If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Еврохолд България АД (4EH / EUBG) - архив до 08.09.11
Здравейте приятели, аз нямам ОЦК , но вчера си увеличих малко Евроинс.
Въобще този месец EUBG и EURINS са страхотни, дано и през септември да е така.
Успех на всички!
Здравей,НЕСТОР,
Аз лично мисля,че ЕУБГ и Евроинс ще са страхотни още много време,бих казал години дори Сега чакаме консолидирания да потвърди цената и току виж цената се консолидирала на едни други нива
Успех и на теб!
Мнението ми по-горе не е препоръка за покупка или продажба на акции!
OTZK, EUBG, EURINS sa si long-term investments, koito vqrvam che ste dokarat golemi comulativni returns za 2-3 godini.
Ne e preporuka!
Привет Франки,
отлично наблюдение на ситуацията от твоя страна.Аз и затова съм гласувал такова доверие и на трите позиции.Разбира се,ЕУБГ е с огромен дял в портфейла ми,но и от твоето любимо дружество също имам немалко
незнам, но Еврофинанс цял ден продават EUBG и пълнят OTZK, после се преместиха на EURINS.
Може да не съм прав, но така изглежда в моите очички.
Дали я държи или разтоварва е въпроса?
ilioo,де да можеше всичко да е толкова ясно и за мен
Първо,едва ли може да се твърди,че точно Еврофинас купува ОЦК или Евроинс,все пак има доста хора които търгуват с Ефокс и това е една причина,поради която е трудно да бъде изяснено,кой всщност купува ОЦК,Евроинс или пък някой друга позиция-Еврофинанс или клиенти на Еврофинас.
Второ,едва ли Еврофинас,като част от Еврохолд имат интерес цената на акциите да са по- евтини, по скоро обратното,но има едно но,да речем в случая се чака консолодиран отчет и ако преди него се изконсумира цялото движение нагоре,това може би не е добре ,или поне на тях не им харесва поради една или друга причина,много е вероятно като причина да са чуждите акционери,които при очаквани отлични резултати ще се включат мощно и с много големи обеми,а както всички знаем,големите обеми потвърждават нива и те са една сериозна предпоставка за растеж на акцията.Това разбира са си лични мои хипотези,които може да нямат нищо общо с реалността ,но това е една от тезите,защо Еврофинанс задържа пазарнта цена,защото поне за мен няма съмнение,че това днес си е работа на Еврофинас,те просто са преценили ,че към днешна дата цената от 6,70 е цената която ги устройва,и въпреки,че пазара го устройва по-висока цена,то ще трябва да се изчака няколко дни за ралито.
Иначе действията на Капман са достатъчен атестат за възможностите тук.
Да не си помисли някой,че това което съм написал по-горе е препоръка за покупка или продажба на акции,не е!
ето и Капман си купи едно скромно пакетче в размер на 8263 бр
Тука Капман яко се прецакаха преди няколко месеца продаваха за около 3-3.40 сега пълнят на двойна цена. Ама на всеки се случва да сбърка понякога.
Точно така Abritus, и аз забелязмам от известно време,как Капман тихичко си пълни от тук.А за прецакването си прав,но както се казва,по-добре късно отколкото никога.А и те си имат доста ресурс и дори и влизайки на тази цена,са преценили много добре огромните перспективи.Така или иначе,анализите вероятно са им показали,че тук е необходимо само едно -Strong Buy......
По тази позиция виждам, че все още има " съвестни " граждани, които не са се включили. Учудвам се от притеснението им, че компанията тука яко печели.
Предлагам за не успелите да бъдат акционери тук, да създадем един благотворителен фонд и всеки от нас да внесе по една акция, е белким тогава станат доволни.
Да го наречем например " EUBG LOSERS' PUBLIC EQUITY FUND "
Добра идея НЕСТОР
И аз чакам някой да разкеши....
R.I.P. ,виждам, че Еврофинанс явно се опитва да задържи цената и да има по-плавен растеж,но ми се струва,че все по-трудно и по-трудно ще става удържането....
Такава е мисията на маркетмейкъра.
* think positive * think simple * think big *
* be moderate * be cool * be yourself *
По тази позиция виждам, че все още има " съвестни " граждани, които не са се включили. Учудвам се от притеснението им, че компанията тука яко печели.
Предлагам за не успелите да бъдат акционери тук, да създадем един благотворителен фонд и всеки от нас да внесе по една акция, е белким тогава станат доволни.
Да го наречем например " EUBG LOSERS' PUBLIC EQUITY FUND "
Добра идея НЕСТОР
И аз чакам някой да разкеши....
R.I.P. ,виждам, че Еврофинанс явно се опитва да задържи цената и да има по-плавен растеж,но ми се струва,че все по-трудно и по-трудно ще става удържането....
Той и миналата седмица се опитваше да го държи на 6 лв., ма го отнесоха на 3 пъти. Смелчагата с 20 000 бр. продава на 6.15 се изпари като дим тогава
Коментар