ако тук се запази и добрата ликвидност, ще е много добре ....
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Билборд АД (BBRD / BOARD)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от наблюдаващаКакво стана, защо се юрна надолу? Да няма лоша новина или просто си струва не повече от 8,50?
Не е препоръка, виж вляво. Имам.* think positive * think simple * think big *
* be moderate * be cool * be yourself *
Коментар
-
http://www.investor.bg/?cat=10&cid=1796&type=5
Такова P/E няма дори Ломско, а Ломско няма тези перспективи за растеж и тези маржове, според мен
към вчера конс. P/E е 12.43, с ръста от днес може би е вече към 14-15
Колко от акциите в портфейла ви са с P/E толкова ниско и 56% ръст на продажбите за 2007 г.?
Не е препоръка за покупка и продажба,
притежавам акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от bgmapПървоначално изпратено от БатяПървоначално изпратено от afterdОтчетът просто потвърждава предварителните информации.
Без тях резултата за 2007 щеше да е пак същият но със знак минус отпред :-)
Реално - "Постъпления от клиенти" нараства с 36%...
Не препоръчвам нищоМНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА
Коментар
-
Първоначално изпратено от bgmap200% ръст на печалбата за 2007, но Постъпления от емитиране на ценни книжа = 11116
Не препоръчвам нищо
Коментар
-
Първоначално изпратено от БатяПървоначално изпратено от afterdОтчетът просто потвърждава предварителните информации.
Не препоръчвам нищо* Изказаното мнение е лично и не представлява препоръка за решения от какъвто и да е характер :-)
Коментар
-
Нещо по отношение на "закъснелите реакции" на пазара. Винаги има момент на изчакване, страхът не може да изчезне изведнъж, както и спадовете не стават изневиделица... А и в тази слаба активност последните седмици, доста хора може да са притъпили наблюдателността си. Напълно възможно е никой /който би купувал/ да не е забелязал неконсолидирания отчет още в 9:04ч и единствено изкупуванията в 9:40 подсказаха, че нещо става. Смятам, че ще има още такива случаи..
Въпросът е да си там където другите не са и където има вероятност те да се присъединят по-късно..
Коментар
Коментар