IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от kork
    Наистина се носи из въздуха ,че презаписа бил към 7-8 пъти,ама то не остана,още няколко часа и всичко ще е ясно!Или неясно!
    Е браво . аз на 7 пъти презаписване съм аут от играта. Супер като за първо IPO в което (щях ) да участам.

Коментар

• след януарските върхове не мисля че ипо-тата предизвикаха корекцията
      на мнение съм, че ефектът от тях е по-скоро в продължителността на корекцията

Коментар

• Първоначално изпратено от ради
        майна, това за разбирачите малко преувеличено ми се струва
        корекцията си е нормална и без ипо
        Ама, ако не бяха тези ИПОта нямаше да има такава корекция - не си ли съгласен?

Коментар

• майна, това за разбирачите малко преувеличено ми се струва
          корекцията си е нормална и без ипо

Коментар

• Наистина се носи из въздуха ,че презаписа бил към 7-8 пъти,ама то не остана,още няколко часа и всичко ще е ясно!Или неясно!

Коментар

• тарикатлък на дребно?
              не ми е ясна идеята ти, но при едрите клиенти с добра история не е проблем за ип кеша към момента
              поне не и за първите по обеми и сделки ип-та

съни, просто при липса на други хранителни продукти и сладоледът върши работа
              впрочем, след това се и ожаднява по-бързо, но не знам това ли имаш предвид

Коментар

• Душко ) не разбра ли, че файдата от новите IPOта ...) е основно...
                1.За Мажоритарите да вземат ) добри цифри .. ) ..без подаръци..)
                2.За Разбирачите/добрите играчи/ ) да си напълнят на далаверка ) хубавите стари акции от стадото ).
                Умереният риск винаги печели ! ))))))

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя)
                  Първоначално изпратено от Борис
                  леле, всички сме си надули офертите, че как няма да има 6-7 пъти презаписване.
                  Аз също пуснах пазарна за 4 пъти над кеша ми. Пък ако ме удовлетворят с повече ще разкешвам в понеделник, няма как
                  не сме всичките, споко))))някои си ги мислим нещата на трезва глава, с едно наум, че не е много маниашко да имаш всичко на всяка цена)
                  ) Kaka vi Suny e umnaaaa! Az sum nastrani ot zjalata sumatoha, zastoto parite si moga sus sustia uspeh da go darja na njakoj, vmesto da si davam zora da godja i do IP za da kupuvam preskupi akzii )) Puk vie prezapisvajte i 100 puti emisiata ako iskate )) Majoritarja ot vas jivee choveka ) Ajde i uspeh na vsichki

Коментар

• )

български?)защо е това регионално мислене))
                    Възможността не идва от ИП-тта....те само сами си разпределят риска))

За покупките на макс за лимитирани....сигурно имам още много да уча....но ми напомнят на желанието да ядеш сладолед в пустинята, при все че водата е по-ценна))

Коментар

• Първоначално изпратено от raging_bear
                      Първоначално изпратено от neee
                      Я кажете кои са тези ИП които разрешават да се прави поръчка за 4-5 пъти по голяма сума от притежаваната при тях ..... моите и леф не дадоха отгоре с мотива че риска не го нося аз а те .... Явно трябва да ги сменям.
                      Ех ... ама и отзивчивост ... все едно пари назаем ви попитах дали ще дадете??
                      Въпрос на доверие, а то се гради с години. Това е!
                      Това не е въпрос на доверие, а на типичен български тарикатлък на дребно...

Коментар

• Първоначално изпратено от neee
                        Я кажете кои са тези ИП които разрешават да се прави поръчка за 4-5 пъти по голяма сума от притежаваната при тях ..... моите и леф не дадоха отгоре с мотива че риска не го нося аз а те .... Явно трябва да ги сменям.
                        Въпрос на доверие, а то се гради с години. Това е!
                        The SKY is no longer the limit!

Коментар

• Първоначално изпратено от neee

Коментар

• Първоначално изпратено от Борис
                            леле, всички сме си надули офертите, че как няма да има 6-7 пъти презаписване.
                            Аз също пуснах пазарна за 4 пъти над кеша ми. Пък ако ме удовлетворят с повече ще разкешвам в понеделник, няма как
                            не сме всичките, споко))))някои си ги мислим нещата на трезва глава, с едно наум, че не е много маниашко да имаш всичко на всяка цена)

Коментар

• предполагам удовлетворяването на пазарните ще е в диапазона 28-30%
                              не ми се вярва цената да е съществено по-ниска от макса

Коментар

• Точно за основната цифра стана приказката Г-н Майната !
                                И мен ме усъмни за количеството презапис на макс, макар 3/7 презапис лимитирани към пазарни да е повторение на отношението на заделените за тех акции

Коментар

Working...
                                X