Първоначално изпратено от Yori
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Агрия Груп Холдинг (AGH / AGR)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Има редки случаи когато някой купува за да окрупни дела си и да се предпази от враждебно превземане. В България конкретно са още по редки, а в тази позиция съвсем не е така. Та остава мотива за бъдеща печалба от допълнително придобитите акции.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнение
Чисто теоритично може да продавам, защото е паднало, защото се в дигнало. защото ме е страх, защото ми е писнало и искам да се пенсионирам, защото съм болен и ми трябват пари за лечение, развод, голяма покупка, например на имот, това че някой ми рисува елхи и т.н., но реално всяка борсово търгувана компания по целият свят, която харесвам повече от тази в която имам акции или пък всеки актив в който виждам повече стойност, също може да е причина да продам акциите си.
А за да купя, не се сещам за друга прична, освен очакваната печалба.
Интересно ми е какво мислят останалите участници във форума по този въпрос.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Балониада Разгледай мнениеАлонсо каза в темата интересни неща. Ето едно
"Има стотици причини да се продава и само една да се купува " ..нещо такова
А за да купя, не се сещам за друга прична, освен очакваната печалба.
Интересно ми е какво мислят останалите участници във форума по този въпрос.Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
Скоро и на 30 лв може да няма. Мислех че поне отчета ще се чака за над 30 ама вече не съм сигурен
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеКойто слуша хейтъри - елхари, отнася шокови шамари
При което, гледаше доволноLast edited by shokova terapia; 13.04.2022, 12:28.Не е препоръка
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
Скоро и на 30 лв може да няма. Мислех че поне отчета ще се чака за над 30 ама вече не съм сигуренНе е препоръка
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от shokova terapia Разгледай мнениеНяма проблем, ще купувате на 30, щом ви кефи
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнениеКофти, няма да можем да купуваме на 20Не е препоръка
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеБида отново започва да се натоварва със състезаващи се ордери.. скоро май ще има нова атака за преодоляване на 30-катаНе е препоръка
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар