IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Агрия Груп Холдинг (AGH / AGR)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
    Цената на търгово не може да бъде по-ниска от най-високата цена заплатена от предложителя през последните шест месеца преди регистрация на предложението. Човек с твоя опит би трябвало да го знае.
    Всъщност логически погледнато мажо не би трябвало да купува лично защото не му е сега периода и купувача вероятно е от другите двама..........така че ако той е хипотетично предложител не би трябвало да е купувал на тези нива
    Last edited by спекуланта; 11.04.2022, 21:46.

Коментар

• Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнение
      ... да видим всичко е само предположения... да видим дали ще я остави да пада още и дали ще спре да купува... всичко е в кръга на хипотезите... и да погледнем отчетите на пенсиите.... може и тотално да бъркам...
      Няма при пенсиите, само доверие още не са си пуснали да видим дали са продали техните

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
        Цената на търгово не може да бъде по-ниска от най-високата цена заплатена от предложителя през последните шест месеца преди регистрация на предложението. Човек с твоя опит би трябвало да го знае.
        ... да видим всичко е само предположения... да видим дали ще я остави да пада още и дали ще спре да купува... всичко е в кръга на хипотезите... и да погледнем отчетите на пенсиите.... може и тотално да бъркам...

Коментар

• Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение

Аз мисля, че няма време, гони някакъв срок, иначе можеше да си купува на по-ниски нива
          Не съм съгласен... когато написах на 30.03 че партито свърши... минаха пакети два... затова помислих че купувача свърши със зора за бройка и цена... след това спря да вдига цената,.. но продължи да купува бройки...което ме навежда на мисълта че е взето и друго решение.... но още не знам какво е то... и ако се окаже че ПФ Варна не са другият голям купувач през тексим банк ... което ще знаем скоро.... ми на мирис ва че може и да сбира бройки за отписване но това е само хипотеза може и да бъркам....

Коментар

• Първоначално изпратено от Майната Разгледай мнение

освен маджо ) има и друг сериозен купувач не разбрахте ли )
            Само предположения и нищо конкретно,това разбрахме

Коментар

А мажо ако рязко спре или направи рязко търгово на по ниска цена... понеже е много мил и добър човек...?( мисля че Варна не са купували тук).... отказвам се от предната ми теория за ПФ Варна ... и си имам нова!

Коментар

А мажо ако рязко спре или направи рязко търгово на по ниска цена... понеже е много мил и добър човек...?( мисля че Варна не са купували тук).... отказвам се от предната ми теория за ПФ Варна ... и си имам нова!
                освен маджо ) има и друг сериозен купувач не разбрахте ли )
                Умереният риск винаги печели ! ))))))

Коментар

Аз мисля, че няма време, гони някакъв срок, иначе можеше да си купува на по-ниски нива

Коментар

• Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
                    Много интересно каква борба да си дадат акциите на мажо на възможно по-ниска цена. За две седмици акционерите паднали с 40 - ами, който иска да си прибира печалбите.

По моите сметки за 11 търговски сесии мажо е взел 116660 акции от общо изтъргувани 223822 акции.

Коментар

• Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
                      Много интересно каква борба да си дадат акциите на мажо на възможно по-ниска цена. За две седмици акционерите паднали с 40 - ами, който иска да си прибира печалбите.

По моите сметки за 11 търговски сесии мажо е взел 116660 акции от общо изтъргувани 223822 акции.
                      Чак мажо беше изненадан днес и изтърва акции на по-долните бидове, но може и те да са били негови

Коментар

• Много интересно каква борба да си дадат акциите на мажо на възможно по-ниска цена. За две седмици акционерите паднали с 40 - ами, който иска да си прибира печалбите.

Коментар

С колко цифри е портфейла ти... ако не е тайна разбира се
                          Що за въпрос наистина, виртуален портфейл може да е с много нули !

Коментар

Тайна е, разбира се.
                            Що за малоумен въпрос.

Коментар

• Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение

Перфектна е. Посоката е яко нагоре!
                              Отървахме няколко баламурника от артиите им.

Коментар

• Първоначално изпратено от 000 Разгледай мнение

Как ще коментираш ситуацията в Неохим.
                                Перфектна е. Посоката е яко нагоре!
                                Отървахме няколко баламурника от артиите им.

Коментар

Working...
                                X