If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)
леле, всички сме си надули офертите, че как няма да има 6-7 пъти презаписване.
Аз също пуснах пазарна за 4 пъти над кеша ми. Пък ако ме удовлетворят с повече ще разкешвам в понеделник, няма как
не сме всичките, споко))))някои си ги мислим нещата на трезва глава, с едно наум, че не е много маниашко да имаш всичко на всяка цена)
Ех съни, съни, защо си попиля паричките по това пусто БРП. Това ли наричаш "си ги мислим нещата на трезва"?! Търсиш нестандартни решения, нали така каза. Ама мисля се пообърка този път. Пак можеше нестандартно да си купиш Монбат на 9,10 докато паникьосаните чужденчета продаваха, пък ти къде се навря.
успех ти желая
Къде е КФН, която трябва да следи, за това да има равнопоставеност между участниците на пазара? Как може един участник, ако има 10 000 лв. да даде поръчка купува за 10 000 лв., а друг пак със същата сума в наличност да подаде за 50 000 лв.? Някои публично си признаха, че са направили така...ами поне да си траят, а те даже и демонстративно показват, че са по-равни от другите участници...ако има презаписване повече от 5 пъти, ще сезирам КФН писмено, за което естествено ще трябва да получа отговор от тях. Ако не направят проверка и те - ще сезирам и други институции. Просто така не може.
В смисъл ?
Уточни бе майна какво имаш предвид ,че и аз като вятъра днес с тези елки и смятания ми гръмна главата , па и нямам куче да му дам да смята,абе лошава работа и нещо не зацепвам...
Mi vij kakva im bйshe zenata na zapisvane i vij kakva e zenata sega )))
Да,принципно си прав,съгласен съм.Моят случай е частен и не трябва да се приема като норма за всички.Наистина се скофтиха нещата с Тодоров,но всичко си има обяснение,фактори много,и не е тук темата да правим анализ на вторичното на Тодоров.
И все пак да кажем че, няма нищо общо между тази банка и това дружество.А относно - Тодоров ще мине двата лева и ще се катери нагоре -въпрос на време.Просто в кофти момент излезна на борсата,при тази конкуренция за капитали .
А и не можем да сравним презаписванията.
както един персонаж казва: добри, добри, е па колко да са добри
все пак не пропускай широко прилаганата практика да трансферират резултат към тази година, все пак 5% си е нещо, нали
ти видя ли изненади сред отчетите, честно?
щото интерполирайки предходните тримесечия и с предходната уговорка едва ли нещо може да стресне приятно
просто ръста от януари дойде в повече, но към полугодието ще се поуспокоим :-)
Мисля, че момента на IPO-то е изключително добре подбран. Дали ще успеете да се поуспокоите не знам (дано), но се питам колко ли време остава на малките играчи в този сектор и кога Цветан Василев ще рече да продава, ако вече не е рекъл. И каква е ролята на борсата и спекулантите в схемата.
сигурно 15:59:59 искаш да кажеш, но няма да познаеш
защо мислиш така
нали са казали до 16:00, ако закъснеят значи ви лъжат! а ако започнат да лъжат акционерите си от първия ден... но ако все пак се случи съм сигурен, че никой няма да реагира и ще се приеме за нещо нормално.
единственото общо между тях е ) презаписването.. нали точно то.....) kork... ти гарантираше спекулативни печалби )))))))
Пак не мога добре да разбера добре какво имаш предвид,но ако намекваш за ситуацията с вторичното на Тодоров,дано не звучи като хвалба , но вероятно съм от малцината които излезнаха от позицията с прилична печалба,но не ми се иска да коментирам тук това,ако те интересува ,виж в темата за Тодоров коментарите ми ,там постнах точно как съм играл .Не че е лоша позиция Тодоров,просто трябва търпение,а и аз имам друга стратегия .Та това по отношение на това ,че ако има презаписване има и печалба,има .... факт.
Относно банката аз не съм пророк да съм сигурен каква ще е цената след като започне да се търгува,но елементарната ми логика показва,че ако имаме 7-8 пъти презаписване и ако имаме голям брой лимитирани поръчки на макс,това според мен показва,че и след официалното им стартиране , ще има голям интерес ,което пък от своя страна предполагам ще доведе до немалък % на печалба.
а според Вас утре по кое време ще бъдат съобщени офиц. резултати? или по-точно преди или след 13:00?
За да знаеш дали и колко да продаваш ли? Ей, обърнахте я борсата на бит пазар...
абе да ти кажа на мен не ми се налага да продавам, по-скоро ако е преди 13:00 ще купувам от някои добри позиции евтино!
а това, дали е бит пазар зависи от всички, които търгуват, както и от теб!
В смисъл ?
Уточни бе майна какво имаш предвид ,че и аз като вятъра днес с тези елки и смятания ми гръмна главата , па и нямам куче да му дам да смята,абе лошава работа и нещо не зацепвам...
Mi vij kakva im bйshe zenata na zapisvane i vij kakva e zenata sega )))
Коментар