Нека, нека и някои тук да говорят, че всичко е както трябва и е нормално и т.н. и такива като мен да не вземат и една акция...браво, браво...казах, който е презаписвал с внесени пари - внесъл е 10 млн. лв. и е дал поръчка за 10 млн. лв. няма проблем - това е платено презаписване, но който се прави на Рокфелер с 10К и записва за 50К това е за КФН.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Преценката е оставена за ИП. За какви глоби и нарушения говорите?!? Явно някой мижав COBOS с 10 хил. лева се опасява, че няма да запише... И сега - дай да хленчим на КФН, че лошите ИП направили това или онова.Дано да немат проблеми по търга и сичко да е 6.
Обичаме ги брокерите и брокерките SubZero, без тех нема ИПО, нема Пазар, нема как да се напише без тех целата борсова история, па и за тва нека са по-снисходителни, към некой, каде се още трудно ориентира, нека имат сили да помагат!
Коментар
-
Станалот станало, заровете са хвърлени. Само чакаме да видим днес какво успяхме да придобием от КТБ и да потриваме ръце в чакане на "попътен вятър" за акциите. А аз си мисля, че до края на годината г-н Цветан Василев ще се раздели със собствеността си в банката - т.е. тя ще стане част от голяма чужда банка.....за това говорят естествено протичащите процеси на консолидация в сектора.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Инвеститор1Това за мен е ненормална работа. Искате да кажете, че е имало пазарни поръчки за над 400 млн. лв.?
Коментар
-
Лакомията никой не е извела на добро. То братята румънци се оакаха (с извинение пред дамите) вече с Алумил и некои брокери го отнесоха ...
И Ашли Джуд е готина (особено ролята и в "Жега"), ама поостаря вече ...
Всички остаряваме за съжаление :-)
http://imdb.com/name/nm0000171/изразеното мнение не представлява препоръка за покупка или продажба на ЦК.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.GrahamАма знаеш ли колко и е P/E-то?На Скарлет Йосансон де.
Аз пък ще сезирам КФН как може за едни комисионните да са 1%, а за други - 0,5% примерно. Това е Неравнопоставеност.
Коментар
-
Първоначално изпратено от INSIDER-AЕлементарно Уотсън ;-) КФН може да направи проверка при ТБ и ИП в момента на подаване на поръчка от техните клиенти за участие в ИПО-то какви са им били наличностите от парични средства по сметките. Ако парите не са обезпечавали заявката на 100% - ГЛОБА! Това е ;-)
Който не му отърва - да инвестира на друго място!
Коментар
-
Лупо, и от мен сори, ама я си играх с мойте си пари, просто пуснах повече пари на търга, не исках да граба акции за целата сума а според за 5 пъти по-малко, Понекога съм фен на кеша. Не ме притеснева проверка, изрядна е при мен ситуацията. Я също като lynx, играя с мои си пари, чужди не ща и да помириша
Коментар
Коментар