Първоначално изпратено от SubZero
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Енемона (E4A/ENM, ZNOA и E4AP)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от дългосроченДа запознат съм. А що се отнася до привилигированите тези не могат да се сравняват с тези на хима.
1. Мажоритаря не участва и ще си плаща дивидента за всичките години на ж
ивота им, защото ние записалите ще ги определяме тези неща.
........
Точно поради факта, че мажоритаря не участва, дивидента не става по-сигурен, а напротив. Логично е, ако се замислиш.
Второ, "вие" (предполагам имаш предвид привилегированите акционери) НЕ определяте нищо, още по-малко размера на дивидента и неговото изплащане.
Не се заяждам, човече, но ми става все по-забавно да виждам толкова много наивност на едно място.
Като машина на времето е - все едно съм се върнал три години назад.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechka uteshitelkaПървоначално изпратено от INSIDER-AСъветвам Прокопитата да съобщят по-бързо резултата от увеличението на капитала. Вече им е кристално ясен.))
Коментар
-
Да запознат съм. А що се отнася до привилигированите тези не могат да се сравняват с тези на хима.
1. Мажоритаря не участва и ще си плаща дивидента за всичките години на ж
ивота им, защото ние записалите ще ги определяме тези неща.
2. Общият им брой е мното малък и всеки ще предпочете да получава дълги години гарантиран девидент и то 10 процента.
3.Почти няма разводняване на акциите, което ще помогне на обикновените да вървят нагоре особено като се има в предвит, реално колко би трябвало да струват в момента сравнени с техни аналоги.
Коментар
-
Запознат ли си с ломски лигнити въглища -ако беше щеше да знаеш защо досега не са привлекли инвеститор-а за Привилигированите ак.нагледен пример е Хима.Първоначално изпратено от дългосроченЕнемона, ще привлече около 20 милиона от предлагането на привилигированите акции, което е с една трета по-малко от консервативния вариант. При този пазар 20 мил. кеш не е малко. С повече труд мениджмънта, ще доразвие някои проекти, а някои ще ги завърши. Предположенията ми са, че за ломски лигнити ще привлекат стратегически инвеститор или ще го продадат. Ако така се случат нещата в компанията ще влязат много свежи пари, което ще направи Енемона най- добрата компания на БФБ през следващите няколко години. Що се отнася до привилигированите акчии- ще се търгуват много малко, предполагам защото са записани от дългосрочни инвеститори като мен и нямат нужда от кеш.
Коментар
-
Енемона, ще привлече около 20 милиона от предлагането на привилигированите акции, което е с една трета по-малко от консервативния вариант. При този пазар 20 мил. кеш не е малко. С повече труд мениджмънта, ще доразвие някои проекти, а някои ще ги завърши. Предположенията ми са, че за ломски лигнити ще привлекат стратегически инвеститор или ще го продадат. Ако така се случат нещата в компанията ще влязат много свежи пари, което ще направи Енемона най- добрата компания на БФБ през следващите няколко години. Що се отнася до привилигированите акчии- ще се търгуват много малко, предполагам защото са записани от дългосрочни инвеститори като мен и нямат нужда от кеш.
Коментар
Коментар