IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Еврохолд България АД (4EH / EUBG) - архив до 08.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ще извиняваш Alee, но твоето изказване:

"Реално погледнато, не само тази позиция, но и доста други се понадуха, няма смислени анализи"

също не дава много аргументи в подкрепа на тезата ти и не звучи по различно от да речем:

“потенциала на добрите дружества на този развиващ се пазар е огромен и т.н .

А изревали и доволни винаги ще има !

Дай боже на нашата скромна борса доволните да са повече

Коментар

• Първоначално изпратено от 1anti
      млада позиция си е но работи по стар модел :Имате две крави в етрополе.

Продавате три от тях на публично регистрираната си компания, като .....
      Още един който не си е пил хапчетата ... взимай другия пациент и вървете да пийнете по едно-две от мъка, че нямате и една акция тук ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Facts
        Първоначално изпратено от prodigal
        Сериозно, ако говорим, тука ми се привиждат стада от крави...
        На мен тука ми се привиждат само стада от тъпо гледащи телета!
        Аситранс Асигурари и Аситранс Лизинг , Формопласт , продажбено–сервизен комплекс на Нисан София , BGTR30 , BG 40 , набиране на 200 млн. Евро от облигации.....
        Това са факти драги ми Фактс
        най-голямия враг на човека се намира там , където никой не го търси

Коментар

• Първоначално изпратено от Cognus
          Хахаха,
          Това последното изказване на Фактс много ми хареса.

В тази тема напоследък се говори само за това как Фактс се появавя и как цената след това хвърчи или как пада до безобразни нива. Не съм видял скоро смислено и сериозно мнение, което смятам че доста разводнява както форума като цяло, така и позицията в някаква степен. Въпреки че и аз съм инвеститор тук не мисля че е разумно да се надъхваме до самозабрава и да не позволяваме да инакомислещите да се изказват конструктивно. (Изключвам разбира се последното писание на Фактс въпреки че се смях от сърце...)

Поздрави Фактс за това, че с всяко твое появяване предизвикваш толкова много реакции. Определено за това е иска талант

Успех на всички по позицията.
          Реално погледнато, не само тази позиция, но и доста други се понадуха, няма смислени анализи, всеки се радва само на печалби на хартия, но забавата е наистина е голяма. А че ще има изревали спекуланти и инвеститори е ясно, но и Фактс повтаря само едно и също от доста време насам за EUBG, което пък не значи че някои от хвалените от него позиции като ATERA (доколкото си спомням) не са също надценени, напротив.
          “Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”

Коментар

• И на мен ми се ще да прочета нещо по същество от уважавания от мене автор - може и да си променя мнението или да науча нещо, но ...

До тогава ще я караме на ЕВРО шампион оле оле , а иначе е кадемлия няма спор

Коментар

• Хахаха,
              Това последното изказване на Фактс много ми хареса.

В тази тема напоследък се говори само за това как Фактс се появавя и как цената след това хвърчи или как пада до безобразни нива. Не съм видял скоро смислено и сериозно мнение, което смятам че доста разводнява както форума като цяло, така и позицията в някаква степен. Въпреки че и аз съм инвеститор тук не мисля че е разумно да се надъхваме до самозабрава и да не позволяваме да инакомислещите да се изказват конструктивно. (Изключвам разбира се последното писание на Фактс въпреки че се смях от сърце...)

Поздрави Фактс за това, че с всяко твое появяване предизвикваш толкова много реакции. Определено за това е иска талант

Успех на всички по позицията.

Коментар

Първоначално изпратено от prodigal
                На тебе ти се привиждат от 3 лева насам , а хората си видяха кеша по сметките през това време

Няма да се плашиш и без бутане, ще се вредиш - има за всички, а 10 или 20 стотинки отгоре отдолу... важна е генералната линия

Успехи !

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal

Коментар

• Първоначално изпратено от 1anti
                    млада позиция си е но работи по стар модел :Имате две крави в етрополе.

Продавате три от тях на публично регистрираната си компания, като използвате
                    документи за кредит, взет от зет ви от банката, тогава извършвате
                    дългов/ипотечен суап с асоциирана генерална оферта, така че си връщате
                    обратно всичките четири крави, с данъчен кредит за пет крави.

Млечните права върху шестте крави се трансферират по посредник към фирма на
                    Кайманите или в Кипър, притежавана тайно от главния акционер, който продава правата на
                    всичките седем крави обратно на вашата регистрирана компания. Според
                    годишния доклад компанията притежава осем крави, с опция върху още една....
                    ) Да така работи световната икономика . Скоро и в България

Сериозно, ако говорим, тука ми се привиждат стада от крави в обозримо бъдеще - просто потенциала си е голям!

Коментар

• Първоначално изпратено от Speis
                      Ако разглеждаме корекцията като тетиво на лък, то ускоернието би трябвало да е достатъчно за да изстреля стрелата ( позицията ) до нива над 7.00. Това вече се е случвало и затова смятам, че принципа на пружината отново ще задейства до седмица две.

Успех на всички, които вярват в потенциала на Еврохолд.

Нека мнението ми не се третира като препоръка за покупко - продажба на гореспоменатата позиция.
                      Дай боже

Коментар

• млада позиция си е но работи по стар модел :Имате две крави в етрополе.

Продавате три от тях на публично регистрираната си компания, като използвате
                        документи за кредит, взет от зет ви от банката, тогава извършвате
                        дългов/ипотечен суап с асоциирана генерална оферта, така че си връщате
                        обратно всичките четири крави, с данъчен кредит за пет крави.

Млечните права върху шестте крави се трансферират по посредник към фирма на
                        Кайманите или в Кипър, притежавана тайно от главния акционер, който продава правата на
                        всичките седем крави обратно на вашата регистрирана компания. Според
                        годишния доклад компанията притежава осем крави, с опция върху още една....

Коментар

• Абе FACTS, явно много си пропуснал по тази позиция и затова все я плюеш. Както и да е то си е твоя работа, дано само мненията ти не повлияят на младите играчи на борсата. Сам знаеш, че позицията е млада на борсата и точно поради тази причина, ще даде максимума от себе си за да влезе в BG 40 и след това и в Софикс - дай боже. Мениджмънтът работи здраво и засега се представя добре спямо миноритарите. Това плато е временно и нормално. Доброто тук тепърва предстои.
                          Айде със здраве.

Коментар

Първоначално изпратено от Novaka_Bull
                            108 пак се включва - като съпорт на позицията

Тъй, тъй... Нагоре по стълбата, която води надолу. Сами си надуха балона сега се чудят какво да го правят, а парите вече им трябват... Проблемът е, че ако продадат само 10% от собствените си акции, които са купили на вторичния пазар, цената им ще падне с 30%... Класическо аматьорско изпълнение с чужди пари...
                            6,60 лв -30% =4,62 лв, не ми се връзва нито с 2,80, нито с другите цитирани от теб цени.
                            На 4,62 пълня още толкоз.
                            “Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”

Коментар

Първоначално изпратено от Novaka_Bull
                              108 пак се включва - като съпорт на позицията

Тъй, тъй... Нагоре по стълбата, която води надолу. Сами си надуха балона сега се чудят какво да го правят, а парите вече им трябват... Проблемът е, че ако продадат само 10% от собствените си акции, които са купили на вторичния пазар, цената им ще падне с 30%... Класическо аматьорско изпълнение с чужди пари...
                              Я си пий хапчетата, че пак почна да гориш масло ....

Коментар

• Ха- тъкмо се чудех какво доведе до повишението, а той Facts се изказал

Коментар

X