IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Еврохолд България АД (4EH / EUBG) - архив до 08.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mysterious
    Някой спомня ли си кое беше божественото число ;-)
    0, 1, 1, 2, 3, 5, 8, 13, 21, 34 ...

Избери си :-)
    Бех мечка, сега ми се бичи нещо!

Коментар

• Някой спомня ли си кое беше божественото число ;-)
      "Силата е нищо без контрол" ... не е Pirrelli

Коментар

• Хей,колеги,какви са тези песимистични прогнози за цената на ЕУБГ до края на годината,двайте по смело

Alee,и аз съм навит да почерпим човека,заслужава си,а и ми се струва,че е време да се появи пак в темата,така да каже,малко тласък да даде,то не че не се движим добре,но то винаги може по-добре

Успех на всички колеги и още веднъж да кажа,повече оптимизъм тук.Холдинга си го заслужава,мисля,че няма спор.

Коментар

• Първоначално изпратено от Alee
          Корк, ами то и в дебелите учебници си е казано, че когато се занимаваш с тези неща, трябва да следиш и другите участници, да си избираш тези с перфектни и работещи решения във всяка една ситуация, както и тези дето са винаги срещу пазара, които винаги грешат и не могат да вземат едно вярно решение. Такива като Facts, трябва да бъдат ценени, дори накрая всеки от нас трябва да поизвади някой друг лев и да му даде. Предният път когато той се появи, реших че ще рискувам и ще инвестирам срещу него. Беше добър сигнал. Сега пак е тук.
          Я кажете, има ли други позиции, които той подкрепя или пък смята, че са лоши, да следя и тях.
          Facts, май скоро ще се черпим, на път си да си го заслужиш. Когато и където кажеш, ние ще се отзовем на призива ти.
          “Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”

Коментар

• Първоначално изпратено от 6u6umiga
            Първоначално изпратено от laclo
            Абе аз ще стискам палци ... пък ще видим! То и Румънското дружество ще помага ...
            E-e-e аз се надявам и братко Facts да помага , както е помагал много пъти досега :-)
            Ох ... не го закачай, че той я чака тази акция на 2,80 за да си купи ...но е факт, че като пусне някой бисер тук и цената се вдига ... ха-ха-ха

Коментар

• Първоначално изпратено от laclo
              Абе аз ще стискам палци ... пък ще видим! То и Румънското дружество ще помага ...
              E-e-e аз се надявам и братко Facts да помага , както е помагал много пъти досега :-)
              най-голямия враг на човека се намира там , където никой не го търси

Коментар

ше помага с около 15 мил приходи ама пак заради него мениджмънта се изцепи че прог. печалба ще е малко по малка

Коментар

• Абе аз ще стискам палци ... пък ще видим! То и Румънското дружество ще помага ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Империята
                    Първоначално изпратено от Novaka_Bull
                    Пич, това е капитализация от 550 мил.
                    ???????????????????????????????
                    Че колко му е?
                    ще им трябва печалба (ако е бичи пазар) поне 20-22 мил. - трудно ще им е

Коментар

• Първоначално изпратено от Novaka_Bull
                      Първоначално изпратено от laclo
                      До Нова година ... остави ... но като излезе годишният отчет ... не ми се мисли. Все пак застраховка гражданска отговорност се прави около Нова година ... тогава са и промоциите на леки коли ... така, че по-скоро като излезе год. отчет ... тогава ще видим "кон боб яде ли" ...
                      Аз лично си мисля, че цена около 8,50 - 9,00 е напълно реалистична!
                      Успех на всички акционери тук!

Пич ... да не би днешната цена на Монбат да отговаря на капитализацията? Когато акцията е качествена ... децата намат спирачки ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Novaka_Bull
                        Че колко му е?

Коментар

До Нова година ... остави ... но като излезе годишният отчет ... не ми се мисли. Все пак застраховка гражданска отговорност се прави около Нова година ... тогава са и промоциите на леки коли ... така, че по-скоро като излезе год. отчет ... тогава ще видим "кон боб яде ли" ...

Коментар

• До Нова година ... остави ... но като излезе годишният отчет ... не ми се мисли. Все пак застраховка гражданска отговорност се прави около Нова година ... тогава са и промоциите на леки коли ... така, че по-скоро като излезе год. отчет ... тогава ще видим "кон боб яде ли" ...

Коментар

• Как смятате, какъв е потенциала на акцията до нова година

Коментар

• Първоначално изпратено от kork
                                Днес има интересни сделки тук.Някакви пакети се разменят.Но обема е чудесен ,спор няма.Чакаме прекрасен консолидирани отчет и току виж сме се консолидирали на едни приятни за очите нива

горното не е препоръка за покупка или продажба на акции.

пс
                                филма е страхотен,но наистина трябват билети
                                Добре че имам за предпримиератаМ№

Коментар

Working...
                                X