IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX архив 2.1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от zloblivi_podritvaniq Разгледай мнение
    мама ти каза че си много умен
    и ти и повярва
    Така е, по-важното е, че твойта ми каза, колко съм добър
    Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• ПРАСЕ с теб сме си разменели
      много лоши думи бря :
      --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
      http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнение
        Затова ти дадох пример с филма - как ги вижда нещата един чужденец и как, един българин. Дразни ли те нещо в това къде живея ? Не мисля, не ми приличаш на такъв Къде видя, че се отчуждих или пък възгордях Ти знаеш ли какъв съм бил преди, за да твърдиш горното Не бъркай, че споделянето на по-добрата реалност е възгордяване. С теб не сме комуникирали до днес, но има момчета във форума, които си живеят в България и не сме разменили една лоша дума по между си
        А няма нищо срамно и немъжко във това да признаеш грешка. Дори и без " Извинявай ! " Само " Сгреших ! " е достатъчно.
        мама ти каза че си много умен
        и ти и повярва

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
          Наздраве!
          Pfuuuu
          Черпавате с чужда болка
          Стоп на +1
          Късо от 1.44228
          стоп 1.4444444444 МИТИЧНОТО
          ЛИМИТ 1.436666
          Цял ден за нищо
          Дано тая излезне
          --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
          http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
            Защото 20 години съм слушал този израз и как българите живеещи извън България първо започват да се отчуждават и второ - започват да се възгордяват. И двете са от Седемте смъртни гряха. Няма нужда да повтаряш и потретваш къде живееш, какво мислиш и т.н.
            Затова ти дадох пример с филма - как ги вижда нещата един чужденец и как, един българин. Дразни ли те нещо в това къде живея ? Не мисля, не ми приличаш на такъв Къде видя, че се отчуждих или пък възгордях Ти знаеш ли какъв съм бил преди, за да твърдиш горното Не бъркай, че споделянето на по-добрата реалност е възгордяване. С теб не сме комуникирали до днес, но има момчета във форума, които си живеят в България и не сме разменили една лоша дума по между си
            А няма нищо срамно и немъжко във това да признаеш грешка. Дори и без " Извинявай ! " Само " Сгреших ! " е достатъчно.
            Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Не очаквах такава сила, ще почакам с подкъсяването. По индексите и петрола натиска рязко намаля. Явно сега сме на принципа да опипваме съпротивите и подкрепите.... като се види,че не поддава се сурваме в обратната посока.
              Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
                От твоята уста в божиите уши !
                Наздраве!
                Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнение

С това пиклъо малко се изтърва За всеобща радост, не спирам с уважителният тон към теб, тъй като все още не си го заслужил. Пиклъото го отдавам на факта, че си се заблудил, че аз считам себе си за човек от Западна Европа. Уточнявам, аз съм БЪЛГАРИН, живеещ в Западна Европа. Ако е така, очаквам извинение, а ако не обоснови се защо съм пиклъо и да се почваме
                  Защото 20 години съм слушал този израз и как българите живеещи извън България първо започват да се отчуждават и второ - започват да се възгордяват. И двете са от Седемте смъртни гряха. Няма нужда да повтаряш и потретваш къде живееш, какво мислиш и т.н.

Коментар

Май скоро ще черпиш Джей!
                    От твоята уста в божиите уши !
                    http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

Да го докарат до там първо
                      Май скоро ще черпиш Джей!
                      Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                        Включих си Javata.... само заради теб и сигурно ще си спечеля враг в твое лице....

Абе, пикльо, къде си тръгнал да ми говориш за гледайки през очите на човек от Западна Европа
                        ????!!!! Я се стегни малко!!!!!

С това пиклъо малко се изтърва За всеобща радост, не спирам с уважителният тон към теб, тъй като все още не си го заслужил. Пиклъото го отдавам на факта, че си се заблудил, че аз считам себе си за човек от Западна Европа. Уточнявам, аз съм БЪЛГАРИН, живеещ в Западна Европа. Ако е така, очаквам извинение, а ако не обоснови се защо съм пиклъо и да се почваме

Коментар

Това чакам, да харпуня някой, ама дълбоко са се гмурнали гадините. Китовете сега им е времето, обаче преди китовете има цаци на спот пазара. За това от снощи чакалим
                          Отново ли има заговор и вие сте най-хитрите ритейлъри????
                          Ако имате дълги злата и нефт - ще взема да повярвам в конспирацията..... само кажете колко нанолота имате.

Коментар

Ако го пуснат до към 1.4425 ще го режа на късо.
                            Да го докарат до там първо
                            http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Ако го пуснат до към 1.4425 ще го режа на късо.
                              Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от tandem Разгледай мнение
                                Ко стана бре авер ,китовете затварят вече късите си и в събота и неделя ли ? Хм Успех
                                Това чакам, да харпуня някой, ама дълбоко са се гмурнали гадините. Китовете сега им е времето, обаче преди китовете има цаци на спот пазара. За това от снощи чакалим
                                Last edited by Jay Gould; 13.06.2011, 20:43.

Коментар

Working...
                                X