IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Еврохолд България АД (4EH / EUBG) - архив до 08.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Борис
    Първоначално изпратено от boogie
    Ами изчакай отчета
    Е да, ама тогава може да е твърде късно
    Имах предвид тогава да влезе във форума да чете. Иначе явно е акционер.:-)

Коментар

• Първоначално изпратено от boogie
      Ами изчакай отчета
      Е да, ама тогава може да е твърде късно

Коментар

• Първоначално изпратено от kamacho
        Тези писания са по-добре от други.Имам доста акции тук,но вече не искам да го чета този форум.Харесва ми тази акция и ше си я държа ама тук вече рядко се пише нещо съществено.
        Ами изчакай отчета, всичко друго са предположения и емоции.

Коментар

• Мисля, че заложената годишна печалба от автомобилния сектор ще я видим още на полугодието....

Коментар

• Като гледам как се купува почвам да подозирам, че Q2 отчета е къртач. Не бих се учудил, ако и самите ЕУБГ са изненадани от добрите продажби :-)
            изразеното мнение не представлява препоръка за покупка или продажба на ЦК.

Коментар

• Тези писания са по-добре от други.Имам доста акции тук,но вече не искам да го чета този форум.Харесва ми тази акция и ше си я държа ама тук вече рядко се пише нещо съществено.

Коментар

• хосе, просто имах предвид, че писания от този тип са полезни точно николко

Коментар

• това, че ще расте е ясно от доста отдавна, но не на всички. на повечето пишещи тук е достатъчно да се вдигне с 1 лев и го пращат на 10.. като отиде на 5 ще го гласят за 20 вече.

Коментар

• Първоначално изпратено от dh
                    до преди 1 седмица щеше по Димитровден да е 4, преди това нямаше изобщо да се качи, а сега 10 гоните вече. От много празни приказки полза няма
                    Абе нека се радват хората на далновидната си инвестиция.
                    Пък и защо да не се вдига таргета при положение че се очертава сериозно надхвърляне на прогнозираната печалба?!

Коментар

• Е ! Ще расте, расте , доколко ще расте?
                      МНЕНИЕТО МИ НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• до преди 1 седмица щеше по Димитровден да е 4, преди това нямаше изобщо да се качи, а сега 10 гоните вече. От много празни приказки полза няма

Коментар

• ... тихо, тихо - ще подплашите мишоците.

Първоначално изпратено от Борис
                          Нещо от Дневник за "стагнацията" на пазара на нови автомобили
                          Обърнете внимание и на най-продаваните марки. Изглежда повечето са от фирми на Еврохолд:

"За деветте дни на автосалона са били продадени над 1300 автомобила на щандовете и още няколко пъти по толкова в представителствата на фирмите-вносителки. Според пресцентъра на изложението най-много сделки са сключили продавачите на "Рено" и "Дачия", "Ситроен", "Опел" и "Шевролет", "Тойота" и "Пежо". "
                          изразеното мнение не представлява препоръка за покупка или продажба на ЦК.

Коментар

• Абе десятка да заформим до 1 година..
                            Не е препоръка..

Коментар

• Нещо от Дневник за "стагнацията" на пазара на нови автомобили
                              Обърнете внимание и на най-продаваните марки. Изглежда повечето са от фирми на Еврохолд:

"За деветте дни на автосалона са били продадени над 1300 автомобила на щандовете и още няколко пъти по толкова в представителствата на фирмите-вносителки. Според пресцентъра на изложението най-много сделки са сключили продавачите на "Рено" и "Дачия", "Ситроен", "Опел" и "Шевролет", "Тойота" и "Пежо". "

Коментар

• Е, да се увеличи тройно за една година е доста оптимистично, но и на половина да се случи ще съм особено доволен.

Имай предвид , че предприятията на EUBG работят много яко, мениджмънта е много сериозен и парите от последното увеличение са им необходими не само за нови бизнеси, но и за удовлетворяването на вече подадени поръчки, за които трябва да се закупят материали, оборудване и др. Просто работата си върви с нормални бързи темпове.

В точни цифри няма да изпадам, имам просто наблюдение над нещата.
                                Нека всеки сам да се огледа, попрочете и реши за себе си до колко си струва да се инвестира тук. Аз отдавна го направих.

Коментар

Working...
                                X