IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Агрия Груп Холдинг (AGH / AGR)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
    На второ място по сделки и на 6-то по оборот в BGBX40 за последните 6 месеца, заслужава да влезе в Софикс, но няма да стане
    То затова Софикс е неадекватен индекс. Защото заради тъпи критерии и правила, често не обхваща най-интересните за пазара акции и така не улавя правилно пулса на пазара.

Коментар

• На второ място по сделки и на 6-то по оборот в BGBX40 за последните 6 месеца, заслужава да влезе в Софикс, но няма да стане

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение

Има редки случаи когато някой купува за да окрупни дела си и да се предпази от враждебно превземане. В България конкретно са още по редки, а в тази позиция съвсем не е така. Та остава мотива за бъдеща печалба от допълнително придобитите акции.
        Или друго придобиване с договорено заплащане с акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнение

Чисто теоритично може да продавам, защото е паднало, защото се в дигнало. защото ме е страх, защото ми е писнало и искам да се пенсионирам, защото съм болен и ми трябват пари за лечение, развод, голяма покупка, например на имот, това че някой ми рисува елхи и т.н., но реално всяка борсово търгувана компания по целият свят, която харесвам повече от тази в която имам акции или пък всеки актив в който виждам повече стойност, също може да е причина да продам акциите си.
          А за да купя, не се сещам за друга прична, освен очакваната печалба.
          Интересно ми е какво мислят останалите участници във форума по този въпрос.
          Има редки случаи когато някой купува за да окрупни дела си и да се предпази от враждебно превземане. В България конкретно са още по редки, а в тази позиция съвсем не е така. Та остава мотива за бъдеща печалба от допълнително придобитите акции.

Коментар

• Първоначално изпратено от Балониада Разгледай мнение
            Алонсо каза в темата интересни неща. Ето едно
            "Има стотици причини да се продава и само една да се купува " ..нещо такова
            Чисто теоритично може да продавам, защото е паднало, защото се в дигнало. защото ме е страх, защото ми е писнало и искам да се пенсионирам, защото съм болен и ми трябват пари за лечение, развод, голяма покупка, например на имот, това че някой ми рисува елхи и т.н., но реално всяка борсово търгувана компания по целият свят, която харесвам повече от тази в която имам акции или пък всеки актив в който виждам повече стойност, също може да е причина да продам акциите си.
            А за да купя, не се сещам за друга прична, освен очакваната печалба.
            Интересно ми е какво мислят останалите участници във форума по този въпрос.
            Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.

Коментар

• Алонсо каза в темата интересни неща. Ето едно
              "Има стотици причини да се продава и само една да се купува " ..нещо такова

Коментар

• Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение

Скоро и на 30 лв може да няма. Мислех че поне отчета ще се чака за над 30 ама вече не съм сигурен
                Даа, мажо бърза и сигурно не без причина

Коментар

Който слуша хейтъри - елхари, отнася шокови шамари
                  Както казваше един готин агент на един фонд с един готин мажоритар -"... по-добре врабче в ръката, отколкото орел в небето...." .
                  При което, гледаше доволно
                  Last edited by shokova terapia; 13.04.2022, 12:28.
                  Не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение

Скоро и на 30 лв може да няма. Мислех че поне отчета ще се чака за над 30 ама вече не съм сигурен
                    А и това не е проблем, като свършите на 30, купувайте на 40. Числа нагоре - бол
                    Не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от shokova terapia Разгледай мнение
                      Няма проблем, ще купувате на 30, щом ви кефи

Коментар

• Който слуша хейтъри - елхари, отнася шокови шамари

Коментар

• Я вземете тия шокови шамари!

Коментар

• Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
                            Кофти, няма да можем да купуваме на 20
                            Няма проблем, ще купувате на 30, щом ви кефи
                            Не е препоръка

Коментар

• Кофти, няма да можем да купуваме на 20

Коментар

Бида отново започва да се натоварва със състезаващи се ордери.. скоро май ще има нова атака за преодоляване на 30-ката
                                Цифрите по бида и по аска са едни от най-неустойчивите на борсата. Агросектора се понапомпи в последно време след като започна войната и това го виждаме осезаемо и в атера и в агрия и в неохим,..дори и в бруталното дърво ЗХБГ , а след последните изсипвания Камилчетата все по-трудно се навиват да се правят на бикове
                                Не е препоръка

Коментар

Working...
                                X