IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Енемона (E4A/ENM, ZNOA и E4AP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Какви са ми призивите ИНСАЙДЕР. Това може ли да е мнение за публична компания визирам колегата ФАНТОМАС. Между другото днес компанията се представи много добре. Защо ли си мисля, че това е началото на новия и възход.

Коментар

• Търговията с варантите на Енемона започва на 2 март22.02.2010 15:57 (E4A / ENM)

Емисията варанти на Енемона АД ще започне да се търгува от 2 март (вторник), става ясно от решение на Съвета на директорите на БФБ от днес.

Варантите ще се търгуват първоначално на неофициалния пазар на акции, а след създаването на пазар на структурирани продукти ще бъдат прехвърлени там.

Поръчките за сделки ще се въвеждат с точност до третия знак след запетаята.

Емисията е в размер на 1,014 млн. лв., състояща се от 5 966 792 варанта с емисионна стойност от 0,17 лв.

Всеки варант дава право за записване на една обикновена акция от бъдещо увеличение на капитала на Енемона АД срещу 18,50 лв.

Варантите могат да бъдат упражнени в рамките на следващите шест години.
      Не е препоръка.

Коментар

• Първоначално изпратено от дългосрочен
        Колега желателно е да говориш с факти.
        Сакън! С такива призиви си на път да закриеш форума :-)))) хаха
        МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• Колега желателно е да говориш с факти.

Коментар

• "Тафтата" тепърва ще текът по вратовете на МАЛОУМНИЦИТЕ записали ТУК....

Това дружество е ТОТАЛНО обречено поради много на брой причини.....,
            просто търсят ВСЯКАКЪВ начин за интерес.., но крайно време е БАНКИТЕ да започнат
            да осребряват .......
            ТОВА не е препоръка .., просто е една РЕАЛНА истина за точното състояние
            на тази компания..!
            не е препоръка за покупко-продажба

Коментар

• Първоначално изпратено от Цар Кеш
              Първоначално изпратено от XY
              В сравнение с Холдин Пътища тези са получили трохи

И Ташунко, не змам колко са твоите доходи, но май трябва да мислиш по мащабно

100 000 бонки за година са 8 холки на месец и какво? Толкова много ли ти се виждат? Все пак това е мултимилионна компания.
              Те и толкова не са получили щото някакви миноритари са преложили да се намали общата сума на 650 хилки за 9тте директора и като чудо в България мажоритаря взел, че се съгласил, имаше го в протокола от ОСА (ма тогава никой не му обърна внимание). Това не само в Холдинг Пътища ами и никъде другаде в БГ едва ли ще стане ... (мажо да слуша малките)
              Кеша, как е, записа ли си правцата. ?! А плати ли си емисионната. ?!

Коментар

• Първоначално изпратено от XY

100 000 бонки за година са 8 холки на месец и какво? Толкова много ли ти се виждат? Все пак това е мултимилионна компания.
                Защо посочваш 100 к защо не говориш за 190 к

Коментар

• Първоначално изпратено от kalin
                  Ташунко,признат грях,половин грях. Като знаем как се движеше тук цената и написаното по-долу,струва ми се че тук си изпитал "пареща" болка :-) и още ти е пиперосано... :-) . Великия дух тук май не си е свършил работата.
                  Случва се,затова не се .бавай с другите. Успехи,по-бързо да ти се върне на цената :-)

Ооооооо грешиш бледолики.Не че нямам загуби тука ама поне не са големи.Аз имам един принцип че една акция почне ли да ми шикалкави и да дава наченки за спад я махам.Та на базата на тоя принцип и превъртанията когато може разбира се съм си стопил загубата,но все още имам такава разбира се.ако това би те зарадвало Ок ето че ти казах истината.Възмущава ме факта че с нагли да си разпределят такъв голям % от печалбата за бонуси.Не е добре това според мен ама айде да видим какво ще направят за напред.Ако правят яки печалби може да си затворим очите накрая

Коментар

• На който не му харесва, багажа стяга и заминава
                    Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

Те и толкова не са получили щото някакви миноритари са преложили да се намали общата сума на 650 хилки за 9тте директора и като чудо в България мажоритаря взел, че се съгласил, имаше го в протокола от ОСА (ма тогава никой не му обърна внимание). Това не само в Холдинг Пътища ами и никъде другаде в БГ едва ли ще стане ... (мажо да слуша малките)

Коментар

• В сравнение с Холдин Пътища тези са получили трохи

Коментар

• Ташунко,признат грях,половин грях. Като знаем как се движеше тук цената и написаното по-долу,струва ми се че тук си изпитал "пареща" болка :-) и още ти е пиперосано... :-) . Великия дух тук май не си е свършил работата.
                          Случва се,затова не се .бавай с другите. Успехи,по-бързо да ти се върне на цената :-)

Коментар

• на мен ми изглежда мнооооо нагло да дадеш 10 % от печалбата на шепа хора а на тия дет са си дали парите за скапаната им артия да не дадеш нищо.Няма какво да се лъжем за мен това е ограбване на дребошляците.Най -малкото не е етично в това време на криза.Ма кой го интересува въобще.Докато има хора да ги гушят ще е така.Имам акции тука ама след тази случка при първия удобен момент може да ги разкарам.

Коментар

Какво лошо има в това да се заплаща качествения труд ?
                              Какво, по една заплата от 1 000 лв. ли да си гласуват?!?
                              Ми как ти се струва 190 к лева за една година Колко идва на месец заплатата айде ся ти ми кажи

Коментар

• Какво лошо има в това да се заплаща качествения труд ?
                                Какво, по една заплата от 1 000 лв. ли да си гласуват?!?

Коментар

Working...
                                X