Първоначално изпратено от Борис
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
наоколо започнаха да циркулират слухове за 4 към 7 презаписване лимитирани/пазарни ... ??!!?
Нали знаете, само мераклийте са повече от китайците ...
Ще е много интересно, щото за разлика от ПИБ-а тука всички акции се регистрират на борсата и никой от досегашните акционери не е поемал ангажименти за някакъв период от време да не разводнява пазара.
И аз не играх на това хоро, но ви пожелавам да имате успех![/quote]
Коментар
-
Първоначално изпратено от Слънчев вятърИма некои съмнения Коле, верно, ама и за ПИБа има други
Кучето постоянно гледа лошо на големата елка, че го конкурира, ако я остава без надзор, ше стане малката елка ако остане елка де
Спецялни поздрави за Г-н Майната, който може би е отгатнал цената !
Онази на която промених основната цифра ли )Умереният риск винаги печели ! ))))))
Коментар
-
Първоначално изпратено от SEBULBAПървоначално изпратено от HakkinenПървоначално изпратено от Bobi75Ветре, а представи си ни удовлетворят 100% сеир
Би било голяма веселба, ако стане така
Смея се, ама и на мен ми пари, че се надскочих малко...
Коментар
-
Anton Chigurh
Първоначално изпратено от Слънчев вятърАз не играя на това хоро!
Иначе това, че една банка има ниско P/E и най-вече P/B далеч не значи, че е по-добрата банка. В общия случай ще значи, че инвеститорите я оценяват на толкова И НАЙ-ВЕРОЯТНО ЗА ТОВА ИМА ПРИЧИНА.
Коментар
-
Аз не играя на това хоро!
Коментар
-
Bobi75
e аз съм покрит и ако има изсипвахе хайде на батко в джобчето
Коментар
-
Първоначално изпратено от HakkinenПървоначално изпратено от Bobi75Ветре, а представи си ни удовлетворят 100% сеир
Би било голяма веселба, ако стане така
Смея се, ама и на мен ми пари, че се надскочих малко...
Коментар
-
Първоначално изпратено от znae6tЕто и моите очаквания.
Цена-58,50
Лимитирани на максимална - презаписване 2,5-3 пъти
Пазарни - презаписване 6-7 пъти
Успей на всички.Умереният риск винаги печели ! ))))))
Коментар
Коментар