Първоначално изпратено от Борис
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Еврохолд България АД (4EH / EUBG) - архив до 08.09.11
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от dhдо преди 1 седмица щеше по Димитровден да е 4, преди това нямаше изобщо да се качи, а сега 10 гоните вече. От много празни приказки полза няма
Пък и защо да не се вдига таргета при положение че се очертава сериозно надхвърляне на прогнозираната печалба?!
Коментар
-
... тихо, тихо - ще подплашите мишоците.
Първоначално изпратено от БорисНещо от Дневник за "стагнацията" на пазара на нови автомобили
Обърнете внимание и на най-продаваните марки. Изглежда повечето са от фирми на Еврохолд:
"За деветте дни на автосалона са били продадени над 1300 автомобила на щандовете и още няколко пъти по толкова в представителствата на фирмите-вносителки. Според пресцентъра на изложението най-много сделки са сключили продавачите на "Рено" и "Дачия", "Ситроен", "Опел" и "Шевролет", "Тойота" и "Пежо". "изразеното мнение не представлява препоръка за покупка или продажба на ЦК.
Коментар
-
Нещо от Дневник за "стагнацията" на пазара на нови автомобили
Обърнете внимание и на най-продаваните марки. Изглежда повечето са от фирми на Еврохолд:
"За деветте дни на автосалона са били продадени над 1300 автомобила на щандовете и още няколко пъти по толкова в представителствата на фирмите-вносителки. Според пресцентъра на изложението най-много сделки са сключили продавачите на "Рено" и "Дачия", "Ситроен", "Опел" и "Шевролет", "Тойота" и "Пежо". "
Коментар
-
Е, да се увеличи тройно за една година е доста оптимистично, но и на половина да се случи ще съм особено доволен.
Имай предвид , че предприятията на EUBG работят много яко, мениджмънта е много сериозен и парите от последното увеличение са им необходими не само за нови бизнеси, но и за удовлетворяването на вече подадени поръчки, за които трябва да се закупят материали, оборудване и др. Просто работата си върви с нормални бързи темпове.
В точни цифри няма да изпадам, имам просто наблюдение над нещата.
Нека всеки сам да се огледа, попрочете и реши за себе си до колко си струва да се инвестира тук. Аз отдавна го направих.
Коментар
Коментар