IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• а според Вас утре по кое време ще бъдат съобщени офиц. резултати? или по-точно преди или след 13:00?

Коментар

• Re: )

Първоначално изпратено от съни(тя)
      kork, струва ми се че майничката по доходност ги ..леко...сравнява...като за спекуланти))Но май е от шегите на играчите, щото едно е да си пиеш винце, друго да прибираш в трезори парите на хората))
      Съни , права си
      Според мен най-добре е да си пиеш виното , да си играеш с кучето , същевременно да ползваш неговата елка и да калкулираш печалбите от парите които дори и през ноща не спят

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen
        Първоначално изпратено от palaveev1985
        Първоначално изпратено от atanas76
        Първоначално изпратено от kork
        Наистина се носи из въздуха ,че презаписа бил към 7-8 пъти,ама то не остана,още няколко часа и всичко ще е ясно!Или неясно!
        Е браво . аз на 7 пъти презаписване съм аут от играта. Супер като за първо IPO в което (щях ) да участам.
        "Пазарна е поръчката за записване на акции, която съдържа или обща стойност в лева
        или общ брой желани за записване акции и може да бъде изпълнена цялостно или частично.
        Пазарните поръчки се изпълняват на среднопретеглената цена на одобрените лимитирани
        поръчки. Една пазарна поръчка трябва да е най-малко за 25 /двадесет и пет/ броя акции или
        съответно за минимална на стойност 1 125 (хиляда сто двадесет и пет) лева."

никъде в проспекта не пише, че поръчката ти може да бъде невалидна или неизпълнена. така както е написано, условието е поръчката да бъде за не по-малко от 1125лв, а не сделката после. не мога да разбера, защо всички се съгласихте с казаното от ОББ, според мен не са прави. моля поправете ме ако греша
        "Едно лице може да запише и закупи минимум 25 (двадесет и пет) броя акции и
        максимум 250 000 (двеста и петдесет хиляди) броя акции
        ." - стр. 150 от проспекта...
        да, прав си, мерси

Коментар

• Първоначално изпратено от palaveev1985
          Първоначално изпратено от atanas76
          Наистина се носи из въздуха ,че презаписа бил към 7-8 пъти,ама то не остана,още няколко часа и всичко ще е ясно!Или неясно!
          Е браво . аз на 7 пъти презаписване съм аут от играта. Супер като за първо IPO в което (щях ) да участам.
          "Пазарна е поръчката за записване на акции, която съдържа или обща стойност в лева
          или общ брой желани за записване акции и може да бъде изпълнена цялостно или частично.
          Пазарните поръчки се изпълняват на среднопретеглената цена на одобрените лимитирани
          поръчки. Една пазарна поръчка трябва да е най-малко за 25 /двадесет и пет/ броя акции или

никъде в проспекта не пише, че поръчката ти може да бъде невалидна или неизпълнена. така както е написано, условието е поръчката да бъде за не по-малко от 1125лв, а не сделката после. не мога да разбера, защо всички се съгласихте с казаното от ОББ, според мен не са прави. моля поправете ме ако греша
          "Едно лице може да запише и закупи минимум 25 (двадесет и пет) броя акции и
          максимум 250 000 (двеста и петдесет хиляди) броя акции
          ." - стр. 150 от проспекта...
          "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• или къде ще затворим

Коментар

• защо не изчакате до утре, всичко ще е ясно, и още 1 месец да видим къде ще отворим..
              всичко останало е празни приказки..

Коментар

• На мен ми е интересно, какво ще стане, ако много хора са надскочили кеша и възможностите си да познаят презаписването? Ще оставят ли увеличението на капитала да стане до размера на записаните и платените акции или ще ги натаманят, така че да се случи цялото увеличение?
                the perch is...

Коментар

• )

kork, струва ми се че майничката по доходност ги ..леко...сравнява...като за спекуланти))Но май е от шегите на играчите, щото едно е да си пиеш винце, друго да прибираш в трезори парите на хората))

Коментар

• Първоначално изпратено от atanas76

Коментар

• Стига деее..и мен 3 пъти презаписване ме устройваше перфектно..Ама и аз чувам слухове за 6-7 пъти..

Еми ще трябва да си поправя таргета за илизане тогава

Коментар

• Първоначално изпратено от Майната
                        както при Тодоровата изба ли kork ???
                        В смисъл ?
                        Уточни бе майна какво имаш предвид ,че и аз като вятъра днес с тези елки и смятания ми гръмна главата , па и нямам куче да му дам да смята,абе лошава работа и нещо не зацепвам...

Коментар

• както при Тодоровата изба ли kork ???
                          Умереният риск винаги печели ! ))))))

Коментар

• Първоначално изпратено от atanas76
                            Дано това са само слухове, atanas76, нали знаеш,кое умира последно
                            Иначе огромното презаписване осигурява доста голяма възможност по- голям процент печалба за спекулантите,които са се класирали разбира се.Поне според мен е така.
                            А от друга страна ,три пъти за мен е оптимален вариант,ама май няма да е

Коментар

• както един персонаж казва: добри, добри, е па колко да са добри
                              все пак не пропускай широко прилаганата практика да трансферират резултат към тази година, все пак 5% си е нещо, нали
                              ти видя ли изненади сред отчетите, честно?
                              щото интерполирайки предходните тримесечия и с предходната уговорка едва ли нещо може да стресне приятно
                              просто ръста от януари дойде в повече, но към полугодието ще се поуспокоим :-)

Коментар

• Прав си Ради )) , обаче добрите отчети на добрите дружества как се приеха )) .. и май чак след IPOта те ще се разглеждат ).
                                Умереният риск винаги печели ! ))))))

Коментар

Working...
                                X