IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Билборд АД (BBRD / BOARD)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ако тук се запази и добрата ликвидност, ще е много добре ....

Коментар

• Да не съм пропуснал новина тук, че ти би ай така изведнъж се надъха да купува. А тъкмо се бях зарадвал че ще може да попълним на по-тънки нива

Коментар

• Първоначално изпратено от Michelangelo
        Абе тук търсене:предлагане = 6:1. Коментарът излишен
        То така беше и при Енемона, ама сега... Иначе отчета е много добър. Кефи ме акцията.

Коментар

• Първоначално изпратено от наблюдаваща
          Какво стана, защо се юрна надолу? Да няма лоша новина или просто си струва не повече от 8,50?
          Споко бе, наблюдаваща. Това е най-обикновена, скромна техническа корекция. Я се огледай по другите позиции да видиш какво става. Пазарът в момента и конюнктурата са си все още негативни. И въпреки това тук нещата са доста стабилни. И как няма да е така с тия коефициенти и данни за компанията. Има и други добри и перспективни компании, разбира се. Но като стане дума за коефициенти, нещата са шарени. А има и такива с много добри коефициенти, но перспективите да са леко мъгляви... Какво остава за тия с лошите коефициенти и мъглявите перспективи. За тях въобще не ми се говори.
          Не е препоръка, виж вляво. Имам.
          * think positive * think simple * think big *
          * be moderate * be cool * be yourself *

Коментар

• Абе тук търсене:предлагане = 6:1. Коментарът излишен

Коментар

• Какво стана, защо се юрна надолу? Да няма лоша новина или просто си струва не повече от 8,50?

Коментар

• акциите имаха отличен потенциал за ръст още при ипо-то
                изненадан съм обаче (приятно) от възможността тази позиция да се утвърди и като ликвидна такава

Коментар

• http://www.investor.bg/?cat=10&cid=1796&type=5

Такова P/E няма дори Ломско, а Ломско няма тези перспективи за растеж и тези маржове, според мен
                  към вчера конс. P/E е 12.43, с ръста от днес може би е вече към 14-15

Колко от акциите в портфейла ви са с P/E толкова ниско и 56% ръст на продажбите за 2007 г.?

Не е препоръка за покупка и продажба,
                  притежавам акции

Коментар

• Първоначално изпратено от bgmap
                    Първоначално изпратено от Батя
                    Първоначално изпратено от afterd
                    Отчетът просто потвърждава предварителните информации.
                    Ами не е точно така. Нюанса който предизвика днешното поскъпване е че печалбата е чиста. Аз лично очаквах след като е толкова над прогнозираната да съдържа някакви еднократни приходи, но сега не забелязвам такова нещо. А вие?
                    200% ръст на печалбата за 2007, но Постъпления от емитиране на ценни книжа = 11116
                    Без тях резултата за 2007 щеше да е пак същият но със знак минус отпред :-)
                    Реално - "Постъпления от клиенти" нараства с 36%...

Не препоръчвам нищо
                    Като ти чета постинга се моля да не вземеш да препоръчаш нещо :-)
                    МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• Тези изглежда вчера са сложили няколко билборда с автореклама в центъра на София

Коментар

• Първоначално изпратено от bgmap
                        200% ръст на печалбата за 2007, но Постъпления от емитиране на ценни книжа = 11116

Не препоръчвам нищо
                        алооооо, балоните ... знаеш ли каква е разликата между ОПР и ОПП?

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя
                          Първоначално изпратено от afterd
                          Отчетът просто потвърждава предварителните информации.
                          Ами не е точно така. Нюанса който предизвика днешното поскъпване е че печалбата е чиста. Аз лично очаквах след като е толкова над прогнозираната да съдържа някакви еднократни приходи, но сега не забелязвам такова нещо. А вие?

Не препоръчвам нищо
                          * Изказаното мнение е лично и не представлява препоръка за решения от какъвто и да е характер :-)

Коментар

• Нещо по отношение на "закъснелите реакции" на пазара. Винаги има момент на изчакване, страхът не може да изчезне изведнъж, както и спадовете не стават изневиделица... А и в тази слаба активност последните седмици, доста хора може да са притъпили наблюдателността си. Напълно възможно е никой /който би купувал/ да не е забелязал неконсолидирания отчет още в 9:04ч и единствено изкупуванията в 9:40 подсказаха, че нещо става. Смятам, че ще има още такива случаи..

Въпросът е да си там където другите не са и където има вероятност те да се присъединят по-късно..

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя)
                              Утре като днес...отчетът беше на линия преди 9 часа...
                              съни(тя), консолидираният излезе и той днес в 14:50

Коментар

• Утре като днес...отчетът беше на линия преди 9 часа...

Коментар

Working...
                                X