IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX архив 2.1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от trade Разгледай мнение
    ЦЕНАТА упорито тиктака нагоре днес няма да изма маи голямо движение надолу
    ще измаа .......кат се накачурат за нагоре овчи мисли
    седи и гледай цирка

Коментар

• ЦЕНАТА упорито тиктака нагоре днес няма да изма маи голямо движение надолу
      Pip master

Коментар

• Първоначално изпратено от Овча Мисъл Разгледай мнение
        защото трябва да се натрупа очакване в стадото.
        В случая не натрупва очаквания, а по-скоро признава грешки в предишни очаквания....

Поредният централен банкер, подценил пазарните сили.

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
          Нъль беше в Китай бре СВИЧО
          остави го ще качи кила от радиацията
          ех ма не гледаш сметката
          п.с еврото май няма да качи над 4400

Коментар

След малко отивам в кенефа да освободя натрупването Взе да допускаш много грешки По надолу пропагандираше да не влизаме в конспирации, сега ти самият го правиш.... абе спазвай съветите на докторите и скоро, може би, ще те пуснат от карлуковското стадо Имаш потенциал
            Ти циганин ли си, евреин ли си, къв си

Реде, утре съм в Китай Ше ходя, да ми правят едни процедури с рибки, че бая мъртва кожа натрупах
            Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
              ECB TRICHET: We need to avoid a credit event.

Абе и аз съм need за много неща, но що така много пожелателни взеха да стават нещата?..... а и защо така евро/франк се хързулна?!
              Затапвам на миасто.Разлайвам кучета.Обирам стопове и продавам котировки на платежосособни големци.Тр

Коментар

• Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнение
                В Японоя съм, в Япония съм.... облачно е
                Нъль беше в Китай бре СВИЧО
                --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

грешката е в мен.признавам. пиша легнал а и сам малко пиян от спирта. швейцарците имат много хубави разтривки с най различни вкусове и аромати.
                  Еми аз съм на челна стойка ( с една ръка ), щот съм в една школа за нинджи в момента, ама пак си пиша като хората Ти циганин ли си, евреин ли си, къв си
                  Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнение
                    Уфсъ и един съвет от мен ! Допускането на правописни грешки, може да бъде +, но не когато го правиш съзнателно и толкова очевадно Ти циганин ли си, евреин ли си, къв си
                    грешката е в мен.признавам. пиша легнал а и сам малко пиян от спирта. швейцарците имат много хубави разтривки с най различни вкусове и аромати.
                    Затапвам на миасто.Разлайвам кучета.Обирам стопове и продавам котировки на платежосособни големци.Тр

Коментар

• ECB TRICHET: We need to avoid a credit event.

Абе и аз съм need за много неща, но що така много пожелателни взеха да стават нещата?..... а и защо така евро/франк се хързулна?!

Коментар

• Първоначално изпратено от ManUtd Разгледай мнение

Много е хубав, каза ми че имам потенциал.
                        В следващия тест ще чакам да видя къде точно да го реализирам.
                        Ей тука

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
                          ПРАС изпълзя от бидонЯ
                          СВИНЮ СВИНСКА прати малко
                          слънце от спанско, че УФСЪТА
                          е прясно стригана и в тоя студ
                          зъзне яко
                          В Японоя съм, в Япония съм.... облачно е

Коментар

• Уфсъ и един съвет от мен ! Допускането на правописни грешки, може да бъде +, но не когато го правиш съзнателно и толкова очевадно Ти циганин ли си, евреин ли си, къв си

Коментар

• ПРАС изпълзя от бидонЯ
                              СВИНЮ СВИНСКА прати малко
                              слънце от спанско, че УФСЪТА
                              е прясно стригана и в тоя студ
                              зъзне яко
                              --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                              http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

нисля че си напълно готов след този отговор да решиш теста който направих за вас http://imageshack.us/f/197/ovchimilsi.png/

Много е хубав, каза ми че имам потенциал.
                                В следващия тест ще чакам да видя къде точно да го реализирам.

Коментар

Working...
                                X