоя гледна точка -- паунда не е евро
нали си гледал Щатски новини -- у нас тва стана , в Израел тва и в Ук тва ...и свършват новините Европа я няма
п.с за продавачите на евро -- момци ласт кол 4380
Доколкото ФЕД твърди, че основната инфлация е ниска - ДА. Повишени входни цени и ниски изходни -> намаляване печалбите на компаниите -> стремеж за повишаване на производителността им -> намаляване на фонд работна заплата -> увеличаване на безработицата.
Кръгът е омагьосан, без наличието на наивници да теглят кредити от банките. Това е липсващото звено.
но изненадата в import price index която дойде точно от положителната основна инфлация не се
ли смята за нещо ново
или винаги индикаторите са съобразени с изказванията на ФЕД за икономиката?
с други думи казано това виждане на фед за
основната инфалция ще отпадне ли евентуално при още едно или 2 потвържедния за подобрение в основната инфлация от макроикономическите индикатори?
Аз ви казах миналата година ,че дунавските и искърските комари нансят тежки поражения ,вие не ми вярвахте ,Единия ланшни овччар след ухапване сега халюцинира че пасе овцете в Швейцарско ,другия си мисли че вечер светлините дето вижда са от нощна Барселона ,а пък те са от Гюргево .
Мале баси форума и темата
свежарка си ти. ще дойда по късно да видя как сте че сега ми предстои ангажимент със швейцарски банкер и трейдъри.
Затапвам на миасто.Разлайвам кучета.Обирам стопове и продавам котировки на платежосособни големци.Тр
последно време кабела катери с долярЯ
по добре еврото да е надоле -- ко чакаш кабели
според мен де , не държа да съм офцЪ
Кабелът ще печели при риск-авършън от спад при евро/паунд, но пък ще катери повече при риск-офф. Стига да не стане нещо ужасно в Европата следващите няколко дни, щото тогава доларът ще захвърчи.
Аз ви казах миналата година ,че дунавските и искърските комари нансят тежки поражения ,вие не ми вярвахте ,Единия ланшни овччар след ухапване сега халюцинира че пасе овцете в Швейцарско ,другия си мисли че вечер светлините дето вижда са от нощна Барселона ,а пък те са от Гюргево .
Мале баси форума и темата
Яяяя, Великата Мечка се появи Тандемски, ако визираш мен, както си мисля , няма как да виждам светлините на Барселона вечер, тъй като са на 900 км от мен Разтърси се из Гуглето и ще разбереш, че в шпанско има и други градове.
П.П. Не ме нападай без причина, за да не ревеш пак след като почна да псувам на роднини
Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар