IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Енемона (E4A/ENM, ZNOA и E4AP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• "Когато разберете, че този е нищо повече от човек, който си убива времето и чеши пръстите едновременно, тогава ще започнете да отсявате качественото от плявата. " - напълно съм съгласен с човека. Не съм икономист, не се и занимавам с борсата.

Сега обаче един неоспорим факт - погледнете преставянето на ТФЕЦ Никопол в сайта на Енемона (секцията за инвеститори). Обърнете внимани колко стройно е представен, какво "отлично" е качеството на сканирането (криво колкото си искаш), качеството на снимките е клонящо към "перфектно".
    Иначе казано с трици маймуни да ловиш. Нали човека, който има някакъв интерес да инвестира в ТФЕЦ-а ще си каже "Тия едно представяне на проект не могат да направят като хората, а аз съм тръгнал да им се връзвам (респективно инвестирам и евентуално да управлявам проекта заедно с тях)." Е, ако има пари за пране е друга бира - човеко много, много няма да гледа, а и малко да е на загуба лошо няма, чистотата (на парите) цена няма . Та най-веротно, както са си свършили работата по представянето на ТФЕЦ-а, така си вършат и всичката работа.
    Написаното по-горе е единствено и само лично мнение.

Коментар

• Инсайдер, инвеститорите отдавна са си направили анализите и са си взели решенията (да не участват). И няма как да са донори и спонсори след като не са участвали. Съгласен, че компанията е иновативна, особено в привличането на средства. Но също така е и доста рискова и неатрактивна с оглед на рентабилност от посочените инвестиционни проекти. С други думи, инвестиционно ясна и спекулативно интересна с оглед на Белене, но за там е още много рано.

Коментар

• Първоначално изпратено от INSIDER-A
        Първоначално изпратено от acen1975
        Първоначално изпратено от дългосрочен
        Аз съм като вас един обикновен инвеститор. А дали съм донор времето, ще покаже.
        хубу де,ти кажи са на ква част от увеличението си дал едно "рамо"?
        да не се е стигнало до там,че разходите да надхвърлят постъпленията
        че то да беше само депозитаря,иди дойди......ма то що банер рекламки са,що платени интервюта,дето само гамени като инсайдера не могат да вържат 2+2=4.......
        че ако накрая сте правили тоя цирк за 200 000-300 000 хилки от който над 100 000 са разходи.......бая умрели от глад да сте станали
        то накрая така се получава....
        Айде и хАсанчо се из_сра :-) Тамън на време. Точно такива като теб "експерти" имах предвид :-)))) хахаха
        не бой са инсадъре,ще си купиш "привилегировани" енемонки на прИмоция много скоро....
        щото ако мойте сметки са верни в близко време "някой" ще пуска от тях в пространството повече,отколкото други ще искат да купуват
        за тибя тия са хитър петъровци,за мен са бай ганьовци........
        искаш ли да ти кажа как да четеш "пресата"?
        само гледкай за поредното "интервю" с енемона и още на другия ден очаквай да се продават повече,отколкото да се купуват,НИЩО,ЧЕ НОВИНКИТЕ СА БИЛИ ОТ УБАВИ,ПО УБАВИ......от благи,по благи......

Коментар

• Първоначално изпратено от acen1975
          Първоначално изпратено от дългосрочен
          че то да беше само депозитаря,иди дойди......ма то що банер рекламки са,що платени интервюта,дето само гамени като инсайдера не могат да вържат 2+2=4.......
          че ако накрая сте правили тоя цирк за 200 000-300 000 хилки от който над 100 000 са разходи.......бая умрели от глад да сте станали
          Айде и хАсанчо се из_сра :-) Тамън на време. Точно такива като теб "експерти" имах предвид :-)))) хахаха
          МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• Първоначално изпратено от дългосрочен

Коментар

• Първоначално изпратено от Valuator
              Кой във форума какъв специалист е едва ли е толкова важно, по-важното е че освен сценаристи и донори много други пишман инвеститори май няма. Лека нощ.
              Като за лека нощ ще допълня, че докато гледате такива "анализи", като японци китайски субтитри ще бъдете донори и спонсори. Когато разберете, че този е нищо повече от човек, който си убива времето и чеши пръстите едновременно, тогава ще започнете да отсявате качественото от плявата.

Само да вметна, че меко казано не съм фен на Прокопитата, но компанията си струва вниманието.
              МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• Кой във форума какъв специалист едва ли е толкова важно, по-важното е че освен иновативни сценаристи и наивни донори много други пишман инвеститори във варанти и привилигеровани акции май няма. Лека нощ.

Коментар

• В тоя форум случайни няма. До един са светнати как се прави бизнес - от енергетиката до хранително-вкусовата промишленост, като минем през финанси и застраховане. Изброил от 1 до 10 - десет точки. Обясненията са зашеметяващи - като започнем от "много аргументи има за това и няма да се впускам в подробности" и стигнем до "не знам дали ще устискат до този момент". Къде ги има тези аргументи, ама има ли въобще някъде аргументи - на кой му пука. Но енергийният пишман експерт не се спира до тук в "анализа" си. На бързо финтира през търговията с електричество (която разбирате ли е много непечаливша и затова дори Газпром се нареди на опашката), набързо прелетя през търговията с газ, която разбирате ли "още е в играта ама мнооо малко бе". Тук е добре да наблегнем на дедуктивното мислене на автора и по-скоро да натъртим на върха в неговото творчество а именно "мнооо малко бе". Айде няма нужда да казвам, че този не е случаен :-)))) хахахаха Ама хич не е случаен :-))))

Коментар

• Наздраве ОК!

Коментар

• Абсолютно не е случаен човека. Наздраве пишмане.

Коментар

• Инси, много си пристрастен, приятелю
                        10-те коментара на Пишман макар и кратки са много точни
                        И човека (повтарям - човека, а не ника) не ми изглежда случаен
                        А провал на привилигерованите акции си е тотален и очевиден
                        Но освен сценаристите май няма много други изненадани тук

Първоначално изпратено от На 23.01.2010 Valuator
                        За българска компания Енемона показва впечатляваща иновативност в привличането на финансов ресурс. Поздравления за усилията да се поддържа атрактивноста на компанията и акцията пред инвестиционната общност.

Аз обаче съм резервиран и скептичен към атрактивността и възвръщаемостта на инвестиционните проекти, в които твърдят, че ще инвестират привлечените средства. Затова не участвах при пласирането на варантите, няма да участвам и при привилегированите акции.

Коментар

• Първоначално изпратено от Пишман Investor
                          INSIDER-A, ника ми не е случаен
                          Не съм си помислял и за секунда, че е случаен

Коментар

• INSIDER-A, ника ми не е случаен
                            А за дългосрочен ... а бе мнооо е вътрешен човеко у фирмЪтЪ (ама лично свето осещане).

Коментар

• Колеги, зачетох се малко по-надолу. Гледам някакви точки от 1 до 10. Викам си "Какъв ли инвеститор може да спретне такава пародия на анализ?". Поглеждам към автора - Пишман инвеститор :-))))) хахахаха

Коментар

• Аз съм като вас един обикновен инвеститор. А дали съм донор времето, ще покаже.

Коментар

Working...
                                X