IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Билборд АД (BBRD / BOARD)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• А какво ли да очакваме от консолидирания

Коментар

• Какво стана бе, няма ли да коментирате якия отчет?!
      Или всички се втурнахте да купувате
      Е, то и аз се втурнах (че са ми малко в портфейла) но имам и време да пиша три реда и да отдам почест на мениджмънта на тази компания

Коментар

• въпроса е за 2008 г.
        дали тази машина дето е вдигнала капацитета през 2007 г. не е част от прогнозирания ръст за 2008 г.?

и дали сега ще купуват машина през 2008 г.?
        На тези въпроси отговора ме интересува, защото при натоварване 24*7*365 няма ръст без капацитет
        освен при повишение на продажните цени

Коментар

• Ми как да не се ядосват хората! На фона на нашта борсица в момента едни 17-18 % са си перфектна доходност! А тези, които не са участвали в IPO - то, а са си купували TRACE или са пазили пари за него де (не съм сигурен кога започна търговията с ТРАСЕ и кога беше IPO-to на BOARD) сега плюят наляво и надясно!!!

Имам акции! Не препоръчвам нищо, освен на FACTS - вземи стани един писател на романи свързани с фондовите пазари! Ще избиеш рибата! :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от upuke
            Бъдещо TRACE е тука.
            Как може, две - три дружества да тръгнат щогоде добре и веднага се сравняват с ТРАСЕ с балони и бр.бр. ами вии от всичко сте недоволни

Коментар

• ...

Коментар

• Бъдещо TRACE е тука.

Коментар

• i 4.5 mln. spored men e predovolno.
                  vuprosa e dali ima mnogo izvunredni ili e operatina pe4alba.ako e vtoroto mislq 4e pokazatleite na tova drujestvo triabva da se povishat nad pazarnite.

Коментар

• Първоначално изпратено от Michelangelo
                    Мда, не познах за днес с прогнозата за цената. Но си я запазвам след като излезе консолидирания отчет
                    Интересни неща пише в интервюто в Инвестор-а: http://www.investor.bg/?id=60478

"- Ръстът на печалбата и приходите от продажби в неконсолидирания отчет бяха по-високи от прогнозираните в проспекта. Такива ли ще са и консолидираните резултати на компанията?

В. Генчев: Да, по всяка вероятност ще са над предварителните очаквания.
                    ... В последното тримесечие на миналата година бе въведена в експлоатация нова печатна машина, която увеличи производствената мощност с 20 на сто. "

А като погледна и офертите купува към офертите продава (4:1) ме обзема едно такова оптимистично чувство за таргета, който съм си поставил
                    Да беше цитирал всичко:
                    Печалбата на консолидирана база може да намалее малко спрямо неконсолидираната заради отпадането на вътрешногруповите сделки

Не се заяждам, ама, ако очаквате повече, ще сте недоволни след това.

Коментар

• Мда, не познах за днес с прогнозата за цената. Но си я запазвам след като излезе консолидирания отчет
                      Интересни неща пише в интервюто в Инвестор-а: http://www.investor.bg/?id=60478

"- Ръстът на печалбата и приходите от продажби в неконсолидирания отчет бяха по-високи от прогнозираните в проспекта. Такива ли ще са и консолидираните резултати на компанията?

В. Генчев: Да, по всяка вероятност ще са над предварителните очаквания.
                      ... В последното тримесечие на миналата година бе въведена в експлоатация нова печатна машина, която увеличи производствената мощност с 20 на сто. "

А като погледна и офертите купува към офертите продава (4:1) ме обзема едно такова оптимистично чувство за таргета, който съм си поставил

Коментар

• Благодаря, Съни!
                        Любимо парче

Коментар

• Първоначално изпратено от Dobrichka

Знаеш ли, най-напред бях написала: "Имам и не препоръчвам", ама като си го прочетох ми прозвуча като: Бе, аз, имам, ама хич не ви препоръчвам да се набутвате и вие, щото е кофти. И затова го промених.
                          Пък ти - надявам се да не съжаляваш! Дето се вика - и в добро, и в лошо ще сме заедно.
                          ...защото си готина и не пишеш "бля-бля, ама не препоръчвам" един поздрав))))
                          http://www.youtube.com/watch?v=TQQ6SfPZggw

Атила, к'во са ти виновни Делтасток? )

Коментар

• за днес са продали общо 1341 акции при обем досега 260 741 бр. далеч не са шампионите по разпродажби според мен...
                            Абе, къде е батко бе?

Коментар

• видя ли разпродажбите им от преди малко?!

Коментар

• Първоначално изпратено от ATILA
                                делта сток определено са най-големите бастуни на БФБ
                                как достигна до това заключение? не че го оспорвам, но някак увисна във въздуха...
                                Абе, къде е батко бе?

Коментар

Working...
                                X