IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Еврохолд България АД (4EH / EUBG) - архив до 08.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от kissinger
    "А... що ще чакате? Купувайте сега. Като падне на 3 пак купувайте. Сетне купувайте и на 2 лева... Купувайте... докато ви оберат всичките стотинки!"

Цитат от любима книга:

" - Пак е дошъл, господин фелдкурат.Затворих го временно в банята, за да може да се навечеряме спокойно.
    - Не правите хубаво, Швейк - каза фелдкурата - гост в къщи, бог в къщи!В старо време на големи пиршества нашите предци са били развеселявани от разни уроди.Доведете го да ни забавлява"
    хахахаха.....хаха.

Коментар

• "А... що ще чакате? Купувайте сега. Като падне на 3 пак купувайте. Сетне купувайте и на 2 лева... Купувайте... докато ви оберат всичките стотинки!"

Цитат от любима книга:

" - Пак е дошъл, господин фелдкурат.Затворих го временно в банята, за да може да се навечеряме спокойно.
      - Не правите хубаво, Швейк - каза фелдкурата - гост в къщи, бог в къщи!В старо време на големи пиршества нашите предци са били развеселявани от разни уроди.Доведете го да ни забавлява"

Коментар

• Не, просто приветствах появата на Facts, как мога да си позволя да коментирам каквото и да било, нали?!
        “Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”

Коментар

• Първоначално изпратено от Alee
          Нали знаете какво следва в най-скоро време?!
          Това препоръка ли е
          Не е препоръка за покупко продажба!!!

Коментар

• Нали знаете какво следва в най-скоро време?!
            “Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”

Коментар

• Първоначално изпратено от sotby
              Първоначално изпратено от Facts
              Първоначално изпратено от lareman
              Първоначално изпратено от kork
              ... и току виж цената се консолидирала на едни други нива
              Сега чакаме балона да се спука и цената да се консолидира около 3-те лева.
              дано за да си накупим)))
              А... що ще чакате? Купувайте сега. Като падне на 3 пак купувайте. Сетне купувайте и на 2 лева... Купувайте... докато ви оберат всичките стотинки!

не става въпрос за препоръки

хехехе отдавна не се бях смял така
              Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата

Коментар

• =

facts ти си изрод мисля да почна да купувам скоро пък ще купувам на 2-3 лв ако направят сериозен сплит което ме съмнява.

Успех на повярвалите. Не е препоръка
                Не е препоръка за покупко-продажба на акции

Коментар

• той толкова нещо не може да изпие, после и дело ще ни заведе, че сме го алкохолизирали

Коментар

• Първоначално изпратено от kork
                    Точно така ST,ние затова искаме да го почерпим
                    правилно, THUMBS UP

Коментар

• Точно така ST,ние затова искаме да го почерпим

Коментар

• Първоначално изпратено от kork
                        Привет Facts, трудно ми е да опиша колко ми е приятно че си тук!
                        Колеги,пътят към кота 7 е открит,щом и Фактс е тук,нещат са някак си по ясни

Мнението ми по-горе не е препоръка за покупка или продажба на акции!
                        )))) Facts, стана талисмана на позицията.

Коментар

• Първоначално изпратено от Facts
                          Първоначално изпратено от lareman
                          дано за да си накупим)))
                          А... що ще чакате? Купувайте сега. Като падне на 3 пак купувайте. Сетне купувайте и на 2 лева... Купувайте... докато ви оберат всичките стотинки!

не става въпрос за препоръки

Коментар

• Първоначално изпратено от lareman
                            дано за да си накупим)))

Коментар

• Първоначално изпратено от Facts
                              Привет Facts, трудно ми е да опиша колко ми е приятно че си тук!
                              Колеги,пътят към кота 7 е открит,щом и Фактс е тук,нещат са някак си по ясни

Мнението ми по-горе не е препоръка за покупка или продажба на акции!

Коментар

• Фактс е тук - вие си правете изводите, появява се само в сублимни моменти.

Не е препоръка за покупко продажба

Коментар

Working...
                                X