IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Енемона (E4A/ENM, ZNOA и E4AP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от SubZero
    Първоначално изпратено от дългосрочен
    Да запознат съм. А що се отнася до привилигированите тези не могат да се сравняват с тези на хима.
    1. Мажоритаря не участва и ще си плаща дивидента за всичките години на ж
    ивота им, защото ние записалите ще ги определяме тези неща.
    ........
    Ако с лигнитния проект си запознат, колкото с привилегированите акции, лошо ти се пише.

Точно поради факта, че мажоритаря не участва, дивидента не става по-сигурен, а напротив. Логично е, ако се замислиш.

Второ, "вие" (предполагам имаш предвид привилегированите акционери) НЕ определяте нищо, още по-малко размера на дивидента и неговото изплащане.

Не се заяждам, човече, но ми става все по-забавно да виждам толкова много наивност на едно място.
    Като машина на времето е - все едно съм се върнал три години назад.
    Ако до толкова се замисляха пишман инвеститорите, то тогава държателите на патките щяха да са на успокоителни от години :-) Акциите по дефиниция са с много "ако" и както знаем акото мирише лошо ;-)
    МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• Каква е тази тишина? Наистина ли не се знае?
      Чакам с нетърпение резултата, че съм хванал бас .
      Написаното по-горе е единствено и само лично мнение.

Коментар

• Първоначално изпратено от дългосрочен
        Да запознат съм. А що се отнася до привилигированите тези не могат да се сравняват с тези на хима.
        ........
        Ако с лигнитния проект си запознат, колкото с привилегированите акции, лошо ти се пише.

Точно поради факта, че мажоритаря не участва, дивидента не става по-сигурен, а напротив. Логично е, ако се замислиш.

Второ, "вие" (предполагам имаш предвид привилегированите акционери) НЕ определяте нищо, още по-малко размера на дивидента и неговото изплащане.

Не се заяждам, човече, но ми става все по-забавно да виждам толкова много наивност на едно място.
        Като машина на времето е - все едно съм се върнал три години назад.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechka uteshitelka
          Първоначално изпратено от INSIDER-A
          Съветвам Прокопитата да съобщят по-бързо резултата от увеличението на капитала. Вече им е кристално ясен.
          Е кой нормален човек в 22.00 ще си остави виното и ще пише статии до инвестора. ))
          хаххааххаах - а кой в малките часове отговаря ???

Коментар

• Някой има ли инфо за увеличението на капитала на "Енемона", в крайна сметка успешно ли е?
            Написаното по-горе е единствено и само лично мнение.

Коментар

• Първоначално изпратено от INSIDER-A
              Съветвам Прокопитата да съобщят по-бързо резултата от увеличението на капитала. Вече им е кристално ясен.
              Е кой нормален човек в 22.00 ще си остави виното и ще пише статии до инвестора. ))
              Я всегда буду твоим поводом напиться.

Коментар

• Прав си Люк, а други ще тропат с крака от яд.

Коментар

• Тук започвам доволно да потривам ръце.

Коментар

• Съветвам Прокопитата да съобщят по-бързо резултата от увеличението на капитала. Вече им е кристално ясен.
                    МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• Да запознат съм. А що се отнася до привилигированите тези не могат да се сравняват с тези на хима.
                      2. Общият им брой е мното малък и всеки ще предпочете да получава дълги години гарантиран девидент и то 10 процента.
                      3.Почти няма разводняване на акциите, което ще помогне на обикновените да вървят нагоре особено като се има в предвит, реално колко би трябвало да струват в момента сравнени с техни аналоги.

Коментар

• Запознат ли си с ломски лигнити въглища -ако беше щеше да знаеш защо досега не са привлекли инвеститор-а за Привилигированите ак.нагледен пример е Хима.
                        Първоначално изпратено от дългосрочен
                        Енемона, ще привлече около 20 милиона от предлагането на привилигированите акции, което е с една трета по-малко от консервативния вариант. При този пазар 20 мил. кеш не е малко. С повече труд мениджмънта, ще доразвие някои проекти, а някои ще ги завърши. Предположенията ми са, че за ломски лигнити ще привлекат стратегически инвеститор или ще го продадат. Ако така се случат нещата в компанията ще влязат много свежи пари, което ще направи Енемона най- добрата компания на БФБ през следващите няколко години. Що се отнася до привилигированите акчии- ще се търгуват много малко, предполагам защото са записани от дългосрочни инвеститори като мен и нямат нужда от кеш.

Коментар

• Енемона, ще привлече около 20 милиона от предлагането на привилигированите акции, което е с една трета по-малко от консервативния вариант. При този пазар 20 мил. кеш не е малко. С повече труд мениджмънта, ще доразвие някои проекти, а някои ще ги завърши. Предположенията ми са, че за ломски лигнити ще привлекат стратегически инвеститор или ще го продадат. Ако така се случат нещата в компанията ще влязат много свежи пари, което ще направи Енемона най- добрата компания на БФБ през следващите няколко години. Що се отнася до привилигированите акчии- ще се търгуват много малко, предполагам защото са записани от дългосрочни инвеститори като мен и нямат нужда от кеш.

Коментар

• Първоначално изпратено от Майната
                            срока за плащане е до днес )
                            да не би точно заради това да е мърдането )
                            и дано увеличението да е успешно )
                            Имайки предвид кой купува, би трябвало да е успешно
                            Никакви препоръки
                            "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• срока за плащане е до днес )
                              да не би точно заради това да е мърдането )
                              и дано увеличението да е успешно )
                              Умереният риск винаги печели ! ))))))

Коментар

• Първоначално изпратено от todorov_74
                                Тук нещата започват да мърдат и това не е случайно.Още повече това се случва веднага след срока за плащане на превилигированите.
                                Грешиш! Срокът за плащане изтича днес...

Коментар

Working...
                                X