IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Еврохолд България АД (4EH / EUBG) - архив до 08.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от съни(тя)
    Първоначално изпратено от Fakts
    Ще видиш ти есента като намалечт продажбите на коли,защото хората нямат пари и 2лв. ще са много.
    Тогава пак ще си говорим момчета.
    да нямаш проблем да си говориш с момичета)))
    не се заяждам, само очаквам с интерес нещо конкретно от теб по тази тема))уж, си падаш по конкретиката....
    Кажи му да види цената ... и да се сети как ще остарее в чакане на 2,71 ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Fakts
      Ще видиш ти есента като намалечт продажбите на коли,защото хората нямат пари и 2лв. ще са много.
      Тогава пак ще си говорим момчета.
      да нямаш проблем да си говориш с момичета)))
      не се заяждам, само очаквам с интерес нещо конкретно от теб по тази тема))уж, си падаш по конкретиката....

Коментар

• Смятате ли за възможна развръзка като с EURINS миналата година?

Коментар

• Първоначално изпратено от bigswingingdick
          Първоначално изпратено от laclo
          Пак се чудя къде са мишоците ...? Аааа верно бе ... чакат 2,71 ... Дон Емилио - ЧЕСТИТО!
          4akat 5.71 i togava shte kupuvat
          ...и тогава няма да е късно, може би!
          и тоз коментар е без препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от laclo
            Пак се чудя къде са мишоците ...? Аааа верно бе ... чакат 2,71 ... Дон Емилио - ЧЕСТИТО!
            4akat 5.71 i togava shte kupuvat

Коментар

• Пак се чудя къде са мишоците ...? Аааа верно бе ... чакат 2,71 ... Дон Емилио - ЧЕСТИТО!

Коментар

• Ха честито.

Коментар

• Къде го ония разбирач дето разправяше ква стагнация имало на пазара на нови автомобили в България ....? ха-ха-ха
                  Само по време на изложението има над 1200 продадени нови автомобила .... стагнацияяяя.....

Коментар

• Първоначално изпратено от kork
                    Поздрави на всички повярвяли на тази акция.Няколко дни ме няма на пазара и гледам,че тук е станало много интересно.Малко ме е яд,че вероятно вече няма да мога да си пълня сравнително необезпокояван от конкуренция,но то това рано или късно трбваше да стане,а и нека и другите малко да си попълнят,няма да е справедливо,ако печалбата се разпредели между малко хора,нека да е сред повече
                    Още около 10 дни няма да съм на пазара,но очаквам,като се върна,нивото от 4 лева да е факт,защото когато цифрите говорят,дори и фактс мълчи

Още веднъж поздрави на всички повярвали на акцията и нека увереността във възможността да се изкачват нови върхове не ви напуща

Здравейте на всички,гледам докато ме е нямало тук в тази тема са се написали доста неща,гледам голяма актвност на някой колеги от форума,то това не е лошо ,но все пак е добре да се пише по темата и то ако може от по-различна гледна точка,защото точно затова е форума,да се споделя различната гледна точка,да се търси нестандартният подход,иначе да се правят брой мнения не е много умно,защото дори и няколко хиляди мнения да имаш,когато говориш глупости ,никой не ти обръща внимание,като важи и обратният пример.
                    Иначе,има доста умни хора които пишат тук,с различен брой мнения,като големият брой мнения не е решаващ фактор за степента на полезност на същите.Като не трябва да пропусна да кажа,че изключения съществуват във всички посоки.Когато човек е свободен и стои пред компютъра по цял ден ,когато има да казва нещо,нека го сподели,но графоманщината и изпразнените от съдаржание изречения отказват доста знаещи и можещи да пишат,а това се отразява на качеството на форума,и най вече на всички които тепърва започват да търгуват и се нуждаят от помощ при първите си стъпки.За съжаление,това което пиша в момента няма да спре писанията на тези които нищо не казват,нито ще правокира тези които има какво да споделят,да го направят,но виждайки разводняването на темата,реших да споделя какво мисля по-въпроса.
                    Относно еврохолд,няма да се повтарям и се извинявам,за това,че се цитирим,но ми е приятно да ми се сбъдват прогнозите,горното го бях написал преди 10 дни и днес може да се каже,че е почти факт.
                    Няма да разводнявам повече темата
                    честито на всички устискали
                    който го интересува от мненията ми за този холдинг,може да ги прочете по-назад във времето,когато цената беше доста по-различна от сегашната .
                    успех на всички колеги в търговията.

Коментар

• Първоначално изпратено от HH
                      Бихте ли ми казали кога ще излизат новите акции от увеличението?
                      След месец и няколко дни
                      Виж КТБ и ПИБ
                      излизат месец и 10 месец и 15 дни след увеличенията на капитала им
                      винаги е било така от години, с изключение на лятото когато съда е малко по-бавен

Коментар

• Бихте ли ми казали кога ще излизат новите акции от увеличението?

Коментар

• Доколкото зная, ситуацията е следната. За СААБ са единствения представител и само те продават марката у нас. Еспас Ауто, чрез която продават Рено и Дачия е най-големия, но не единствен дилър за България, а чрез Нисан София продават Нисан и също не са единствени, но за 2006 година държат около 80% от прадажбите на тази марка. Това е което знам аз, но ще се позаинтересовам за нещо допълнително.

Коментар

• аналгине, като специалист по материята я отговори на възникналите въпроси: Единствено дружествата на Еврохолд ли могат да продават марките Дачия, Рено, Нисан и СААБ за България?

Коментар

• pi4ove, shte mi pripomnite li,otkoga novite akcii shte sa v cobosa?

Коментар

• Коментар

Working...
                                X