Не видях нещо фрапатно негативно в отчета. Debt/Equity=1.07 , което е точно на границата да не е зле. Краткосрочните част от банковите заеми даже пада малко. Q3 традиционно е силен и може да излязат на 0. Не виждам никакви предпоставки да закъсат и да продават активи. Типична суровинна компания, ще изригнат кога се качат цените на зърната. Имам малко на 20 и не е препоръка за покупко-продажби.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Агрия Груп Холдинг (AGH / AGR)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнениеРибаря ще става водолаз
Коментар
-
Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнениеРибаря ще става водолаз
Не че не си го заслужават де с този отчет… единственото хубаво нещо в този отчет е, че все още не са започнали да продават активи, за да плащат заеми и лихви. Всичко друго крещи на червено. Но си вземат доволно нови заеми и рефинансират. КА < КП, ама на кого му дреме за такива несъществени неща?!?
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеОтчет има, коментари няма - какво става с този форум? Някакъв смислен анализ от следящите тук ще има ли?
Я не сакам на мен да е добре. Я сакам на Вуте да му е зле.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеНяма паникьорчета да ми сипят към 19 - 18.. жалко
- 2 Харесвания
Коментар
-
Казах му на рибаря, че пробив на месечната графика няма, ама така и не ме разбра
Голяма графика
Голяма графика
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от oil_coil Разгледай мнениеУж 2024 по-добра била от 2023 пък резултатите плачевни..
За тази акция важна е цената на пшеницата ,а там рисува дъното преди да излети.Ако видим и тест на 25 годишния булл тренд ще е още-по-добре.19.20 тук е подкрепаЗа акциите които държиш бих се притеснявал много повече от тазиLast edited by danetha; 23.08.2024, 07:07.
Коментар
-
Първоначално изпратено от maradona Разгледай мнениеСъс сигурност имаме пробив, таргета е нов връх 35 лв.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dido_yord Разгледай мнениеФинансови разходи:
Разходи за лихви по кредити и договори за лизинг 9 878. 5 504 - Н1 2023
Банкови такси и комисионни. 707. 717 - Н1 2023
Разходи по валутни операции. 1 600. 69 - Н1 2023
Общо. 12 185. 6 290 - Н1 2023
Интересна табличка от стр.35
Уж 2024 по-добра била от 2023 пък резултатите плачевни. Доста разочароващо… Лихвите двойни, загуба колкото печалбата миналото полугодие, че и отгоре. Нищо чудно и под 19лв да слезе цената.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеОтчет има, коментари няма - какво става с този форум? Някакъв смислен анализ от следящите тук ще има ли?
Коментар
-
Първоначално изпратено от maradona Разгледай мнениеСъс сигурност имаме пробив, таргета е нов връх 35 лв.
- 1 like
Коментар
-
Коментар
Коментар