IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ами ако търсят 40 млн. акции, а те са само 39 млн.? Язък ще пропадне хубавата сделка, па и цената...

Коментар

• Първоначално изпратено от ivo111
      Първоначално изпратено от ТРОЛ
      а сега да сметнем ако не беше изкупуването да задържи цената ...то къде щеше да е тя сега
      А сега да сметнем и помислим.
      Търсят се един милион броя от свръхпродадения пазар.
      Къде ще отиде цената?
      кой ги търси? то и на мен ми се иска да има търсене ама няма

Коментар

• Първоначално изпратено от ТРОЛ
        а сега да сметнем ако не беше изкупуването да задържи цената ...то къде щеше да е тя сега
        А сега да сметнем и помислим.
        Търсят се един милион броя от свръхпродадения пазар.
        Къде ще отиде цената?

Коментар

• Първоначално изпратено от ivopashov
          Мисля, че настроенията на пазара за обратното изкупуване са видими от следното:

34% от общият обем по позицията за март се дължи на обратното изкупуване

Въпреки това:

01.03.2010- 6.54 лв средна цена
          31.03.2010- 6.50 лв средна цена

А дали пазарът е ефективен и "нормален" е тема на друг разговор

Коментар

• Мисля, че настроенията на пазара за обратното изкупуване са видими от следното:

34% от общият обем по позицията за март се дължи на обратното изкупуване

Въпреки това:

01.03.2010- 6.54 лв средна цена
            31.03.2010- 6.50 лв средна цена

А дали пазарът е ефективен и "нормален" е тема на друг разговор

Коментар

• Първоначално изпратено от El Guapo
              Петре оставяш емоциите да надделеят при вземането на решение, къде отиде професионализма - или майната му на професионализма , обидата е по голяма , искаме отмъщение ?
              ПК и професионализъм?

Професионализма в него е да занулява сметки по бързо от всеки един новобранец във форекса.

А , че няма да си купи акции на всички е ясно. Дълговете има да изплаща „професионалиста”.

Коментар

• Ииии... железен си . Принципите не са това което бяха , особенно в ситуация като сегашната случваща се на 50 - 70 год. Следващата подобна може и да не си жив да видиш . Не смяташ ли че си се поставил в ситуация да избираш между възможност и принцип ? Според мене принципа ще загуби .

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караиванов
                  Първоначално изпратено от El Guapo
                  Петре оставяш емоциите да надделеят при вземането на решение, къде отиде професионализма - или майната му на професионализма , обидата е по голяма , искаме отмъщение ?
                  Няма такова нещо.Аз и Оргахим няма да купя на 0.12лв.И не защото са не читави, а докато не се променят ПРАВИЛАТА И УСЛОВИЯТА НА БФБ!
                  А за 0,11 лв.? :-)
                  МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• Първоначално изпратено от El Guapo
                    Няма такова нещо.Аз и Оргахим няма да купя на 0.12лв.И не защото са не читави, а докато не се променят ПРАВИЛАТА И УСЛОВИЯТА НА БФБ!

Коментар

• Петре оставяш емоциите да надделеят при вземането на решение, къде отиде професионализма - или майната му на професионализма , обидата е по голяма , искаме отмъщение ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караиванов
                        Първоначално изпратено от дългосрочен
                        Да оставим акцията да падне с 10 стотинки и всичките дето злобеете да се уредите с по някоя бройка, че да млъкнете вече. Мисля, че изобщо не е малка отстъпката.
                        Ти очевидно не схващаш какво ти обяснявам - този ШИТ на 0.12лв да стане пак няма да си го купя.
                        Че купи си тогава от Химко на 0,10 лева, нали знаеш нов собственик нови надежди.

Коментар

• Първоначално изпратено от дългосрочен
                          Да оставим акцията да падне с 10 стотинки и всичките дето злобеете да се уредите с по някоя бройка, че да млъкнете вече. Мисля, че изобщо не е малка отстъпката.
                          Ти очевидно не схващаш какво ти обяснявам - този ШИТ на 0.12лв да стане пак няма да си го купя.

Коментар

• Да оставим акцията да падне с 10 стотинки и всичките дето злобеете да се уредите с по някоя бройка, че да млъкнете вече. Мисля, че изобщо не е малка отстъпката.

Коментар

• И 20 процедура по обратно искупуване да почнат цената па си е надоле

Коментар

• Първоначално изпратено от дългосрочен
                                Първоначално изпратено от ivo111
                                Първоначално изпратено от INSIDER-A
                                хахахахаха :-)))))))))))))

Голям майтап става тука :-)))) хахахаха

Електромобилите били непосредствена заплаха за Монбат :-))) хахахаха
                                По скоро заплахата е, че голяма част от страничните наблюдатели ще изпуснат една добра доходност.

Същите наблюдатели /някой платени драскачи като форекса, други фалирали , трети без средства и една акция/не гледат резултатите ,не четат прогнозите, не разбират от бизнеса на Монбат и отрасъла, но пък за това смело дават прогнозите за фалити банкрути и т.н.

Към същите ако имате факти не ги крийте . Споделете ги . Ако ли пък не. Спрете да пишете глупости !
                                Точно.
                                Сочно - Maggi супи и подправки за всеки вкус ! :-)
                                Ама нито акумулаторите, нито хартийките им стават за ядене

Коментар

X