а според Вас утре по кое време ще бъдат съобщени офиц. резултати? или по-точно преди или след 13:00?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Re:)
Първоначално изпратено от съни(тя)kork, струва ми се че майничката по доходност ги ..леко...сравнява...като за спекуланти))Но май е от шегите на играчите, щото едно е да си пиеш винце, друго да прибираш в трезори парите на хората
))
Според мен най-добре е да си пиеш виното , да си играеш с кучето , същевременно да ползваш неговата елка и да калкулираш печалбите от парите които дори и през ноща не спят
Коментар
-
Първоначално изпратено от HakkinenПървоначално изпратено от palaveev1985Първоначално изпратено от atanas76Първоначално изпратено от korkНаистина се носи из въздуха ,че презаписа бил към 7-8 пъти,ама то не остана,още няколко часа и всичко ще е ясно!Или неясно!. аз на 7 пъти презаписване съм аут от играта. Супер като за първо IPO в което (щях ) да участам.
или общ брой желани за записване акции и може да бъде изпълнена цялостно или частично.
Пазарните поръчки се изпълняват на среднопретеглената цена на одобрените лимитирани
поръчки. Една пазарна поръчка трябва да е най-малко за 25 /двадесет и пет/ броя акции или
съответно за минимална на стойност 1 125 (хиляда сто двадесет и пет) лева."
никъде в проспекта не пише, че поръчката ти може да бъде невалидна или неизпълнена. така както е написано, условието е поръчката да бъде за не по-малко от 1125лв, а не сделката после. не мога да разбера, защо всички се съгласихте с казаното от ОББ, според мен не са прави. моля поправете ме ако греша
максимум 250 000 (двеста и петдесет хиляди) броя акции." - стр. 150 от проспекта...
Коментар
-
Първоначално изпратено от palaveev1985Първоначално изпратено от atanas76Първоначално изпратено от korkНаистина се носи из въздуха ,че презаписа бил към 7-8 пъти,ама то не остана,още няколко часа и всичко ще е ясно!Или неясно!. аз на 7 пъти презаписване съм аут от играта. Супер като за първо IPO в което (щях ) да участам.
или общ брой желани за записване акции и може да бъде изпълнена цялостно или частично.
Пазарните поръчки се изпълняват на среднопретеглената цена на одобрените лимитирани
поръчки. Една пазарна поръчка трябва да е най-малко за 25 /двадесет и пет/ броя акции или
никъде в проспекта не пише, че поръчката ти може да бъде невалидна или неизпълнена. така както е написано, условието е поръчката да бъде за не по-малко от 1125лв, а не сделката после. не мога да разбера, защо всички се съгласихте с казаното от ОББ, според мен не са прави. моля поправете ме ако греша
максимум 250 000 (двеста и петдесет хиляди) броя акции." - стр. 150 от проспекта..."The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Първоначално изпратено от atanas76Първоначално изпратено от korkНаистина се носи из въздуха ,че презаписа бил към 7-8 пъти,ама то не остана,още няколко часа и всичко ще е ясно!Или неясно!. аз на 7 пъти презаписване съм аут от играта. Супер като за първо IPO в което (щях ) да участам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от atanas76Първоначално изпратено от korkНаистина се носи из въздуха ,че презаписа бил към 7-8 пъти,ама то не остана,още няколко часа и всичко ще е ясно!Или неясно!. аз на 7 пъти презаписване съм аут от играта. Супер като за първо IPO в което (щях ) да участам.
Иначе огромното презаписване осигурява доста голяма възможност по- голям процент печалба за спекулантите,които са се класирали разбира се.Поне според мен е така.
А от друга страна ,три пъти за мен е оптимален вариант,ама май няма да е
Коментар
-
както един персонаж казва: добри, добри, е па колко да са добри
все пак не пропускай широко прилаганата практика да трансферират резултат към тази година, все пак 5% си е нещо, нали
ти видя ли изненади сред отчетите, честно?
щото интерполирайки предходните тримесечия и с предходната уговорка едва ли нещо може да стресне приятно
просто ръста от януари дойде в повече, но към полугодието ще се поуспокоим :-)
Коментар
Коментар