IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Еврохолд България АД (4EH / EUBG) - архив до 08.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Днес има интересни сделки тук.Някакви пакети се разменят.Но обема е чудесен ,спор няма.Чакаме прекрасен консолидирани отчет и току виж сме се консолидирали на едни приятни за очите нива

горното не е препоръка за покупка или продажба на акции.

пс
    филма е страхотен,но наистина трябват билети

Коментар

• Първоначално изпратено от mysterious
      Ще гледаме ли скоро любимия ми филм - "Седморката на Блейк" ;-)
      Нали сме си купили билети, как няма да го гледаме! Опасява ме само че ще е само една серия и то от късометражните този път...
      и тоз коментар е без препоръка

Коментар

• Ще гледаме ли скоро любимия ми филм - "Седморката на Блейк" ;-)
        "Силата е нищо без контрол" ... не е Pirrelli

Коментар

• Първоначално изпратено от Niky55
          Е, Корк, Формпласт е по-малко от 2% от пазарната капитализация на холдинга.
          Разбира се,но дали и след една седмица ще е все още 2% ?

Коментар

• Е, Корк, Формпласт е по-малко от 2% от пазарната капитализация на холдинга.

Коментар

• 108 за трети път ги отнасят от сутринта. Май може и да опрем днес в оня буфер на 6.15

Коментар

• Благотворно влияние на Формопласт.Струва ми се,че все още е твърде слабо,но нека видим къде ще стигне цената на Формопласт след няколко дни и да видим корелацията с Еврохолд

Коментар

• Скандинавските са трагедия!

Коментар

• Първоначално изпратено от lond2001
                    Първоначално изпратено от Hakkinen
                    Отново достигнахме шестицата

Който допълнил, допълнил. От миналата седмица знам за трима колеги, които го направиха Поздрави за kork, НЕСТОР i lond2001 (въпреки че последният е левскар )
                    Ами щот съм левскар и затова имам и губеща позиция в момента
                    Като левскар, предполагам, губещи са ти позициите на скандинавския пазар, а печеливши на вътрешния, нали
                    "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от R.I.P.
                      Добро пакетче на 5.990лв.
                      не е лошо

Коментар

• Добро пакетче на 5.990лв.

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen
                          Отново достигнахме шестицата

Който допълнил, допълнил. От миналата седмица знам за трима колеги, които го направиха Поздрави за kork, НЕСТОР i lond2001 (въпреки че последният е левскар )
                          Ами щот съм левскар и затова имам и губеща позиция в момента

Коментар

• ИП Евро-Финанс АД. Част от структурата на Еврохолд.

Първоначално изпратено от ilioo

Кой ли са 108?

Коментар

• http://kompanii.investor.bg/?cat=10&id=54023

Това видяхте ли го. За Николая Чудотворец иде реч. Данни за шестмесечието, сравнени с първото шестмесечие на 2006.
                              Малко скромничко се представят с пазарния дял, макар и в положителна посока. Но все още доста незначителен (нарастване само от 0.68% за да стане 1.93%). Приходите (в млн. лв.) нарастват от 0.17 до 0.28% (това са си цели 62.73%). Което е добре принципно. Но при тези приходи загубата 0.05 млн лева за първото шестмесечие на 2006 нараства на 0.12 млн. лв. (248.94%), което вече никак не е добре.
                              * think positive * think simple * think big *
                              * be moderate * be cool * be yourself *

Коментар

• колко много ми прилича като начин на развитие EUBG на CHIM по пазарното си поведение. Незнам дали съм прав, може би трябва да мине повече време и да се събере повече информация. Продължавам с анализите. На всички колеги успехи!
                                П.С. Който иска да купува да купува, който иска да продава да продава. Ни единия ни другия ми пречи!

Коментар

Working...
                                X