IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Еврохолд България АД (4EH / EUBG) - архив до 08.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• forex_trader, машинката много добре ти е обяснила какво би следвало да се случва при увеличение, изключвам това за собствена сметка,т.н. сплитове.Радвам, че че имаш финансово образование - в този случай вероятно ще разгледаш компаниите в холдинга и отчетите и ще кажеш къде виждаш причината да не си държиш акциите?

Не си губи доброто настроение)

Коментар

• Първоначално изпратено от don emilio
      кви загуби и кви 80 лева бе смешнико ,ЗАЩО ЗАНИМАВАШ ВСИЧКИ С ПРОСТОТИЯТА СИ КАТО ОЧЕВАДНО СИ ПЪЛЕН НЕГРАМОТНИК
      Градски не обиждай колегата инвеститор, всеки инвестира колкото иска и колкото може. Пък и всеки може да пише каквото иска, без реклама, подвеждаща информация и нецензорни изрази. Аз пък се радвам да има критики в темите защото иначе става много скучно, само хвалби до небесата. Дали критиките са аргументирани или не, всеки може сам да си прецени.

Коментар

• кви загуби и кви 80 лева бе смешнико ,ЗАЩО ЗАНИМАВАШ ВСИЧКИ С ПРОСТОТИЯТА СИ КАТО ОЧЕВАДНО СИ ПЪЛЕН НЕГРАМОТНИК

Коментар

• На недоволните ще кажа:
          " Който го е страх от мечки - да не ходи в гората ".
          Аз лично по тази позиция съм си изпълнил плана. Заредих и ми остава да чакам. Колко ще чакам докато спечеля това е друг въпрос.

П.П. Като си спомня колко недоволни имаше от DOVUHL и как след това намазаха всички , които им се полагаше да намажат! Сега горе долу е подобно , тук обаче ги няма коментарите, че някой крал и т.н. Хората ви предлагат акции и който иска, да ги купува, който е решил да плюе , то ние няма да му се разсърдим, но поне да не пръска много.

Абе както бяха казали " На лош космонавт - космоса му пречи ".

Коментар

• "Въпроса по скоро е-КАКВО ТЕ Е НАКАРАЛО ДА КУПИШ НА 3.50 "
            na IPO-to tova beshe pazarnata !
            Dadox i limitirana za po-nisko ,z-to q ocenix po-nisko no ne s eklasirax.

Коментар

• Първоначално изпратено от forex_trader
              Iavno imam udovolstwieto da razgovarqm s brokera na EvroFinans :-)
              Ina4e ne vijdam koi normalen investitor she trygne da zashtitatava takava izbushena poziciq...

Priqtno mi e g-n Broker.
              Iskate konkretika:
              -Ami zashto sled kato si kupix na 3.50 lv. na IPO-to ot vas, sled tova za mn. dulgo cenata beshe samo nadolu?
              I kakva e CG na tezi kato men kupili na 3.50 i prodali na 3.24 ?
              minus 8 procenta (-8%) moje bi?!
              I kak taka kato obqvixte 4e mislite da plasirate uveli4enie na 3.35, izvednuj cenata sko4i na 3.57 ?!
              Koi q vdigna?
              Sled kakvi novini ?
              Kak taka suvpadna s uveli4enieto?
              I zashto sega pada?
              Do sedmica-dve she se vurne na 3.35, moje bi i po-nadolu-3.24 lv.
              Zashtoto ve4e nqma da imate interes da kupuvate po-skupo, otkolkoto prodavate.
              I kakvo stava togava s tezi, kupili na 3.35?
              Dori i da zapazite tazi cena, dneshnata ot 3.49, kolko procenmta premiq she imat zapisalite po 3.35 (+0.02lv. prava) ?
              3% moje bi ?
              Bravo- strahotna investiciq predlagate !
              Znam 4e ne vie priqtno nqkoi to4no sega da vi muti glavata, no az zagubix pari, z-to vi povqrvax i nqma kak...
              Vij ako mi platite zagubata , she spra da mutq glavite na vashite "investitori", koito kupuvat kacii po 3.37, za da gi prodadat posle po 3.24 .
              tova taka i niama da se razbere u nas. Kogato ima uvelichenie na kapitala, TOVA E LOSHO za investitorite koito pritejavat akcii! Gledai go taka: ako se uvelichi kapitala i ti imash akcii bez da kupuvash tezi ot uvelichenieto dela ti v kompaniata namaliava proporcionalno na procentnoto uvelichenie na kapitala. Za da si zapazish dela const. triabva da vadish oshte pari i da uchastvash v uvelichenieto. Tova e dilution. Koeto znachi che cenata na akciata triabva da padne. No tuk u nas e pulno s hora s niska fin.kultura i si misliat, che e super dalavera. Long-term sigurno e ok, shoto parite shte se polzvat za razvivane na kompaniata. Tuk kakvo stava? Akciata pri novina za uvelichenie skacha kato luda, shto? Za men tova e manipulacia i veche normalna praktika, dokato horata ne razberat za kakvo stava vapros. Az kato kupuvam chakam da mine uvelichenieto i kogato registrirat novite akcii, togava eventualno kupuvam. Aide sus zdrave :P

Коментар

• O.K.
                Spiram da sporq !
                Tova e super investiciq !
                Sled akto zapo4naxte i da me uveshtavate 4e celta na investiciqta tuk ne e da spe4elish a da 4akash dulgo, ne mislq 4e ima kakvo da sporq s takiva hora...

