IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Еврохолд България АД (4EH / EUBG) - архив до 08.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• http://www.opelcar.com/
    В сайта на Каргоекспрес си пише, че са Официален вносител на Opel за България

тълкувам си, че могат да продават и в София, Пловдив, Русе, Бургас, В. Търново и т.н.

Не само за Опел, но и за Шевролет могат за цяла България
    http://www.chevrolet-bg.com/

То в София освен София ауто са и Булвария и много други
    значи няма проблем

Коментар

• Клатещият се, аз съм доволен от тук да изкарам и за МR2, не искам да съм толкова лаком, та чак на 350 да се хвърлям.
      “Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”

Коментар

• Първоначално изпратено от dianka
        Хрумна ми въпрос

След като взеха Каргоексперс и имат право да продават марките Опел и Шевролет в гр. Варна, имат ли право да направят и шоу рум в София и да ги продават и тук и така да вземат от пазара на София Ауто?
        Зависи какъв е началният договор на Каргоексперс с производителя.
        Права и задължения.

Коментар

• lubimata mi pozicia ....tolkova mnogo nevernici koito bavno i sigurno shte mi kupiat edno 350 Z prodaljavaite v sashtiat duh ...i kogato poviarvate ve4e shte sme mnogo mnogo visoko (pomnete mi dumata)

Коментар

• Аз си знам, че имат право да продават и в София и навсякъде, стига да изградят шоу-рум, сервиз и т.н.
            Имало някакви такива изисквания от официалния вносител или производителя не знам.

Не знам обаче дали искат да го направят...

Коментар

• Доколкото знам Французи са вносителите на за Renault/Nissan/Dacia - всички останали са дистрибутори - и ProMobile и EspaceAuto и др.

А през Cargoexpress - може би ще продават Opel и Chevrolet и в София - нали обявиха, че ще стоят нов шоурум в София !!

За това съм се приготвил да ходя на годишното събрание на акционерите на 29-ти - ще задавам въпроси!!!

Коментар

• Хрумна ми въпрос

След като взеха Каргоексперс и имат право да продават марките Опел и Шевролет в гр. Варна, имат ли право да направят и шоу рум в София и да ги продават и тук и така да вземат от пазара на София Ауто?

Коментар

• Първоначално изпратено от Borsalino
                  Pro Mobile дълги години бяха официалин вносител но Рено, но вече не са и тече някакъв съдебен процес.

renault.bg си е сайт на Renault-Nissan няма връзка с Еврохолд. Espace Auto са оторизиран дилър.

Имам акции от EUBG.
                  аха значи това са продадени отдавна коли
                  иначе Renault-Nissan излиза че е собственост на АД "РЕНО С.А.С" - ФРАНЦИЯ
                  не е на Еврохолд
                  но Еспейс ауто какъв дял в продажбите на Рено има?

Коментар

• Pro Mobile дълги години бяха официалин вносител но Рено, но вече не са и тече някакъв съдебен процес.

renault.bg си е сайт на Renault-Nissan няма връзка с Еврохолд. Espace Auto са оторизиран дилър.

Имам акции от EUBG.

Коментар

• днес зяпам по новите коли Рено улиците и всички са от Promobile
                      промобил на Еврохолд ли е?
                      мисля че не е
                      тогава какво продават от фирмите на Еврохолд?
                      все пак http://renault.bg/ е на нашите хора
                      но техни коли по пътищата не виждам
                      (гледам името на дилъра под номера на колата)

Коментар

• Първоначално изпратено от ennio
                        момчета, вижте какви глупости пишат в един по принцип добър вестник - http://pazari.dnevnik.bg/show.php?storyid=39178
                        мале мале какви глупости

Коментар

• момчета, вижте какви глупости пишат в един по принцип добър вестник - http://pazari.dnevnik.bg/show.php?storyid=39178
                          иначе е хубаво да се престане с глупостите във форума и да се обменят полезни мнения
                          успех на всички
                          Не искам да обидя никой

Коментар

• Po vreme na expansion, posokite se izmervat v procenti.

Коментар

• Тук е станало мазало .... тийнеджърски чат ... модератора спи.... оракули много .... а посоките са само две .. смешна раута

Коментар

• Хехехе, в този дух бих казал - колко лесно е да се купува 2007, а къде бяхте лятото на 2005 :-)
                                Сигурен съм, че има хора които могат да ни върнат и още по назад.
                                Мисля, че всеки тук плаща от собствения си джоб, както за грешките така и за успехите, така че е излишно да се хвалим или обиждаме.

Първоначално изпратено от La Costa
                                Благодаря ти, Пончо!

Съжалявам, че един мой пост успя да предизвика такава бурна дискусия. Целта ми беше не толкова да върна на земята някои изпаднали в пълен екстаз от пророчествата си форумци, колкото да обърна внимание колко лесно се менят настроенията на нашата борса, колко трудно се купува през март и колко лесно се пророкува през юни.

Дано всички сме и занапред достатъчно прозорливи, за да купуваме в тежки ситуации като тази преди и около 7 март, а не когато вече всичко е ясно! Едно старо правило гласи: "Когато всички са убедени, че една акция ще върви само нагоре, точно тогава тя тръгва надолу, тъй като вече явно всички са си накупили."
                                изразеното мнение не представлява препоръка за покупка или продажба на ЦК.

Коментар

Working...
                                X