IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Агрия Груп Холдинг (AGH / AGR)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Земеделски парцели в Добруджа поскъпнаха до 4000 лева за декар - Money.bg За всички разбирачи тук и в АТЕРА!Препоръки никакви разбира се,понеже с нито един тук от форума не съм тргувал земя,а го правя вече 20 години и знам за какво иде реч!!!

Коментар

• Ти кажи нещо хубаво за Мутрата крадец и бандит и Черешара ,които забиха 12г.БФБ..Никога не съм защитавал Петков..За мен е важно да вкарат крадците в затвора и да не крадат..Явно мечтаеш за мутрите крадци,но няма да се върнете за да плодавате България на Путин..
      Last edited by Kiro; 20.04.2022, 15:49.

Коментар

• Къде е наш Кирчо(на форума) барем някой да каже нещо добро за това правителство?!? Мъкаа, време е да ги гоним и тези с тояги .. , ето производителят какво казва "Искаме едно - да не ни се пречи да работим, защото досега само спънки и натиск има от страна на държавата" https://www.bgonair.bg/a/36-sutreshe...-zarnena-kriza

Коментар

• Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
          Смешници

Щеше да е смешно, ако не бяха във власта, сега е трагично
          Че кое е смешното, цените падат
          Да не стане така, че да се радваме на ​​​​1400. Не върви олиото да е по-скъпо от зехтина.
          ... Маслодайният слънчоглед падна на 1700 лв./тон през миналата седмица, а от 18 април котировките на борсите показват продължаващ срив. Въпреки това пазарът е атрактивен и направените заявки за количества слънчогледово семе показват, че площите с маслодайната култура могат да надхвърлят площите с царевица в Добруджа....
          Не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение

в едно изречение много неясноти - ко значи да се "отвори" резера? кво значи да се подпира цената? от кой? има си борси, световни, ние си продаваме навън ...
            Ами като има борси за къв ,ще купуват преди жътва .Явно резерва го няма ,,,Това зърно ще трябва да се подменя с ново след някой месец .
            Last edited by toto 2; 19.04.2022, 22:26.

Коментар

• Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнение

Аз мисля ,че трябва да се отвори държавния резерв ,а не да се подпира цената .Ако има нещо в него де...)
              в едно изречение много неясноти - ко значи да се "отвори" резерва? кво значи да се подпира цената? от кой? има си борси, световни, ние си продаваме навън ...
              Last edited by petyob; 20.04.2022, 09:37.

Коментар

Смешници

Аз мисля ,че трябва да се отвори държавния резерв ,а не да се подпира цената .Ако има нещо в него де...)

Коментар

Смешници

Ако имаш две мандри дай едната на комунистите

Коментар

• Смешници

Пшеницата ще се изкупува на цена от 570 лв./кг. Министърът призова за национална отговорност продаващите зърно

Коментар

Даа, ебати глупаците да тръшкат толкова пари за една хартия
                      Кисело е гроздето
                      Кисело или горчиво !? Хах

Коментар

• Първоначално изпратено от zlatna treska Разгледай мнение
                        Мажовците може да си връткат и на 30 лв и на 35 лв. Значи ли това, че един плондер може да струва толкова, колкото го въртят мажовците - като Чайкафарма - там дирижабъла е вече цепелин
                        Даа, ебати глупаците да тръшкат толкова пари за една хартия
                        Кисело е гроздето

Коментар

• Мажовците може да си връткат и на 30 лв и на 35 лв. Значи ли това, че един плондер може да струва толкова, колкото го въртят мажовците - като Чайкафарма - там дирижабъла е вече цепелин

Коментар

• А най-показателно е това, че хората, които разбират най-добре каква е ситуацията в компанията купуват здраво. Гледайки днес бюлетина от ЦД - сряда 89,5% от изтъргуваните акции са купени от няой от тримата големи акционера, с 2664 акции намалява ФФ при изтъргувани 2976 за деня ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Gerasim_Burgaski Разгледай мнение

700 CPT на леспорт за 12,5/78
                              Добре е!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение

660-670 от място
                                700 CPT на леспорт за 12,5/78

Коментар

Working...
                                X