IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• И още едно основание за пред КФН - подаването на поръчка, която превишава в пъти кеша на някой клиент, създава умишлено нереално търсене, което е чиста проба манипулация на пазара, затова е КФН да следи да няма манипулации, едно презаписване с пари във въздуха е чиста проба манипулация от която страдат, тези дето са играли с реален кеш и не им е било позволено да използват "ливъридж" даден от посредника на база юнашко доверие или портфейл от акции...

Коментар

• Това за мен е ненормална работа. Искате да кажете, че е имало пазарни поръчки за над 400 млн. лв.?

Коментар

• Първоначално изпратено от INSIDER-A
        Първоначално изпратено от vikitoria
        Първоначално изпратено от Лупо
        абе мой човекда ти дам ли от моите за 10к?!?!че почнах да се притеснявам,че няма да преживееш ноща!
        Съгласен съм, но това ще оправи само моя проблем, не и проблема на другите като мен в неравнопоставено положение. Аз разчитам на КФН да установи манипулаторите и да вземе мерки спрямо тях, както и да предприеме промени за в бъдеще.
        едва ли ще може КФН направи нещо в случая!!всичко си е в нормите и по закон!!но за следващия път и аз съм ЗА!!!
        Елементарно Уотсън ;-) КФН може да направи проверка при ТБ и ИП в момента на подаване на поръчка от техните клиенти за участие в ИПО-то какви са им били наличностите от парични средства по сметките. Ако парите не са обезпечавали заявката на 100% - ГЛОБА! Това е ;-)
        Сори, ама в наредбата ясно си пише, че парите трябва да постъпят ДО МОМЕНТА НА ПЛАЩАНЕ!
        Но по принцип нямам нищо против специално за ИПО-та да го променят, да е към момента на подаване на поръчката!
        Настоящото мнение е лична прогноза и не представлява инвестиционен съвет или препоръка за покупка ил

Коментар

• Ама знаеш ли колко и е P/E-то?На Скарлет Йосансон де.
          Life won't wait for you.

Коментар

• Аз пък ще сезирам КФН как може за едни комисионните да са 1%, а за други - 0,5% примерно. Това е Неравнопоставеност.

Коментар

• Първоначално изпратено от Alan Greenspan
              Еееееееееее , Скарлет Йохансон e мацка един път.
              И е само на 23 :-)

Първоначално изпратено от Nikola
              Гати вълненията с тези IPO-та все едно ще се жените за Скарлет Йохансон. И да се вълнувата и да не се вълнувате все едно.
              НАБОР МИ Е!

Коментар

• Първоначално изпратено от Лупо
                от което да се наложи в един ден много участници /това може да каже КФН след проверка колко точно/ да продават в последня момент и на всяка цена.
                Пич, само не мога да разбера, защо приемаш, че ще се "наложи в един ден много участници да продават в последния момент на всяка цена"!?
                Никой не може да ме задължи или да ми каже какви активи да имам и каква наличност да поддържам при брокера си - това е свободен пазар все пак!?
                Днес искаш да се забрани това, утре може би ще поискаш да забранят борсата може би, защото видиш ли - на нея може и да се загубят спестяванията ти!!! Вземи се осъзнай!!!

Коментар

• Еееееееееее , Скарлет Йохансон e мацка един път.
                  И е само на 23 :-)

Първоначално изпратено от Nikola
                  Гати вълненията с тези IPO-та все едно ще се жените за Скарлет Йохансон. И да се вълнувата и да не се вълнувате все едно.
                  изразеното мнение не представлява препоръка за покупка или продажба на ЦК.

Коментар

• За пазарните около 7, за лимитираните 3 или 4, не обърнах голямо внимание, защото заложих само на пазарна поръчка.

Коментар

• Е, последно какво е презаписването приблизително?

Моля кажете!

Коментар

• Гати вълненията с тези IPO-та все едно ще се жените за Скарлет Йохансон. И да се вълнувата и да не се вълнувате все едно.

Коментар

• Първоначално изпратено от INSIDER-A
                          абе мой човекда ти дам ли от моите за 10к?!?!че почнах да се притеснявам,че няма да преживееш ноща!
                          Съгласен съм, но това ще оправи само моя проблем, не и проблема на другите като мен в неравнопоставено положение. Аз разчитам на КФН да установи манипулаторите и да вземе мерки спрямо тях, както и да предприеме промени за в бъдеще.
                          едва ли ще може КФН направи нещо в случая!!всичко си е в нормите и по закон!!но за следващия път и аз съм ЗА!!!
                          Елементарно Уотсън ;-) КФН може да направи проверка при ТБ и ИП в момента на подаване на поръчка от техните клиенти за участие в ИПО-то какви са им били наличностите от парични средства по сметките. Ако парите не са обезпечавали заявката на 100% - ГЛОБА! Това е ;-)
                          Бинго. За това говоря и аз. Основанията за тази глоба са, че на някои клинети се позволява да подават поръчки "чрез ливъридж" на база юнашко доверие между клиент и посредник - това е неравнопоставеност, създава се системен риск, застрашаващ пазара, заради известни проценти вероятност да няма презаписване, от което да се наложи в един ден много участници /това може да каже КФН след проверка колко точно/ да продават в последня момент и на всяка цена.

Коментар

• Първоначално изпратено от vikitoria
                            МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• Първоначално изпратено от Лупо

Коментар

• Но най-добрия варянт за IPO според мен,бе както го направи химимпорт.Защото след като се видя как можеше да се презаписва монбат,вече сметките почват да се правят по друг начин и става манджа с грозде!И рано или късно някой ще изгори,било то посредник или клиент
                                Много е добре да се правят IPO-та поради много причини,било привличане на капитали,клиенти,пазари,реклама...но наистина нещата малко излизат извън контрол и има несправедливост и недоволни(което е нормално,НЯМА КАК ВСЕКИ ДА ПЕЧЕЛИ,да спечелят едни-други губят)
                                Но не трябва губещите и пропускащите ползи да си изпускат нервите!

Коментар

Working...
                                X