IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Еврохолд България АД (4EH / EUBG) - архив до 08.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• нека се задават. те са остатъчни такива

Коментар

• Задават се по големи ордерчета
      Не е препоръка за покупко продажба!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от заядливецът
        Качественото, си е качествено. То е скъпо и ще става все по-скъпо, защото си струва парите!
        Точно!

Коментар

• Качественото, си е качествено. То е скъпо и ще става все по-скъпо, защото си струва парите!

Коментар

• Колеги,въпреки късният час,ми се струва,че трябва да се похвалим и да се поздравим Нека ни е честита постигнатата рекордната цена -6,49

nevermind,подкрепям те и както казваш по долу-sky is the limit!

Успех на всички тук и вярвам,че и за в бъдеще ще се радваме на рекордни цени.

Коментар

• Maybe,няма шестмесечен отчет за същия период на 2006г.Доколкото ми е известно,в този си вид дружеството съществува от края на 2006г.И ако е така за какъв ръст на консолидираните приходи става дума!?Дали въпроса е зададен некоректно или аз нещо не разбирам???

Коментар

• edno dopulnenie:

rezultatite ot postupleniata na pridobitoto rumynsko zastrahovatelno drujestvo, tepurva shte se otrazqvat v ot4etite na EUBG.
                sus sigurnost i ne samo negovite.... nadqvam se shte ima oshte pridobivki i vse dobri

PS: ako ne se luja, integriraneto na rezultatite ot Asitrans shte bude otrazeno nai-prigledno v godishniq ot4et na EUBG.
                a ot tam natatuk pri pazar na zastrahovane vurhu 20Mln naselenie...

PPS: hubavo e da se ima pred vid, 4e autozastrahovaneto E za momenta nai-sushtestvenoto "pero" pri vseki edin ot rodnite zastrahovateli.

ami kakvo shte stane, kogato se useti bulgarinO, 4e pri edna guvkava pravna sistema, nqma da e losho da se plashtat zastrahovka "Advokat", zastrahovka za 4astno domakinstvo"Haushaltsversicherung",da ne govorim za polzite ot zastrahovka jivot(koqto v pove4eto slu4ai i za pove4eto hora e edna 4udesna dulgosro4na investicia) i t.n. i t.n.

PPPS: varianti mnogo i kolkoto iskash koi ot koi po guvkavi - neka Product Managerite namerqt nai-pravilnoto im koncipirane, predstavqne i realizirane!
                sled tova moje i da ima neshto ot tipa: "... sky is the limit!"

Коментар

• Аз все още купувам тук с мисълта и надеждата за добри резултати, общо взето тук ми е една от по-дългосрочните инвестицийки. Използвам случая отново да кажа едно БЛАГОДАРЯ на корк, че ми отвори очите.

Коментар

• Първоначално изпратено от kork
                    Първоначално изпратено от nevermind
                    ne moje bi, ami sus sigurnost!

sadeiki po do segashnite prognozi i mnenia na dvamata bih vi se doveril

Коментар

• Първоначално изпратено от nevermind
                      ne moje bi, ami sus sigurnost!

Коментар

• ne moje bi, ami sus sigurnost!

Коментар

• Първоначално изпратено от Novaka_Bull
                          Първоначално изпратено от laclo
                          Първоначално изпратено от Novaka_Bull
                          Абе аз ще стискам палци ... пък ще видим! То и Румънското дружество ще помага ...
                          ше помага с около 15 мил приходи ама пак заради него мениджмънта се изцепи че прог. печалба ще е малко по малка
                          Приятелю ... мисля, че трябва още малко да повярваш в холдинга ...;-)
                          Аз съм им повярвал още на ИПО то ама се чудя докъде реално може да ги закара тълпата

Успех колега

do 10.00 moje bi

Коментар

• Първоначално изпратено от laclo
                            Първоначално изпратено от Novaka_Bull
                            Абе аз ще стискам палци ... пък ще видим! То и Румънското дружество ще помага ...
                            ше помага с около 15 мил приходи ама пак заради него мениджмънта се изцепи че прог. печалба ще е малко по малка
                            Аз съм им повярвал още на ИПО то ама се чудя докъде реално може да ги закара тълпата

Успех колега

Коментар

• Първоначално изпратено от Novaka_Bull

Коментар

• Добър старт

Коментар

Working...
                                X