P.S.
                1. Turguvam na forex-a s pe4alba ot 3 godini. na real, a ne na Demo.
                2.Ot EUBG zagubix 4isto 80 lv.,koito si vuzvurnax i spe4elix mn.pove4e ot druga investiciq v druga poziciq
                3.Celta mi da pisha tuk beshe da predpazq nesvedushtite tuk ot novi zagubi, a ne az da spe4elq, z-to za men managementa na EUBG sa si prestupnici...Az li4no poznavam edni mom4eta deto vzeha krditi da kupqt na 3.50 i sega ne mogat da spqt...Jal mie za naivni horica , koito se lujat po tiq EUBG... Vse pak az imam obrazovanie po finansi v 4ujbina, dokato pove4eto nqmat ikonomi4esko obrazovanie...
                4.Az li4no ne iskam da 4uq pove4e za tazi poziciq.....Do tozi moment tq mi e nai-gubeshtata, skoqto sum se zanimaval i sujalqvam 4e se hvanax.
                Ne 4e sum z a80 lv. vuprosa e principen- qdosa me menagementa 4e plasira akcii na IPO-to po 3.35, sled akto i pazara im pokaza 4e te struvat po-malko(3.35 ili 3.00 nqma da sporq)

Коментар

Iavno imam udovolstwieto da razgovarqm s brokera na EvroFinans :-)
                  Ina4e ne vijdam koi normalen investitor she trygne da zashtitatava takava izbushena poziciq...

Priqtno mi e g-n Broker.
                  Iskate konkretika:
                  -Ami zashto sled kato si kupix na 3.50 lv. na IPO-to ot vas, sled tova za mn. dulgo cenata beshe samo nadolu?
                  I kak taka kato obqvixte 4e mislite da plasirate uveli4enie na 3.35, izvednuj cenata sko4i na 3.57 ?!
                  Koi q vdigna?
                  Sled kakvi novini ?
                  I zashto sega pada?
                  Dori i da zapazite tazi cena, dneshnata ot 3.49, kolko procenmta premiq she imat zapisalite po 3.35 (+0.02lv. prava) ?
                  3% moje bi ?
                  Znam 4e ne vie priqtno nqkoi to4no sega da vi muti glavata, no az zagubix pari, z-to vi povqrvax i nqma kak...
                  Vij ako mi platite zagubata , she spra da mutq glavite na vashite "investitori", koito kupuvat kacii po 3.37, za da gi prodadat posle po 3.24 .
                  Не зная към мен ли е отправено последното ти изказване,но си в грешка.НЕ РАБОТЯ ЗА ЕВРО ФИНАНС.Ако си имал предвид друг,сори,не отговарям кой къде работи,а и не ме интересува.АЗ РАБОТЯ ЗА СЕБЕ СИ И МЕЖДУ ДРУГОТО СЪМ РАБОТОДАТЕЛ.И поради факта,че не съм собственик на еврофинанс,не мога да изпълня условното ти предположение.

Добре,че изясни проблема си.Сега вече зная какъв точно е той.
                  Бих казал,че си направил грешката на повечето дребни играчи.
                  А именно-влизат на върховете,излизат на дъната.Надявам се да не го приемеш лично,просто констатация а и личен опит.И аз така съм правил преди време.
                  Относно вметките ти по-горе -не смятам да ти отговарям,защото не мога да коментирам кой купува и продава,поради простата причина,че не работя в еврофинанс и не зная подробности .

Въпроса по скоро е-КАКВО ТЕ Е НАКАРАЛО ДА КУПИШ НА 3.50 И ЗАЩО СИ ПРОДАЛ НА 3.24......

АКО СИ НАПРАВИЛ АНАЛИЗ НА КОМПАНИЯТА И СИ ПРЕЦЕНИЛ,ЧЕ 3.50 Е ДОБРА ЦЕНА,КАКВО ЛОШО СЕ Е СЛУЧИЛО,ЧЕ Е БИЛО НЕОБХОДИМО ДА ПРОДАВАШ НА 3.24 ...

