If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Еврохолд България АД (4EH / EUBG) - архив до 08.09.11
Тъй, тъй... Нагоре по стълбата, която води надолу. Сами си надуха балона сега се чудят какво да го правят, а парите вече им трябват... Проблемът е, че ако продадат само 10% от собствените си акции, които са купили на вторичния пазар, цената им ще падне с 30%... Класическо аматьорско изпълнение с чужди пари...
Коментар
�
nevermind
Първоначално изпратено от Novaka_Bull
108 пак се включва - като съпорт на позицията
xexe.... 4e nali tova mu e rabotata na mm!
kakvo iskash... da vi skusa dupetat ot prodajbi i da si zatrie dobrata akcia li?
Мдаааа... талисмана се завърна - ще си легна спокойно днеска - да си чакам да преведат кинтите от репо-то и да си накупя още за следващото
Поздрави и успехи инвестиралите в EUBG !
We have no money, therefor we shall have to think...
Вижте, аз не се бъзикам с него, последният път пазарувах на 5,93-6 лв, и вече съм ОК, всеки път неговото присъствие ми носи радост, изпълва ме със сигурност в избора ми.
Dobre doshal! Radvam se da te vidia otnovo tuk.
Iskam da te uspokoia che az sam si platil vsichki zaemi i niamam nito edna repo sdleka.
Vse pak se radvam da te vidia.
Предстои да видите, как зрелищно се пука балона и как падат плочките на доминото. Най-зле ще са тези от вас, които са правили репа и са вземали кредити за да купуват акции по тази позиция!
Ако разглеждаме корекцията като тетиво на лък, то ускоернието би трябвало да е достатъчно за да изстреля стрелата ( позицията ) до нива над 7.00. Това вече се е случвало и затова смятам, че принципа на пружината отново ще задейства до седмица две.
Успех на всички, които вярват в потенциала на Еврохолд.
Нека мнението ми не се третира като препоръка за покупко - продажба на гореспоменатата позиция.
Пътя: " От логика - към интуиция; от разбиране - към озарение; от разсъждение - към постижения. "
Общо взето, това е начина по който взимам инвестиционните си решения.
Доста трудно за прилагане, но с годините лека полека се свиква.
Разбира се не са изключени и грешки, просто човек не трябва да проявява много алчност и да бърза прекалено много.
След внимателно прочитане на различни мнения,желателно противоречиви.
Коментар