Ами ако търсят 40 млн. акции, а те са само 39 млн.? Язък ще пропадне хубавата сделка, па и цената...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от ivo111Първоначално изпратено от ТРОЛа сега да сметнем ако не беше изкупуването да задържи цената ...то къде щеше да е тя сега
Търсят се един милион броя от свръхпродадения пазар.
Къде ще отиде цената?
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ivopashovМисля, че настроенията на пазара за обратното изкупуване са видими от следното:
34% от общият обем по позицията за март се дължи на обратното изкупуване
Въпреки това:
01.03.2010- 6.54 лв средна цена
31.03.2010- 6.50 лв средна цена
А дали пазарът е ефективен и "нормален" е тема на друг разговор
Коментар
� -
Мисля, че настроенията на пазара за обратното изкупуване са видими от следното:
34% от общият обем по позицията за март се дължи на обратното изкупуване
Въпреки това:
01.03.2010- 6.54 лв средна цена
31.03.2010- 6.50 лв средна цена
А дали пазарът е ефективен и "нормален" е тема на друг разговор
Коментар
� -
Първоначално изпратено от El GuapoПетре оставяш емоциите да надделеят при вземането на решение, къде отиде професионализма - или майната му на професионализма , обидата е по голяма , искаме отмъщение ?
Професионализма в него е да занулява сметки по бързо от всеки един новобранец във форекса.
А , че няма да си купи акции на всички е ясно. Дълговете има да изплаща „професионалиста”.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Петър КараивановПървоначално изпратено от El GuapoПетре оставяш емоциите да надделеят при вземането на решение, къде отиде професионализма - или майната му на професионализма , обидата е по голяма , искаме отмъщение ?МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА
Коментар
� -
Първоначално изпратено от El GuapoПетре оставяш емоциите да надделеят при вземането на решение, къде отиде професионализма - или майната му на професионализма , обидата е по голяма , искаме отмъщение ?
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Петър КараивановПървоначално изпратено от дългосроченДа оставим акцията да падне с 10 стотинки и всичките дето злобеете да се уредите с по някоя бройка, че да млъкнете вече. Мисля, че изобщо не е малка отстъпката.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от дългосроченДа оставим акцията да падне с 10 стотинки и всичките дето злобеете да се уредите с по някоя бройка, че да млъкнете вече. Мисля, че изобщо не е малка отстъпката.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от дългосроченПървоначално изпратено от ivo111Първоначално изпратено от INSIDER-Aхахахахаха :-)))))))))))))
Голям майтап става тука :-)))) хахахаха
Електромобилите били непосредствена заплаха за Монбат :-))) хахахаха
Същите наблюдатели /някой платени драскачи като форекса, други фалирали , трети без средства и една акция/не гледат резултатите ,не четат прогнозите, не разбират от бизнеса на Монбат и отрасъла, но пък за това смело дават прогнозите за фалити банкрути и т.н.
Към същите ако имате факти не ги крийте . Споделете ги . Ако ли пък не. Спрете да пишете глупости !
Ама нито акумулаторите, нито хартийките им стават за ядене
Коментар
�
Коментар