IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Агрия Груп Холдинг (AGH / AGR)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Бида отново започва да се натоварва със състезаващи се ордери.. скоро май ще има нова атака за преодоляване на 30-ката

Коментар

• Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение

Кеша според мен е по към -30% за последната година. Инфлацията си е брутална но добре че имаме акции

Според мен ще тупкаме топката при Агрия до отчета и тогава ще видим нова вълна нагоре. Купувачите събраха много акции (и аз продадох доста на около 28 лв ) на кеширащи печалби и няма да има големи разпродажби но времето ще покаже.

Да, и аз кеширах около 22% от позицията си. Първо с цел прибиране на част от печалбата и второ, защото акцията ми беше минала тегло над 50% от портфейла, което ми е като граница която искам да спазвам. Сега мога да изчакам до към 35 лв. преди отново да имам "проблем" с тази граница

Коментар

• Първоначално изпратено от Joz Разгледай мнение

26 добре звучи за локално дъно
        Помогнах и аз на крушите
        Рано е. Нека още попрезреят, та като започнат пак да падат, поне до под 24 да закарат.

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение

Новобранец със 21 г. стаж на БФБ и 27% средна годишна доходност за целия период.. Хм, доста странни критерии имаш

А че кеша е сигурно нещо съм напълно съгласен. Само дето доходността му е някъде около -15% последната година. Не, мерси.. Стискай си го ти! Аз предпочитам 300-те % доходност за 2021-ва и новите +39% от началото на тази, които макар и несигурни, ми даде БФБ
          Кеша според мен е по към -30% за последната година. Инфлацията си е брутална но добре че имаме акции

Според мен ще тупкаме топката при Агрия до отчета и тогава ще видим нова вълна нагоре. Купувачите събраха много акции (и аз продадох доста на около 28 лв ) на кеширащи печалби и няма да има големи разпродажби но времето ще покаже.

Коментар

Хайде де, няма ли още презрели круши!? На 26 лв. е готов да ви отърве Човека
            26 добре звучи за локално дъно
            Помогнах и аз на крушите

Коментар

• Хайде де, няма ли още презрели круши!? На 26 лв. е готов да ви отърве Човека

Коментар

• Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение

Ти си новобранец и нямаш грам идея от финанси и икономически цикли,но точно цар Кеш в момента е едно от най-сигурните неща,колкото и да ти се струва невероятно.
                Новобранец със 21 г. стаж на БФБ и 27% средна годишна доходност за целия период.. Хм, доста странни критерии имаш

А че кеша е сигурно нещо съм напълно съгласен. Само дето доходността му е някъде около -15% последната година. Не, мерси.. Стискай си го ти! Аз предпочитам 300-те % доходност за 2021-ва и новите +39% от началото на тази, които макар и несигурни, ми даде БФБ

Коментар

Изключенията само доказват правилото А който го е страх от мечки .. т.е. мажовци... банките имат "страхотни" депозити
                  Ти си новобранец и нямаш грам идея от финанси и икономически цикли,но точно цар Кеш в момента е едно от най-сигурните неща,колкото и да ти се струва невероятно.

Коментар

• Доверие са си продали пакета, имаха малко над 140к бройки преди 3 месеца

Коментар

• Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнение

Донев купува на 12 лв продава на 7.5лв... а Райков е същият психопрофил като Донев...не знаеш кога ще решат да ти го нафърфолят..
                      Изключенията само доказват правилото А който го е страх от мечки .. т.е. мажовци... банките имат "страхотни" депозити

Коментар

• В Украйна ще бъдат засети около 80% .В Русия процента е 100.И двете държави имат торове бол и реколтата им ще е много добра.
                        Накрая ще излезе,че дефицит може и да няма
                        .....А междувременно тук олиото се продава за 28 лв за справка в Одеса,където има война е 4 лв

Интересно ще стане като този големия почне да разбира ,на какви високи нива се е набълбукал.Ще последва паника и шоуто ще започне с фойерверки

Зaceтитe c пpoлeтници (зъpнeни ĸyлтypи, ĸoитo ce ceят пpeз пpoлeттa - цapeвицa, cлънчoглeд, eчeмиĸ и дp.) плoщи в Уĸpaйнa мoгaт дa дocтигнaт дo 80% oт тeзи пpeди нaчaлoтo нa вoйнaтa, ĸoмeнтиpa миниcтъpът нa зeмeдeлиeтo нa cтpaнaтa Tapac Bиcoцĸи, цитиpaн oт Poйтepc.

Зa дa ce cлyчи тoвa oбaчe, имa eднo вaжнo ycлoвиe - aĸo ocвoбoдeнитe oт pycĸи вoйcĸи ceвepни paйoни бъдaт пoчиcтeни oт мини.
                        https://money.bg/economics/novata-re...a-ot-mini.html

Коментар

• Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнение
                          Донев купува на 12 лв продава на 7.5лв... а Райков е същият психопрофил като Донев...не знаеш кога ще решат да ти го нафърфолят..
                          Тоя Батя е такава е риба,че където е булиш бягай далече.Тук ще му е втората елха
                          И ще е много по-болезнена от първата му

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение

За съжаление обаче няма универсална формула и всеки сам трябва да извърви своя път. Защото ако беше така, то би трябвало да купуваме Софарма имоти на 8,15 ! Отделно, че ако мажоритар е решил да отписва дружество, то той би бил доста наивен да купува през фирмата, която ще го предложи това търгово. Няма никакъв проблем да пазарува през проксита и да предложи по-ниска цена! Този закон е врата в полето...
                            Подкрепям напълно! Справка - търговото на моя "любимец" - проф. Скруч от Стара Загора...
                            Vanitas vanitatum...

Коментар

На БФБ имаме известна маса новобранци последната година - година и половина, които трябва да бъдат одрусани няколко пъти за да научат определени основни уроци. Един от тях ще научат тук и той гласи: Когато мажо купува агресивно, много вероятно има основателна причина. Той винаги знае повече от нас и може да взима по-адекватни решения. Играй с мажо, а не против него.. Така шансовете ти за успех са значително по-добри

Коментар

На БФБ имаме известна маса новобранци последната година - година и половина, които трябва да бъдат одрусани няколко пъти за да научат определени основни уроци. Един от тях ще научат тук и той гласи: Когато мажо купува агресивно, много вероятно има основателна причина. Той винаги знае повече от нас и може да взима по-адекватни решения. Играй с мажо, а не против него.. Така шансовете ти за успех са значително по-добри
                                За съжаление обаче няма универсална формула и всеки сам трябва да извърви своя път. Защото ако беше така, то би трябвало да купуваме Софарма имоти на 8,15 ! Отделно, че ако мажоритар е решил да отписва дружество, то той би бил доста наивен да купува през фирмата, която ще го предложи това търгово. Няма никакъв проблем да пазарува през проксита и да предложи по-ниска цена! Този закон е врата в полето...
                                Пътека се прави камък по камък!

Коментар

Working...
                                X