IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Билборд АД (BBRD / BOARD)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от finansa
    Първоначално изпратено от Dobrichka
    Така е, сега погледнах. Бе важното е алъж - вериж да става.
    И да върви нагоре, де!
    Имам и препоръчвам, но без да влияя на никого ...
    Да,но на мен май ми повлия,щото понапълних... :-)
    Знаеш ли, най-напред бях написала: "Имам и не препоръчвам", ама като си го прочетох ми прозвуча като: Бе, аз, имам, ама хич не ви препоръчвам да се набутвате и вие, щото е кофти. И затова го промених.
    Пък ти - надявам се да не съжаляваш! Дето се вика - и в добро, и в лошо ще сме заедно.

Коментар

• делта сток определено са най-големите бастуни на БФБ

Коментар

• Първоначално изпратено от Dobrichka
        Така е, сега погледнах. Бе важното е алъж - вериж да става.
        И да върви нагоре, де!
        Да,но на мен май ми повлия,щото понапълних... :-)

Коментар

• Така е, сега погледнах. Бе важното е алъж - вериж да става.
          И да върви нагоре, де!

Коментар

• 130, по-скоро продадоха малко(22хил.), другите са си ги прехвърлили
            но хубавото е, че има кой да им ги купи))

Коментар

• Ей, Булбанк се събудиха тази седмица и купиха 54 303 бр. на акции. Бравос! Изобщо като гледам повечето сериозни посредници - понакупиха ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master
                Първоначално изпратено от Hakkinen
                Първоначално изпратено от Forex Master
                Дали да не продам всичките си други акции и да купя тези на билборд?
                В другата тема си на депозит, тук имаш акции... Айде решавай кое от двете е официалната версия
                Имам и депозити имам и акции. Не съм като тебе и твоите другарчета да имам само акции! :lol:
                Facts

btw на какво дължим завръщането ти?

Коментар

Първоначално изпратено от Hakkinen
                  В другата тема си на депозит, тук имаш акции... Айде решавай кое от двете е официалната версия
                  Имам и депозити имам и акции. Не съм като тебе и твоите другарчета да имам само акции! :lol:
                  Нас не ни мисли
                  А защо на депозит, вместо да се възползваш от "възможностите за неограничени печалби", които предлага FOREX-а? Ако този ти никнейм е верен, държането на пари на депозит си е чиста загуба за теб
                  "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen
                    Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen
                      ааааа как бе,има Еврохолд и 4ака да станат 6,30лв да ги продава.
                      остави го смешник!
                      Лешояда е търпелива птица

Коментар

Продай всичките си акции и ги вкарай на депозит на 6%.Много е изгодно.
                        Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя)
                          а на мен ми е интересно, изпълнението на Карол, личен специалитет ли е или желание на клиент )
                          maitap ot men

Коментар

"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Дали да не продам всичките си други акции и да купя тези на билборд?
                              Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Nick Leesоn
                                Първоначално изпратено от franky4fingers
                                Добра компаниика, добри оферти ...
                                И кое точно е конкурентното предимство на Билборд? Добрите отношения със софийския общински съвет ли
                                Добра е компанийката,с добри перспективи,остава само да запази добра ликвидност! Днес понапълних... :-)

Коментар

Working...
                                X