IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Енемона (E4A/ENM, ZNOA и E4AP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Цената на изпълнение на варантите на Енемона падна с 4% до 17,77 лв.
    http://www.investor.bg/?cat=5&id=94482

Коментар

• Първоначално изпратено от Пишман Investor
      Първоначално изпратено от INSIDER-A
      Добре! Доволен съм, че увеличението успя.
      Сем. Прокопиеви не могат да допуснат увеличението да е неуспешно (най-малко не говори добре за фирмата )) ). И ако е имало нужда са направили всичко "каквото е трябвало" за да СТАНЕ успешно.
      Не си много прав, но така да е.
      МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• Първоначално изпратено от INSIDER-A
        Добре! Доволен съм, че увеличението успя.
        Сем. Прокопиеви не могат да допуснат увеличението да е неуспешно (най-малко не говори добре за фирмата )) ). И ако е имало нужда са направили всичко "каквото е трябвало" за да СТАНЕ успешно.
        Написаното по-горе е единствено и само лично мнение.

Коментар

• Добре! Доволен съм, че увеличението успя.
          МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• Мерси за бързият оговор г-н Hakkinen. thumb up [/img]

Коментар

• Първоначално изпратено от Пишман Investor
              Понеже съм абсолютен лаик в материята, моля запознатите да ми отговорят (а баса, че го загубих, загубих ).
              Абсолютно се потвърди прогнозата ми, че платените акции ще са с минимална горница над прага - точно 10% .
              Аз бях сигурен, че няма да се доспусне опрецията да е неуспешна ))).
              Сега въпроса - технически възможно ли е да се платят акции след официално обявеният краен срок за плащане, днес преди обед да кажем. Защото това мълчание от вчера, та чак до днес наобяд по плащането на акциите за мен е супер подозрително и после изведнъж - оп минимална 10% горница.

Предварително благодаря за мненията ви!
              Не е възможно!
              "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• 11 милионки към дружеството по време на криза, не е лош вариант. Останалото са подробности. Не е препоръка

Коментар

• Понеже съм абсолютен лаик в материята, моля запознатите да ми отговорят (а баса, че го загубих, загубих ).
                  Абсолютно се потвърди прогнозата ми, че платените акции ще са с минимална горница над прага - точно 10% .
                  Аз бях сигурен, че няма да се доспусне опрецията да е неуспешна ))).
                  Сега въпроса - технически възможно ли е да се платят акции след официално обявеният краен срок за плащане, днес преди обед да кажем. Защото това мълчание от вчера, та чак до днес наобяд по плащането на акциите за мен е супер подозрително и после изведнъж - оп минимална 10% горница.

Предварително благодаря за мненията ви!

Коментар

• http://www.investor.bg/?cat=5&id=94480

Увеличението на Енемона е успешно с 1,1 млн. привилегировани акции

Коментар

• Първоначално изпратено от дългосрочен
                      Много съм прав, защото дивидента от привилигированите акции, дали да се изплаща се определя от 3/4 от притежателите им, а тук мажоритаря е аут, за разлика от други привилигировани. Разбра ли ме колега SubZero.А размера на дивидента е определен. Така, че ако обичаш не заблуждавай аудиторията, защото целите ти са користни.
                      Дали да се изплащал? Няма такова положение - изплаща се дори да е на загуба, няма значение кой мажоритар кой не. Тук варантите ще са интересни, акцията не толкова за сега

Коментар

• Да 100 процента дългосрочни.

Коментар

• Много съм прав, защото дивидента от привилигированите акции, дали да се изплаща се определя от 3/4 от притежателите им, а тук мажоритаря е аут, за разлика от други привилигировани. Разбра ли ме колега SubZero.А размера на дивидента е определен. Така, че ако обичаш не заблуждавай аудиторията, защото целите ти са користни.

Коментар

• На "Енемона" и спря часовника - в буквалния смисъл .

Коментар

• Е какво става сега, дългосрочни ли сме или краткосрочни? ))

Коментар

• Дългосрочните радват душата ми.
                                Първоначално изпратено от INSIDER-A
                                Първоначално изпратено от SubZero
                                Първоначално изпратено от дългосрочен
                                Да запознат съм. А що се отнася до привилигированите тези не могат да се сравняват с тези на хима.
                                1. Мажоритаря не участва и ще си плаща дивидента за всичките години на ж
                                ивота им, защото ние записалите ще ги определяме тези неща.
                                ........
                                Ако с лигнитния проект си запознат, колкото с привилегированите акции, лошо ти се пише.

Точно поради факта, че мажоритаря не участва, дивидента не става по-сигурен, а напротив. Логично е, ако се замислиш.

Второ, "вие" (предполагам имаш предвид привилегированите акционери) НЕ определяте нищо, още по-малко размера на дивидента и неговото изплащане.

Не се заяждам, човече, но ми става все по-забавно да виждам толкова много наивност на едно място.
                                Като машина на времето е - все едно съм се върнал три години назад.
                                Ако до толкова се замисляха пишман инвеститорите, то тогава държателите на патките щяха да са на успокоителни от години :-) Акциите по дефиниция са с много "ако" и както знаем акото мирише лошо ;-)

Коментар

Working...
                                X