IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Петър Караиванов
    Първоначално изпратено от дългосрочен
    Първоначално изпратено от ТРОЛ
    Първоначално изпратено от bertram
    мани ги тия бройки, как ще коментираш спад 1.4% с оборот около 200К за седмицата. Не, че по другите позиции не същото, НО нали тук бяха особени?!
    е чакай сега акциите падат и човека каза, че е много зает....като/ако тръгнат пак нагоре отново ще има време за форума, да ни светне колко много е познал
    Колеги наистина съм много зает. Самият аз не очаквах чак толкова добра година в моя бизнес. Но всичко това се прави с много труд, акъл и много, много собствен кеш. Така, че чрез моите очи много ясно се вижда кои компании ще успеят. Няколко дни ще имате възможност да пазарувате монбатки в диапазона 6,600 - 6,800, след това и тези нива ще ви са евтини, както стана при 6,500. Погледнах бегло търговията днес при Еврохолд - това не говори добре за холдинга, както и за един друг дето насила се опитват да вдигнат цената и ако могат да привлекат кпувачи освен свързаните.
    Абе "дългосрочен" , ти да не си единия Бобоков ?
    Ти пък, пичовете не изглеждат да са обидчиви и не чак толкова самовлюбени, а и не ми се вярва да работят срещу собствената си акция, само и само да не им излезе скъпо обратното изкупуване.

ПС и ти си зациклил с партенките за банките и не е зле да се спреш малко

Коментар

• Първоначално изпратено от дългосрочен
      Първоначално изпратено от ТРОЛ
      мани ги тия бройки, как ще коментираш спад 1.4% с оборот около 200К за седмицата. Не, че по другите позиции не същото, НО нали тук бяха особени?!
      е чакай сега акциите падат и човека каза, че е много зает....като/ако тръгнат пак нагоре отново ще има време за форума, да ни светне колко много е познал
      Колеги наистина съм много зает. Самият аз не очаквах чак толкова добра година в моя бизнес. Но всичко това се прави с много труд, акъл и много, много собствен кеш. Така, че чрез моите очи много ясно се вижда кои компании ще успеят. Няколко дни ще имате възможност да пазарувате монбатки в диапазона 6,600 - 6,800, след това и тези нива ще ви са евтини, както стана при 6,500. Погледнах бегло търговията днес при Еврохолд - това не говори добре за холдинга, както и за един друг дето насила се опитват да вдигнат цената и ако могат да привлекат кпувачи освен свързаните.
      Абе "дългосрочен" , ти да не си единия Бобоков ?

Коментар

• извадка за последната седмица
        източник инвестор.бг

монбат
        Общо сделки:56
        Прехвърлен обем (бр.):29 545
        Оборот (лв.): 196 690
        Изменение за 1 седмица:-1.34 %

еврохолд
        Общо сделки: 111
        Прехвърлен обем (бр.):64 871
        Оборот (лв.):83 951
        Изменение за 1 седмица:-0.46%

химимпорт
        Общо сделки: 147
        Прехвърлен обем (бр.): 161 512
        Оборот (лв.): 447 539
        Изменение за 1 седмица:-0.18%

дългосрочния с многото кеш и бизнес
        би ли обяснил защо дружество, в което мажоритаря е зает активно да подкрепя акцията не само с покупки, а и вербално (за продаване над 10 лева и тн) пада повече от двата холдинга, които според теб са зле?
        Монбата определено е много добро дружество, НО да го изкарваш чак перлата на БФБ е доказателство колко малко разбираш от бизнес.
        Избери си един показател по който монбата да е пръв в софикс.. единственото за което се сещам е по крепене с обратно изкупуване.

Не ме разбирайте погрешно. Не съм черен пророк като ПК, а просто не виждам какво толкова особено и силно вълнуващо има в завод за акумулатори.

успех
        това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от ТРОЛ

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram

Коментар

• мани ги тия бройки, как ще коментираш спад 1.4% с оборот около 200К за седмицата. Не, че по другите позиции не същото, НО нали тук бяха особени?!
              това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Как ги гледате тези 4000 бройки на 6,650, така се редяхте и под 6,500. Хората ви дават промоция вие се ослушвате. После ще се редите на по-високи нива и така постоянно ще гоните цената, но това си е ваш проблем. Що се отнася до мен аз купих десетки хиляди до 6,500. Иначе имам страшно много работа, много повече от миналата година и то само за износ. Успех, че трябва да тръгвам.

Коментар

• КЪДЕ Е ДЪЛГОСРОЧНИЯ.......... ДА ГИ КУПИ ТИЯ 4-5 ХИЛЯДИ БРОЯ И ДА ОТИВАМЕ НА 7 лв

Коментар

• Първоначално изпратено от Zaki
                    ПРОГНОЗА: 30,04,2010 - 7,00 ЛЕВА И ТО УТВЪРДЕНА ЦЕНА.
                    Доброто лекарство за дебели глави се нарича "криза". Не е препоръка.
                    Доброто лекарство за страхливи инвеститори се нарича - зад борда.

Коментар

ПРОГНОЗА: 30,04,2010 - 7,00 ЛЕВА И ТО УТВЪРДЕНА ЦЕНА.
                      Доброто лекарство за дебели глави се нарича "криза". Не е препоръка.

Коментар

• ПРОГНОЗА- 16.04.2010г-13.45ч 7.00 лв

Коментар

• ПРОГНОЗА: 30,04,2010 - 7,00 ЛЕВА И ТО УТВЪРДЕНА ЦЕНА.

Коментар

• Първоначално изпратено от milenkk
                            Първоначално изпратено от Han Krum
                            Няма продавачи. Така ще бъде. Никой не бяга от сигурното.
                            Няма да кажа друго, освен да не се превъзнасяш много тука - нещата не са такива каквито ги виждаш с розовите очила.....айде па дано греша....
                            Човека е смел когато другите ги е страх, няма лошо. Според е на правия път.
                            Правилно.

Коментар

А купувачи има ли, освен теб и обратното изкупуване, разбира се
                              Не е препоръка... !!!
                              "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum
                                Няма да кажа друго, освен да не се превъзнасяш много тука - нещата не са такива каквито ги виждаш с розовите очила.....айде па дано греша....
                                Човека е смел когато другите ги е страх, няма лошо. Според мен е на правия път.

Коментар

Working...
                                X