Първоначално изпратено от dddd
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Агрия Груп Холдинг (AGH / AGR)
Collapse
X
-
Last edited by спекуланта; 11.04.2022, 21:46.
- 1 like
-
Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнение... да видим всичко е само предположения... да видим дали ще я остави да пада още и дали ще спре да купува... всичко е в кръга на хипотезите... и да погледнем отчетите на пенсиите.... може и тотално да бъркам...
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеЦената на търгово не може да бъде по-ниска от най-високата цена заплатена от предложителя през последните шест месеца преди регистрация на предложението. Човек с твоя опит би трябвало да го знае.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
Аз мисля, че няма време, гони някакъв срок, иначе можеше да си купува на по-ниски нива
Коментар
-
Първоначално изпратено от Майната Разгледай мнение
освен маджо) има и друг сериозен купувач не разбрахте ли
)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнение
А мажо ако рязко спре или направи рязко търгово на по ниска цена... понеже е много мил и добър човек...?( мисля че Варна не са купували тук).... отказвам се от предната ми теория за ПФ Варна ... и си имам нова!
- 5 Харесвания
Коментар
-
А мажо ако рязко спре или направи рязко търгово на по ниска цена... понеже е много мил и добър човек...?( мисля че Варна не са купували тук).... отказвам се от предната ми теория за ПФ Варна ... и си имам нова!) има и друг сериозен купувач не разбрахте ли
)
Умереният риск винаги печели !))))))
- 1 like
Коментар
-
А мажо ако рязко спре или направи рязко търгово на по ниска цена... понеже е много мил и добър човек...?( мисля че Варна не са купували тук).... отказвам се от предната ми теория за ПФ Варна ... и си имам нова!
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнениеМного интересно каква борба да си дадат акциите на мажо на възможно по-ниска цена.За две седмици акционерите паднали с 40 - ами, който иска да си прибира печалбите.
По моите сметки за 11 търговски сесии мажо е взел 116660 акции от общо изтъргувани 223822 акции.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнениеМного интересно каква борба да си дадат акциите на мажо на възможно по-ниска цена.За две седмици акционерите паднали с 40 - ами, който иска да си прибира печалбите.
По моите сметки за 11 търговски сесии мажо е взел 116660 акции от общо изтъргувани 223822 акции.
Коментар
-
С колко цифри е портфейла ти... ако не е тайна разбира се
- 4 Харесвания
Коментар
-
С колко цифри е портфейла ти... ако не е тайна разбира се
Що за малоумен въпрос.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
Перфектна е. Посоката е яко нагоре!
Отървахме няколко баламурника от артиите им.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 000 Разгледай мнение
Как ще коментираш ситуацията в Неохим.
Отървахме няколко баламурника от артиите им.
Коментар
Коментар