IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Еврохолд България АД (4EH / EUBG) - архив до 08.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Да кажа и аз какво ми направи впечатление днес.
    Преди,когато са слагали тапи отдясно,това е карало веднага немалко хора да се притесняват и да си слагат офертите под тях и в не малко случай дори са разпродавали на пазарна.Днес обаче забелязах нещо много интересно.Когато Булбанк си сложи оферта продава 5 000 бройки на 6,50,никой не разпродаде.Точно обратното,за много кратко време тези 5 000 бройки бяха изкупени.
    (дано на хората от Булбанк да им е светнало какво глупост са направили)
    Това ме навежда на няколко извода.Първо,сентимента и очакванията на инвеститори и спекуланти е окончателно променен и всички очакват много по-добри цени и то в близко бъдеще.Големите играчи също като малките по-скоро купуват отколкото продават и вероятно се чака само някакъв катализатор и току виж цената отишла до ограничението.Оценката на големите риби и малките риби на БФБ(шесто място в класацията на Капитал по очакван растеж на цената на акцията за 2008г,второ място в класацията на всички инвеститори в класацията на потребителите на инвестор и трето място в класацията на големите индивидуални риби играещи за своя сметка пак на Инвестор)показва нещо много характерно,повишено доверие от страна на всички акционери и очакване за много добри цени към края на годината.Високата ликвидност е другото нещо което много радва тук и това със сигурност няма да остане незабелязано от чужди големи риби

пп
    с удоволствие чета темата за Еврохолд.С нетърпение чакам момента когато всички добри(настоящи и бъдещи) новини ще бъдат вкарани в цената на акцията.Успех на всички.

Коментар

• Аз също съм фен на тази позиция и когато мога допълвам кога с много , кога с малко (последно на 6.62, защото изпуснах новогодишните подаръци)...Застрахователната част от холдинга се развива много добре. Пазара в Румъния нараства с много бързи темпове и EuroIns Romania има много добри перспективи. В България също пазарният дял и премиите изпреварват пазара, така че трябва просто......търпение.
      Успех на всички акционери!

И както е модерно напоследък да се казва, че настоящото не е препоръка, с която се препоръчва инвестиционна стратегия за търговия с финансови инструменти или относно емитентите им, или мнение за настояща или бъдеща стойност, или цена на тези финансови инструменти.

Коментар

• [quote="НЕСТОР"]Напълно ви подкрепям, ще държим яко фронта и ще чакаме стойности от 21.00 , вие си знаете по кое време.[/quo
        Браво Несторе -ти го каза -По Димитровден и това ще стане стига да устискаме и да не ги продадем.

Коментар

• Напълно ви подкрепям, ще държим яко фронта и ще чакаме стойности от 21.00 , вие си знаете по кое време.

Коментар

• И аз съм убеден, че тук ни чака много радост.

Коментар

• Не знам кой какво мисли,но съм убеден че когато се оправи пазара ЕУБГ ще ни зарадва много.Тук съм от 3 лв. и продължавам да си увеличавам пакета когато мога.Купувал съм и на 8 лв и на 7 лв падна и под 7 няколко пъти ги препродавах и кажи речи си избих загубите.Успях да се класирам на 6.02 - 6.10 при новогодишното изсипване.Днес също не удържах и взех на 6.50.Кефи ме тази акция.Освен това тя беше първата която набелязах и купих.Холдинга е як,открит и с агресивна политика.Спомнете си и какви хора привлякоха да работят за тях.Няма от какво да се плашим.Тук ще има много радост.Аз поне вярвам в това.Успех на всички акционери тук!!!!!!!!

Коментар

• 2007-07-03
                Кирил Бошов пред investor.bg
                .........
                Обявлението, че искате да придобиете 3-5% от застрахователния пазар на Балканите, означава ли, че ще купите застрахователи и в Македония и Гърция, където според проспекта също проучвате няколко компании, както в Румъния?

Хоризонтът на възможностите за придобиване на застрахователни компании на Балканите е широк. Проучваме вариантите за покупка на застрахователна компания в Македония, Сърбия и Турция. В Гърция плановете ни включват единствено продажба на застрахователни продукти.
                Има ли сезонност на застрахователния пазар по застраховка Гражданска отговорност в Румъния, както в България (декември все още е близо 50% от премийния приход по тази застраховка).
                Румънският застрахователен пазар има доста сходни черти с българския. Една от тях е сезонността на застраховка Гражданска отговорност. Според нашите наблюдения 50% от приходите по тази застраховка се генерират през първото тримесечие на годината, като по-голяма част от тях - през месец януари.

Коментар

• Ами неофициално някой по-долу спомена, че се чуло за покупка на застрахователно дружество в Македония. Но официално не съм срещал подобна информация. Ама не се притеснявай ... след седмица две, като излезе отчета тогава ще стане такава ... каквато трябва!

Коментар

• Tuka nqma li skoro vreme da se poqvi nqkoq novinka, 4e malko da ni se vyrne samo4uvstvieto? Dali skoro nqma da imame banka ili nov klon na zastrahovatelq v nqkoq sysedna dyrjava? A kakvo stava sys sv. Nikolai 4udotvorec - nqkoi ima li predstava kak funkcionira i kakvo da o4akvame?

Коментар

• Първоначално изпратено от ОК
                      Първоначално изпратено от intriga
                      Отделил съм 50 % на позицията в моя портфейл.
                      Не е препоръка за нищо !
                      То че не е препоръка не е, но май е диагноза
                      Човека явно е консервативен, а и нали трябва да спекулира с нещо (100% ЕУБГ е скучно все пак)

Фактс, кaкво да пише като няма за кога. А и какво да напише P/S около 1 и PEG около 0,2(при P/E под 20).... ту риски

Коментар

• Първоначално изпратено от intriga
                        Отделил съм 50 % на позицията в моя портфейл.
                        Не е препоръка за нищо !
                        То че не е препоръка не е, но май е диагноза

Коментар

• Понеже го няма фактс, да отбележа че корк втори пър се появи в неподходящо време - вчера биеше барабани и байраци равяваше с добри новини, но днеска пазара не го послуша........ всяко нещо с времето си и тук ще има добри новини но трябва да си тръгнат мечките. Сега се е кротнал, дето викаше един познат малките деца като свършат една работа в гащите и притихват.
                          Не е препоръка и нямам акции, но ще си купя когато се върнат мечките в гората

Коментар

• Малко off topic - aбе Facts май се е поСМЕРЧил.. :-) - мое мнение..
                            Ако Facts = Смерч не е вярно - моя грешка, така или иначе и двамата са пичове. Трябва да има и такива да внасят малко негативизъм и/или реализъм.

Иначе Еврохолд и дъщеричката Евроинс много скоро ще ни радват доволно...:-)

Коментар

• Къде ли се изгуби Facts ?!Май му е време да се появи....

Коментар

• Отделил съм 50 % на позицията в моя портфейл.
                                Не е препоръка за нищо !

Коментар

Working...
                                X