Първоначално изпратено от kork
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
тарикатлък на дребно?
не ми е ясна идеята ти, но при едрите клиенти с добра история не е проблем за ип кеша към момента
поне не и за първите по обеми и сделки ип-та
съни, просто при липса на други хранителни продукти и сладоледът върши работа
впрочем, след това се и ожаднява по-бързо, но не знам това ли имаш предвид
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя)Първоначално изпратено от Борислеле, всички сме си надули офертите, че как няма да има 6-7 пъти презаписване.
Аз също пуснах пазарна за 4 пъти над кеша ми. Пък ако ме удовлетворят с повече ще разкешвам в понеделник, няма как
Коментар
-
Първоначално изпратено от raging_bearПървоначално изпратено от neeeПървоначално изпратено от neeeЯ кажете кои са тези ИП които разрешават да се прави поръчка за 4-5 пъти по голяма сума от притежаваната при тях ..... моите и леф не дадоха отгоре с мотива че риска не го нося аз а те .... Явно трябва да ги сменям.
Коментар
-
Първоначално изпратено от neeeПървоначално изпратено от neeeЯ кажете кои са тези ИП които разрешават да се прави поръчка за 4-5 пъти по голяма сума от притежаваната при тях ..... моите и леф не дадоха отгоре с мотива че риска не го нося аз а те .... Явно трябва да ги сменям.The SKY is no longer the limit!
Коментар
-
Първоначално изпратено от neeeЯ кажете кои са тези ИП които разрешават да се прави поръчка за 4-5 пъти по голяма сума от притежаваната при тях ..... моите и леф не дадоха отгоре с мотива че риска не го нося аз а те .... Явно трябва да ги сменям.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Борислеле, всички сме си надули офертите, че как няма да има 6-7 пъти презаписване.
Аз също пуснах пазарна за 4 пъти над кеша ми. Пък ако ме удовлетворят с повече ще разкешвам в понеделник, няма как
Коментар
Коментар