Първоначално изпратено от kissinger
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Еврохолд България АД (4EH / EUBG) - архив до 08.09.11
Collapse
Заключена.
X
X
-
"А... що ще чакате? Купувайте сега. Като падне на 3 пак купувайте. Сетне купувайте и на 2 лева... Купувайте... докато ви оберат всичките стотинки!"
Цитат от любима книга:
" - Пак е дошъл, господин фелдкурат.Затворих го временно в банята, за да може да се навечеряме спокойно.
- Не правите хубаво, Швейк - каза фелдкурата - гост в къщи, бог в къщи!В старо време на големи пиршества нашите предци са били развеселявани от разни уроди.Доведете го да ни забавлява"
Коментар
-
Първоначално изпратено от sotbyПървоначално изпратено от FactsПървоначално изпратено от laremanПървоначално изпратено от FactsПървоначално изпратено от kork... и току виж цената се консолидирала на едни други нива
не става въпрос за препоръки
хехехе отдавна не се бях смял така
Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата
Коментар
-
Първоначално изпратено от korkПървоначално изпратено от FactsПървоначално изпратено от kork... и току виж цената се консолидирала на едни други нива
Колеги,пътят към кота 7 е открит,щом и Фактс е тук,нещат са някак си по ясни
Мнението ми по-горе не е препоръка за покупка или продажба на акции!)))) Facts, стана талисмана на позицията.
Коментар
-
Първоначално изпратено от FactsПървоначално изпратено от laremanПървоначално изпратено от FactsПървоначално изпратено от kork... и току виж цената се консолидирала на едни други нива
не става въпрос за препоръки
Коментар
-
Първоначално изпратено от laremanПървоначално изпратено от FactsПървоначално изпратено от kork... и току виж цената се консолидирала на едни други нива
Коментар
-
Първоначално изпратено от FactsПървоначално изпратено от kork... и току виж цената се консолидирала на едни други нива
Колеги,пътят към кота 7 е открит,щом и Фактс е тук,нещат са някак си по ясни
Мнението ми по-горе не е препоръка за покупка или продажба на акции!
Коментар
Коментар