А какво ли да очакваме от консолидирания
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Билборд АД (BBRD / BOARD)
Collapse
X
-
въпроса е за 2008 г.
дали тази машина дето е вдигнала капацитета през 2007 г. не е част от прогнозирания ръст за 2008 г.?
и дали сега ще купуват машина през 2008 г.?
На тези въпроси отговора ме интересува, защото при натоварване 24*7*365 няма ръст без капацитет
освен при повишение на продажните цени
Коментар
-
Ми как да не се ядосват хората! На фона на нашта борсица в момента едни 17-18 % са си перфектна доходност! А тези, които не са участвали в IPO - то, а са си купували TRACE или са пазили пари за него де (не съм сигурен кога започна търговията с ТРАСЕ и кога беше IPO-to на BOARD) сега плюят наляво и надясно!!!
Имам акции! Не препоръчвам нищо, освен на FACTS - вземи стани един писател на романи свързани с фондовите пазари! Ще избиеш рибата! :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от MichelangeloМда, не познах за днес с прогнозата за цената. Но си я запазвам след като излезе консолидирания отчет
Интересни неща пише в интервюто в Инвестор-а: http://www.investor.bg/?id=60478
"- Ръстът на печалбата и приходите от продажби в неконсолидирания отчет бяха по-високи от прогнозираните в проспекта. Такива ли ще са и консолидираните резултати на компанията?
В. Генчев: Да, по всяка вероятност ще са над предварителните очаквания.
... В последното тримесечие на миналата година бе въведена в експлоатация нова печатна машина, която увеличи производствената мощност с 20 на сто. "
А като погледна и офертите купува към офертите продава (4:1) ме обзема едно такова оптимистично чувство за таргета, който съм си поставил
Печалбата на консолидирана база може да намалее малко спрямо неконсолидираната заради отпадането на вътрешногруповите сделки
Не се заяждам, ама, ако очаквате повече, ще сте недоволни след това.
Коментар
-
Мда, не познах за днес с прогнозата за цената. Но си я запазвам след като излезе консолидирания отчет
Интересни неща пише в интервюто в Инвестор-а: http://www.investor.bg/?id=60478
"- Ръстът на печалбата и приходите от продажби в неконсолидирания отчет бяха по-високи от прогнозираните в проспекта. Такива ли ще са и консолидираните резултати на компанията?
В. Генчев: Да, по всяка вероятност ще са над предварителните очаквания.
... В последното тримесечие на миналата година бе въведена в експлоатация нова печатна машина, която увеличи производствената мощност с 20 на сто. "
А като погледна и офертите купува към офертите продава (4:1) ме обзема едно такова оптимистично чувство за таргета, който съм си поставил
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dobrichka
Знаеш ли, най-напред бях написала: "Имам и не препоръчвам", ама като си го прочетох ми прозвуча като: Бе, аз, имам, ама хич не ви препоръчвам да се набутвате и вие, щото е кофти. И затова го промених.
Пък ти - надявам се да не съжаляваш! Дето се вика - и в добро, и в лошо ще сме заедно.
http://www.youtube.com/watch?v=TQQ6SfPZggw
Атила, к'во са ти виновни Делтасток? )
Коментар
Коментар