В крайна сметка това,че някой е решил да продава на тази цена не значи нищо.Всеки си преценя за себе си.А и кой е казал,че цената трябва да е само нагоре.Няма гаранция за нищо,освен смърта и данъците,това предполагам го знаеш.

Според мен си направил грешка,че си ги продал на тази цена,но ти си знаеш.А относно това,че някой трябва да ти покрива загубата-имаш си глава на раменете и сам си си отговорен за действията.

Можеш да коментираш всичко което ти се коментира,това все пак е форум.Въпросът е,че без аргументи,фундаментални,технически или ако щеш дори астрологически анализи,никой няма да те възприеме насериозно.Така че успех в мътенето на водата,но си мисля,че ако се съсредоточиш върху анализ на данните на компанийте които те интересуват,би било по-добре изразходвано време,но ти си знаеш. И да знаеш,че не всички хора взимат решение за инвестиция като четат по форумите,просто понякога плурализма помага,но не винаги.

УСПЕХ И УМНАТА.

Коментар

• Не знам какво са ти виновни брокерите от Еврофинс, ти си решаваш каде и какво да инвестираш. Между другото доста направиха и много добри пари тук, тези закупили акцията на 2,60 продали на 3,60-3,70 и след това закупили на 3,00 лева. Това че ти си загубил от акцията не означава, че всички са загубили и че акцията е лоша. Просто не си влязъл в подходящия момент и на подходящата цена.
                    ПС: Ако излизаш на сегашните нива също според мен ще сбъркаш.[/img]

Коментар

• )

Първоначално изпратено от Колчо Слепеца
                      Vij ako mi platite zagubata , she spra da mutq glavite na vashite "investitori", koito kupuvat kacii po 3.37, za da gi prodadat posle po 3.24

???

Момко, сменяй дилъра...

Тоя те пържи нещо...

и да наблегне на водата))

Коментар

• Първоначално изпратено от Dundo1
                        Първоначално изпратено от Колчо Слепеца
                        Vij ako mi platite zagubata , she spra da mutq glavite na vashite "investitori", koito kupuvat kacii po 3.37, za da gi prodadat posle po 3.24

???

Момко, сменяй дилъра...

Тоя те пържи нещо...
                        Mislq 4e dosta hora vse o6te ne mogat da razberat, 4e ne vinagi moje da pe4eli6. A ottuk puk da vi kaja, 4e ne moje pri vsqka neuspqla investiciq da prehvurlq6 vinata na brokera ili puk na kompaniqta. Hubavo e 4ovek da tursi pri4inata v sebe si.A specialno za tova, 4e si prodal na 3.24 - seti se 4e ne6to ili ne stava6 za investitor ili ima6 slabi nervi.Ako pazara be6e permanentno nagore nqma6e da ima kompanii, koito da turguvame, a vseki 6te6e da e na borsata.
                        Нямах предвид брокера ..
                        Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца

???

Момко, сменяй дилъра...

Тоя те пържи нещо...
                          Mislq 4e dosta hora vse o6te ne mogat da razberat, 4e ne vinagi moje da pe4eli6. A ottuk puk da vi kaja, 4e ne moje pri vsqka neuspqla investiciq da prehvurlq6 vinata na brokera ili puk na kompaniqta. Hubavo e 4ovek da tursi pri4inata v sebe si.A specialno za tova, 4e si prodal na 3.24 - seti se 4e ne6to ili ne stava6 za investitor ili ima6 slabi nervi.Ako pazara be6e permanentno nagore nqma6e da ima kompanii, koito da turguvame, a vseki 6te6e da e na borsata.

Коментар

.............
                            Само не ми е ясно защо си си помислил, че непременно трябва да спечелиш и то веднага. Ако си живял досега с такива мисли - избий си ги от главата. Това тук е борса и всеки взема сам инвестиционните си решения. Не се опитвай да прехвърлиш вината за т.нар. твоя загуба на друг. Отговорността си е само твоя и на никой друг. А казвам "т.нар. загуба", защото толкова рано след IPO-то не бива да се говори така. На всяка инвестиция и трябва време да се развие и да даде плод и въобще не се знае дали утре няма да черпиш за инвестицията си в Еврохолд.

Като ти гледам ника, се чудя дали въобще се занимаваш с форекс. Щото с тая психология и манталитет няма оживееш и един ден на форекса (освен на демо)
                            He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Vij ako mi platite zagubata , she spra da mutq glavite na vashite "investitori", koito kupuvat kacii po 3.37, za da gi prodadat posle po 3.24

???

Момко, сменяй дилъра...

Тоя те пържи нещо...
                              Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Iavno imam udovolstwieto da razgovarqm s brokera na EvroFinans :-)

Priqtno mi e g-n Broker.
                                Iskate konkretika:
                                Koi q vdigna?
                                Sled kakvi novini ?
                                I zashto sega pada?
                                3% moje bi ?

Коментар

Working...
                                X