If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ти кажи нещо хубаво за Мутрата крадец и бандит и Черешара ,които забиха 12г.БФБ..Никога не съм защитавал Петков..За мен е важно да вкарат крадците в затвора и да не крадат..Явно мечтаеш за мутрите крадци,но няма да се върнете за да плодавате България на Путин..
Къде е наш Кирчо(на форума) барем някой да каже нещо добро за това правителство?!? Мъкаа, време е да ги гоним и тези с тояги .. , ето производителят какво казва "Искаме едно - да не ни се пречи да работим, защото досега само спънки и натиск има от страна на държавата" https://www.bgonair.bg/a/36-sutreshe...-zarnena-kriza
Щеше да е смешно, ако не бяха във власта, сега е трагично
Че кое е смешното, цените падат
Да не стане така, че да се радваме на 1400. Не върви олиото да е по-скъпо от зехтина.
... Маслодайният слънчоглед падна на 1700 лв./тон през миналата седмица, а от 18 април котировките на борсите показват продължаващ срив. Въпреки това пазарът е атрактивен и направените заявки за количества слънчогледово семе показват, че площите с маслодайната култура могат да надхвърлят площите с царевица в Добруджа....
в едно изречение много неясноти - ко значи да се "отвори" резера? кво значи да се подпира цената? от кой? има си борси, световни, ние си продаваме навън ...
Ами като има борси за къв ,ще купуват преди жътва .Явно резерва го няма ,,,Това зърно ще трябва да се подменя с ново след някой месец .
Аз мисля ,че трябва да се отвори държавния резерв ,а не да се подпира цената .Ако има нещо в него де...)
в едно изречение много неясноти - ко значи да се "отвори" резерва? кво значи да се подпира цената? от кой? има си борси, световни, ние си продаваме навън ...
Мажовците може да си връткат и на 30 лв и на 35 лв. Значи ли това, че един плондер може да струва толкова, колкото го въртят мажовците - като Чайкафарма - там дирижабъла е вече цепелин
Даа, ебати глупаците да тръшкат толкова пари за една хартия
Кисело е гроздето
Мажовците може да си връткат и на 30 лв и на 35 лв. Значи ли това, че един плондер може да струва толкова, колкото го въртят мажовците - като Чайкафарма - там дирижабъла е вече цепелин
А най-показателно е това, че хората, които разбират най-добре каква е ситуацията в компанията купуват здраво. Гледайки днес бюлетина от ЦД - сряда 89,5% от изтъргуваните акции са купени от няой от тримата големи акционера, с 2664 акции намалява ФФ при изтъргувани 2976 за деня ...
Коментар