If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Сем. Прокопиеви не могат да допуснат увеличението да е неуспешно (най-малко не говори добре за фирмата )) ). И ако е имало нужда са направили всичко "каквото е трябвало" за да СТАНЕ успешно.
Не си много прав, но така да е.
МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА
Сем. Прокопиеви не могат да допуснат увеличението да е неуспешно (най-малко не говори добре за фирмата )) ). И ако е имало нужда са направили всичко "каквото е трябвало" за да СТАНЕ успешно.
Написаното по-горе е единствено и само лично мнение.
Понеже съм абсолютен лаик в материята, моля запознатите да ми отговорят (а баса, че го загубих, загубих ).
Абсолютно се потвърди прогнозата ми, че платените акции ще са с минимална горница над прага - точно 10% .
Аз бях сигурен, че няма да се доспусне опрецията да е неуспешна ))).
Сега въпроса - технически възможно ли е да се платят акции след официално обявеният краен срок за плащане, днес преди обед да кажем. Защото това мълчание от вчера, та чак до днес наобяд по плащането на акциите за мен е супер подозрително и после изведнъж - оп минимална 10% горница.
Предварително благодаря за мненията ви!
Не е възможно!
"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Понеже съм абсолютен лаик в материята, моля запознатите да ми отговорят (а баса, че го загубих, загубих ).
Абсолютно се потвърди прогнозата ми, че платените акции ще са с минимална горница над прага - точно 10% .
Аз бях сигурен, че няма да се доспусне опрецията да е неуспешна ))).
Сега въпроса - технически възможно ли е да се платят акции след официално обявеният краен срок за плащане, днес преди обед да кажем. Защото това мълчание от вчера, та чак до днес наобяд по плащането на акциите за мен е супер подозрително и после изведнъж - оп минимална 10% горница.
Предварително благодаря за мненията ви!
Написаното по-горе е единствено и само лично мнение.
Много съм прав, защото дивидента от привилигированите акции, дали да се изплаща се определя от 3/4 от притежателите им, а тук мажоритаря е аут, за разлика от други привилигировани. Разбра ли ме колега SubZero.А размера на дивидента е определен. Така, че ако обичаш не заблуждавай аудиторията, защото целите ти са користни.
Дали да се изплащал? Няма такова положение - изплаща се дори да е на загуба, няма значение кой мажоритар кой не. Тук варантите ще са интересни, акцията не толкова за сега
Много съм прав, защото дивидента от привилигированите акции, дали да се изплаща се определя от 3/4 от притежателите им, а тук мажоритаря е аут, за разлика от други привилигировани. Разбра ли ме колега SubZero.А размера на дивидента е определен. Така, че ако обичаш не заблуждавай аудиторията, защото целите ти са користни.
Да запознат съм. А що се отнася до привилигированите тези не могат да се сравняват с тези на хима.
1. Мажоритаря не участва и ще си плаща дивидента за всичките години на ж
ивота им, защото ние записалите ще ги определяме тези неща.
........
Ако с лигнитния проект си запознат, колкото с привилегированите акции, лошо ти се пише.
Точно поради факта, че мажоритаря не участва, дивидента не става по-сигурен, а напротив. Логично е, ако се замислиш.
Второ, "вие" (предполагам имаш предвид привилегированите акционери) НЕ определяте нищо, още по-малко размера на дивидента и неговото изплащане.
Не се заяждам, човече, но ми става все по-забавно да виждам толкова много наивност на едно място.
Като машина на времето е - все едно съм се върнал три години назад.
Ако до толкова се замисляха пишман инвеститорите, то тогава държателите на патките щяха да са на успокоителни от години :-) Акциите по дефиниция са с много "ако" и както знаем акото мирише лошо ;-)
Коментар