Тук нещата започват да мърдат и това не е случайно.Още повече това се случва веднага след срока за плащане на превилигированите.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Енемона (E4A/ENM, ZNOA и E4AP)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от дългосроченДали съм обеден или вечьорен, няма значение, но вчера дадох една прогноза и тя вече е факт. Колегата Караиванов може да коментира, но сигурно отсъства днес, защото снощи много му беше весело и може да е получил спазми.
А и нали си дългосрочен?!? Какъв ти е зора да даваш прогнози (че и да им се радваш) за един или повече дни, месеца и т.н.?!?
Знаеш ли изобщо какво значи да си дългосрочен, при това инвеститор?
Коментар
-
Първоначално изпратено от дългосроченДали съм обеден или вечьорен, няма значение, но вчера дадох една прогноза и тя вече е факт. Колегата Караиванов може да коментира, но сигурно отсъства днес, защото снощи много му беше весело и може да е получил спазми.))
Коментар
-
Първоначално изпратено от дългосроченСъпротивата при 9,00 беше преодоляна за 2,3 сесии. А тази при 9,10 може би скоро ще падне след това сигурно ще имаи други съпротиви до 10,00, но няма да са така устойчиви особено, ако пазара отчете някакво повишение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от дългосроченСъпротивата при 9,00 беше преодоляна за 2,3 сесии. А тази при 9,10 може би скоро ще падне след това сигурно ще имаи други съпротиви до 10,00, но няма да са така устойчиви особено, ако пазара отчете някакво повишение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Люк СкайуокърПървоначално изпратено от fantomas"Тафтата" тепърва ще текът по вратовете на МАЛОУМНИЦИТЕ записали ТУК....
Това дружество е ТОТАЛНО обречено поради много на брой причини.....,
просто търсят ВСЯКАКЪВ начин за интерес.., но крайно време е БАНКИТЕ да започнат
да осребряват .......
ТОВА не е препоръка .., просто е една РЕАЛНА истина за точното състояние
на тази компания..!
Много си я харесвам аз кака Мона.
Хубавица е тя и то голяма.
Коментар
-
Първоначално изпратено от fantomas"Тафтата" тепърва ще текът по вратовете на МАЛОУМНИЦИТЕ записали ТУК....
Това дружество е ТОТАЛНО обречено поради много на брой причини.....,
просто търсят ВСЯКАКЪВ начин за интерес.., но крайно време е БАНКИТЕ да започнат
да осребряват .......
ТОВА не е препоръка .., просто е една РЕАЛНА истина за точното състояние
на тази компания..!
Много си я харесвам аз кака Мона.
Хубавица е тя и то голяма.
Коментар
-
Първоначално изпратено от дългосроченКакви са ми призивите ИНСАЙДЕР. Това може ли да е мнение за публична компания визирам колегата ФАНТОМАС. Между другото днес компанията се представи много добре. Защо ли си мисля, че това е началото на новия и възход.МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА
Коментар
Коментар