Първоначално изпратено от съни(тя)
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Еврохолд България АД (4EH / EUBG) - архив до 08.09.11
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от FaktsЩе видиш ти есента като намалечт продажбите на коли,защото хората нямат пари и 2лв. ще са много.
Тогава пак ще си говорим момчета.)))
не се заяждам, само очаквам с интерес нещо конкретно от теб по тази тема))уж, си падаш по конкретиката....
Коментар
-
Първоначално изпратено от korkПоздрави на всички повярвяли на тази акция.Няколко дни ме няма на пазара и гледам,че тук е станало много интересно.Малко ме е яд,че вероятно вече няма да мога да си пълня сравнително необезпокояван от конкуренция,но то това рано или късно трбваше да стане,а и нека и другите малко да си попълнят,няма да е справедливо,ако печалбата се разпредели между малко хора,нека да е сред повече
Още около 10 дни няма да съм на пазара,но очаквам,като се върна,нивото от 4 лева да е факт,защото когато цифрите говорят,дори и фактс мълчи
Още веднъж поздрави на всички повярвали на акцията и нека увереността във възможността да се изкачват нови върхове не ви напуща
Здравейте на всички,гледам докато ме е нямало тук в тази тема са се написали доста неща,гледам голяма актвност на някой колеги от форума,то това не е лошо ,но все пак е добре да се пише по темата и то ако може от по-различна гледна точка,защото точно затова е форума,да се споделя различната гледна точка,да се търси нестандартният подход,иначе да се правят брой мнения не е много умно,защото дори и няколко хиляди мнения да имаш,когато говориш глупости ,никой не ти обръща внимание,като важи и обратният пример.
Иначе,има доста умни хора които пишат тук,с различен брой мнения,като големият брой мнения не е решаващ фактор за степента на полезност на същите.Като не трябва да пропусна да кажа,че изключения съществуват във всички посоки.Когато човек е свободен и стои пред компютъра по цял ден ,когато има да казва нещо,нека го сподели,но графоманщината и изпразнените от съдаржание изречения отказват доста знаещи и можещи да пишат,а това се отразява на качеството на форума,и най вече на всички които тепърва започват да търгуват и се нуждаят от помощ при първите си стъпки.За съжаление,това което пиша в момента няма да спре писанията на тези които нищо не казват,нито ще правокира тези които има какво да споделят,да го направят,но виждайки разводняването на темата,реших да споделя какво мисля по-въпроса.
Относно еврохолд,няма да се повтарям и се извинявам,за това,че се цитирим,но ми е приятно да ми се сбъдват прогнозите,горното го бях написал преди 10 дни и днес може да се каже,че е почти факт.
Няма да разводнявам повече темата
честито на всички устискали
който го интересува от мненията ми за този холдинг,може да ги прочете по-назад във времето,когато цената беше доста по-различна от сегашната .
успех на всички колеги в търговията.
Коментар
-
Доколкото зная, ситуацията е следната. За СААБ са единствения представител и само те продават марката у нас. Еспас Ауто, чрез която продават Рено и Дачия е най-големия, но не единствен дилър за България, а чрез Нисан София продават Нисан и също не са единствени, но за 2006 година държат около 80% от прадажбите на тази марка. Това е което знам аз, но ще се позаинтересовам за нещо допълнително.
Коментар
-
nevermind
pi4ove, shte mi pripomnite li,otkoga novite akcii shte sa v cobosa?
Коментар
Коментар