IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Борис
    леле, всички сме си надули офертите, че как няма да има 6-7 пъти презаписване.
    Аз също пуснах пазарна за 4 пъти над кеша ми. Пък ако ме удовлетворят с повече ще разкешвам в понеделник, няма как
    Аз знам за 9 преди да се махнат незаписалите....
    http://www.need.bg/r.php?i=32099

Коментар

• леле, всички сме си надули офертите, че как няма да има 6-7 пъти презаписване.
      Аз също пуснах пазарна за 4 пъти над кеша ми. Пък ако ме удовлетворят с повече ще разкешвам в понеделник, няма как

Коментар

• наоколо започнаха да циркулират слухове за 4 към 7 презаписване лимитирани/пазарни ... ??!!?

Нали знаете, само мераклийте са повече от китайците ...
        Ще е много интересно, щото за разлика от ПИБ-а тука всички акции се регистрират на борсата и никой от досегашните акционери не е поемал ангажименти за някакъв период от време да не разводнява пазара.

И аз не играх на това хоро, но ви пожелавам да имате успех![/quote]

Коментар

• Аз все пак се съмнявам ) за презаписването на лимитираните на 58.50 )) .
          Умереният риск винаги печели ! ))))))

Коментар

• Първоначално изпратено от Слънчев вятър
            Има некои съмнения Коле, верно, ама и за ПИБа има други
            Кучето постоянно гледа лошо на големата елка, че го конкурира, ако я остава без надзор, ше стане малката елка ако остане елка де
            Спецялни поздрави за Г-н Майната, който може би е отгатнал цената !
            Коя цена по-точно Ветре ))) .

Онази на която промених основната цифра ли )

Коментар

• Я кажете кои са тези ИП които разрешават да се прави поръчка за 4-5 пъти по голяма сума от притежаваната при тях ..... моите и леф не дадоха отгоре с мотива че риска не го нося аз а те .... Явно трябва да ги сменям.

Коментар

• наоколо започнаха да циркулират слухове за 4 към 7 презаписване лимитирани/пазарни ... ??!!?

Коментар

• Първоначално изпратено от SEBULBA
                  Първоначално изпратено от Hakkinen
                  Първоначално изпратено от Bobi75
                  Ветре, а представи си ни удовлетворят 100% сеир
                  При този малко вероятен сценарий колко хора биха изгоряли
                  Би било голяма веселба, ако стане така
                  Ако стане това, в понеделник ще гледаме филма "голямото изсипване на БФБ". Цирка ще е пълен! :-) Щото и за репо нема време...;-)

Смея се, ама и на мен ми пари, че се надскочих малко...
                  Голямо шоу ще е ....спор няма. Ама дано не стане....

Коментар

• мойта е пазарна на 4 пъти, щото такива са ми очакванията. Мислех да пусна и една лимитирана на 52, ама се отказах

Коментар

• Има некои съмнения Коле, верно, ама и за ПИБа има други
                      Кучето постоянно гледа лошо на големата елка, че го конкурира, ако я остава без надзор, ше стане малката елка ако остане елка де
                      Спецялни поздрави за Г-н Майната, който може би е отгатнал цената !

Коментар

• Първоначално изпратено от Слънчев вятър
                        Аз не играя на това хоро!
                        Нема лошо Коле, ше сподела спецялно за тебе че големата елка взе отчетите на банките и ги намЕли, тя вади число срещу всека таблица, иска само цена, та кога й дадохме цена 58.5 извади число 1.5, за да стане същото число за ПИБА, требва да ги купиш на 6.83.:???) Разбира се сме задали прогнозните данни за КТБ и ПИБА, примерно на ПИБА сме дали 40М печалба така все пак да има неква горе-доле нормална печалба та бъди осторожен какви оферти ше напускаш за ИПО-то на ПИБА... нема да ме учуди ако там има мин. цена под 7. Боби, ама ти виде ли, че тва къде ти писах се оказа убаво нацелено
                        Ветре аз на тебе ти нямам доверие. (шегувка) Я дай малката елка на кучето и го питай то какво ще каже?
                        Иначе това, че една банка има ниско P/E и най-вече P/B далеч не значи, че е по-добрата банка. В общия случай ще значи, че инвеститорите я оценяват на толкова И НАЙ-ВЕРОЯТНО ЗА ТОВА ИМА ПРИЧИНА.

Коментар

• Аз не играя на това хоро!
                          Нема лошо Коле, ше сподела спецялно за тебе че големата елка взе отчетите на банките и ги намЕли, тя вади число срещу всека таблица, иска само цена, та кога й дадохме цена 58.5 извади число 1.5, за да стане същото число за ПИБА, требва да ги купиш на 6.83.:???) Разбира се сме задали прогнозните данни за КТБ и ПИБА, примерно на ПИБА сме дали 40М печалба така все пак да има неква горе-доле нормална печалба та бъди осторожен какви оферти ше напускаш за ИПО-то на ПИБА... нема да ме учуди ако там има мин. цена под 7. поне 7 треба да е Боби, ама ти виде ли, че тва къде ти писах се оказа убаво нацелено

Коментар

• e аз съм покрит и ако има изсипвахе хайде на батко в джобчето

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen
                              Първоначално изпратено от Bobi75
                              Ветре, а представи си ни удовлетворят 100% сеир
                              При този малко вероятен сценарий колко хора биха изгоряли
                              Би било голяма веселба, ако стане така
                              Ако стане това, в понеделник ще гледаме филма "голямото изсипване на БФБ". Цирка ще е пълен! :-) Щото и за репо нема време...;-)

Смея се, ама и на мен ми пари, че се надскочих малко...

Коментар

• Първоначално изпратено от znae6t
                                Ето и моите очаквания.
                                Цена-58,50
                                Лимитирани на максимална - презаписване 2,5-3 пъти
                                Пазарни - презаписване 6-7 пъти
                                Успей на всички.
                                малееее )) и аз си мислех нещо подобно ... ама чак токова ..............................

Коментар

Working...
                                X