IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Агрия Груп Холдинг (AGH / AGR)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от oil_coil Разгледай мнение
    Булиш !
    27% спад в добивите
    Подобен и в русия и Украйна
    Пшеница няма ,а хората гладни не стоят !
    А като е така,ще си платят нужната цена
    Last edited by danetha; 07.08.2024, 18:41.

Коментар

• Първоначално изпратено от camm Разгледай мнение
      Защо никой не коментира факта, че Емил Райков си е взел яхта за 20 млн. Някои хора май ще стават яхстмени и ще гонят Михаля...
      Защото пак е някой казал на някой си, че някой си купил нещо.

Коментар

• Първоначално изпратено от camm Разгледай мнение
        Защо никой не коментира факта, че Емил Райков си е взел яхта за 20 млн. Някои хора май ще стават яхстмени и ще гонят Михаля...
        По-голяма е вероятността Емил Райков да си купи яхта за 20млн, отколкото този, който няма толкова пари. Извинявам се, но това няма общо с дружеството и развитието му, освен ако не намеквате, че Агрия груп е семейна фирма и Райков се разполага с парите на дружеството както му е удобно.
        Аз лично считам, че за толкова стиснат човек като Райков да си купи яхта за 20млн е показателно, че вижда бъдещето доста по-розово и очаква доста повече лични приходи. Може пък и да мисли да се пенсионира след някоя друга година. Успех!

Коментар

• Защо никой не коментира факта, че Емил Райков си е взел яхта за 20 млн. Някои хора май ще стават яхстмени и ще гонят Михаля...

Коментар

• https://www.investor.bg/a/538-pazari...t-1983-g-nasam

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение

Казал съм го много много точно, -"Ако търгуваш над три-пет пъти, това което произвеждаш през собственост и ренти + преработка,
              дали не знаеш кое ти дава повече??? и , и кое е в цикъл на задържане и кое в растеж, за да си покриеш(намалиш) разхода?" ...
              -но това че не разбираш риториката си е личен проблем, същото е и за фортиса!
              Нито ти , нито аз, нито Фортис знае по точно от "играча Райков" в този момент, с кой от инструментите си и в каква форма да си направи по нисък ливириджа, или пътя напред по лек за постигането на целите си!
              А инструментите на Емил Райков са много и все привлекателни за всякакъв род финансови и лични потребители!
              Лично мнение ,- без препоръка!
              Споко. Не плашойся. Паниката е лош съветник
              Артишката не е много лоша, но може да бъде временно и вътрешна гума, както казва рибарят
              Между друготото рибарят не се обажда, Значи е напълнил памперса и продава в дъното.
              Last edited by August; 06.08.2024, 01:07.

Коментар

• Първоначално изпратено от dido_yord Разгледай мнение

Инфото ще излезе след излизане на заповедите за ползване на обработваемите масиви за съответните землища.
                Точно при Агрия наблюдавам от 2-3 години, отстъпват тяхни масиви да ги обработват по-малки фермери. Опитвал съм да разбера подробности, но не ми се получава. Най-вероятно правят някаква специфична схема за "ефективно усвояване на средствата от единното плащане на площ" с цел по ниска себестойност. Това са мои наблюдения и изводи! :-)
                Сега не е малък фермер и не е свързан с Агрия.

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss. Разгледай мнение

Заявените площи за обработване през новата стопанска година, служителите от земеделския бизнес са на борсата.
                  Не мога да преценя дали този ход ще е полезен. Всъщност и няма достатъчно ифно за намеренията през следващите години.
                  Инфото ще излезе след излизане на заповедите за ползване на обработваемите масиви за съответните землища.
                  Точно при Агрия наблюдавам от 2-3 години, отстъпват тяхни масиви да ги обработват по-малки фермери. Опитвал съм да разбера подробности, но не ми се получава. Най-вероятно правят някаква специфична схема за "ефективно усвояване на средствата от единното плащане на площ" с цел по ниска себестойност. Това са мои наблюдения и изводи! :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от oil_coil Разгледай мнение

Благодарско за фактите! След като са факти, не би трябвало да е проблем да споделиш източника на информация. Отчет ли излезе и не сме го прочели? Новина ли сме пропуснали?
                    Заявените площи за обработване през новата стопанска година, служителите от земеделския бизнес са на борсата.
                    Не мога да преценя дали този ход ще е полезен. Всъщност и няма достатъчно ифно за намеренията през следващите години.

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                      Няма паникьорчета да ми сипят към 19 - 18.. жалко
                      Изчакай още малко. Може и да намажеш

Коментар

• Няма паникьорчета да ми сипят към 19 - 18.. жалко

Коментар

Агрия се е освободила под някаква форма временно или завинаги от земеделския си бизнес около Попово. Предполагам 24 000 декара собствена и наета земя.
                          Благодарско за фактите! След като са факти, не би трябвало да е проблем да споделиш източника на информация. Отчет ли излезе и не сме го прочели? Новина ли сме пропуснали?

Коментар

Този път нещата не са с "неговата" фирма Комерс.
                            Сделката е със собственика на електроразпределително дружество, който се намесва от години в земеделието на региона и променя бизнеса на много фермери.
                            Трудно ще извлечеш голяма едностранна изгода от него.
                            И в същото време:

"...написах само факти и никакъв коментар, мнение или становище!!!"

Дали не е по-лесно просто да седиш на коленцето и да раздаваш покани и шапки срещу лъжливи обещания?
                            Last edited by 15-; 04.08.2024, 23:03.

Коментар

Този път нещата не са с "неговата" фирма Комерс.
                              Сделката е със собственика на електроразпределително дружество, който се намесва от години в земеделието на региона и променя бизнеса на много фермери.
                              Трудно ще извлечеш голяма едностранна изгода от него.

Ти да видиш ;- МНЕНИЕ !

Коментар

Не съм писал мнение дали действието на Райков е полезно, добро, осъзнато или случайно!!
                                Не ме намесвай и завъртай в твоя свят моля!!

И аз написах риторични неща, но не разбрах къде се обърнах към теб с въпрос- огледай се,
                                къде ти вкарах-вмених мнението?- Гузен ли си , че ти цитирах новината ?
                                Или отпосле "партньора (лично твоя определение)" ти бръкна в личното пространство,
                                А колкото до "твоя свят" ,- срещу теб да бягам не моя те стигна по "помпане и канене" по чужда софра...
                                къде си ти ,- къде съм я...
                                Извинявам се за спама , но тук има непотвърдена новина!

Коментар

Working...
                                X