IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Агрия Груп Холдинг (AGH / AGR)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от dido_yord Разгледай мнение
    Много отдавна се наблюдава преотдаване на обработваеми масиви на по-малки доверени "фермери" с цел намаляване на себестойността чрез ефективно усвояване на средствата от европейските фондове.
    Правя обосновано предположение ;-)
    Този път нещата не са с "неговата" фирма Комерс.
    Сделката е със собственика на електроразпределително дружество, който се намесва от години в земеделието на региона и променя бизнеса на много фермери.
    Трудно ще извлечеш голяма едностранна изгода от него.

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение

Казал съм го много много точно, -"Ако търгуваш над три-пет пъти, това което произвеждаш през собственост и ренти + преработка,
      дали не знаеш кое ти дава повече??? и , и кое е в цикъл на задържане и кое в растеж, за да си покриеш(намалиш) разхода?" ...
      -но това че не разбираш риториката си е личен проблем, същото е и за фортиса!
      Нито ти , нито аз, нито Фортис знае по точно от "играча Райков" в този момент, с кой от инструментите си и в каква форма да си направи по нисък ливириджа, или пътя напред по лек за постигането на целите си!
      А инструментите на Емил Райков са много и все привлекателни за всякакъв род финансови и лични потребители!
      Лично мнение ,- без препоръка!
      Не съм писал мнение дали действието на Райков е полезно, добро, осъзнато или случайно!!
      Не ме намесвай и завъртай в твоя свят моля!!

Коментар

• Много отдавна се наблюдава преотдаване на обработваеми масиви на по-малки доверени "фермери" с цел намаляване на себестойността чрез ефективно усвояване на средствата от европейските фондове.
        Правя обосновано предположение ;-)

Коментар

• Първоначално изпратено от August Разгледай мнение

Щом търговията им дава повече, за какво им е да се трошат в земеделие. Да го продават и да въртят синджира.
          Сега играча Райков да раздаде по 1 лв дивидент, че инак рибаря ще остане на сухо с гумената лодка в празен язовир.

Казал съм го много много точно, -"Ако търгуваш над три-пет пъти, това което произвеждаш през собственост и ренти + преработка,
          дали не знаеш кое ти дава повече??? и , и кое е в цикъл на задържане и кое в растеж, за да си покриеш(намалиш) разхода?" ...
          -но това че не разбираш риториката си е личен проблем, същото е и за фортиса!
          Нито ти , нито аз, нито Фортис знае по точно от "играча Райков" в този момент, с кой от инструментите си и в каква форма да си направи по нисък ливириджа, или пътя напред по лек за постигането на целите си!
          А инструментите на Емил Райков са много и все привлекателни за всякакъв род финансови и лични потребители!
          Лично мнение ,- без препоръка!

Коментар

• Класическо включване на трол дружинката, когато някой (в случая фортис) каже нещо, което не е в унисон с розАвите еднорози на "тяхната" акция. Мда, самозабравата при някои яхтсмени е достигнала point of no return, също като при простите аграри....
            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнение

Би ли споделил повече за произхода на тази информация и други подробности?
              Разбира се, когато знам повече нещо точно ще го споделя.

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss. Разгледай мнение
                Агрия се е освободила под някаква форма временно или завинаги от земеделския си бизнес около Попово. Предполагам 24 000 декара собствена и наета земя.
                Би ли споделил повече за произхода на тази информация и други подробности?

Коментар

Ако търгуваш над три-пет пъти, това което произвеждаш през собственост и ренти + преработка,
                  дали не знаеш кое ти дава повече??? и , и кое е в цикъл на задържане и кое в растеж, за да си покриеш разхода?
                  Щом търговията им дава повече, за какво им е да се трошат в земеделие. Да го продават и да въртят синджира.
                  Сега играча Райков да раздаде по 1 лв дивидент, че инак рибаря ще остане на сухо с гумената лодка в празен язовир.

Коментар

Очевадно риторично бе цялото питане,- естествено че се доверявам на Райков и то с доста повече
                    в теглово сравнение с твоя партньор (лично твое определение)
                    Кога съм оспорвал твоето доверяване????????????
                    Темата е Агрия, не други компании!!!
                    Повтарям - написах факти, нищо повече. Това са го направили Агрия, не аз, не ти!!

Коментар

Защо питаш мен? Питай Райков!!! Тук написах само факти и никакъв коментар, мнение или становище!!!

Очевадно риторично бе цялото питане,- естествено че се доверявам на Райков и то с доста повече
                      в теглово сравнение с твоя партньор (лично твое определение)

Коментар

Ако търгуваш над три-пет пъти, това което произвеждаш през собственост и ренти + преработка,
                        дали не знаеш кое ти дава повече??? и , и кое е в цикъл на задържане и кое в растеж, за да си покриеш разхода?
                        Защо питаш мен? Питай Райков!!! Тук написах само факти и никакъв коментар, мнение или становище!!!

Коментар

Агрия се е освободила под някаква форма временно или завинаги от земеделския си бизнес около Попово. Предполагам 24 000 декара собствена и наета земя.

Коментар

Хубаво е да се продават активи ако са купени евтино и в момента цената е висока.... време е тая година да направят пак хубава печалба и догодина пак дивидент!

Коментар

• Агрия се е освободила под някаква форма временно или завинаги от земеделския си бизнес около Попово. Предполагам 24 000 декара собствена и наета земя.

Коментар

• + И добре е така слънчо-гледа от август да увлича и пшеняка за брашняка, па от после и царевичака...
                                - да видим да видим ;- до пролетес дор де ще я закараме в зимъскъ

Коментар

Working...
                                X