If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Току що пускам компютъра днес и какво да видя - нови 5 стотинки отгоре, а вие си траете или се наслаждавате. 6,600 лева ще ги преодолеем ли за 2 дена. Сигурно.
предполагам всички 'големи инвеститори като теб' хвърлят шапки днес
Да за разлика от теб, който чака някоя неефективна компания да скочи, а такива много на БФБ. Или ще кажеш, че те са подценени. Аз ще ти кажа глупости. Голяма част от инвеститорите разбраха шмекеруването на "подценените" компании и вече ги избягват. Малко останаха такива като тебе дето разчитат на чудо. Чудеса няма има фундамент, развитие, перспективи и добра история.
Ще се сългася с теб ако тази година и догодина вземеш едно 30 стотинки дивидент на бройка. Ако гониш доходност от спекулиране е нормално да търсиш подценени акции. А дали Монбата е подценен не знам..по-скоро е подкрепен, което също не е зле.
успех
ПС ако под неефективна компания визираш ЦКБ - то сравни показателите с тези на Монбат. Ако вземеш дивидент от монбата... тогава друга работа.
Ти ако вземеш дивидент от която и да е компания дъщерна на този големия холдинг през следващите няколко години ще се радвам за теб. Там нещата се прехвърлят от единия в другия крачол. Ако не тази година, то следващата съм почти сигурен, че Монбат ще раздаде дивидент. Има малък шанс и за тази година.
Току що пускам компютъра днес и какво да видя - нови 5 стотинки отгоре, а вие си траете или се наслаждавате. 6,600 лева ще ги преодолеем ли за 2 дена. Сигурно.
Да за разлика от теб, който чака някоя неефективна компания да скочи, а такива много на БФБ. Или ще кажеш, че те са подценени. Аз ще ти кажа глупости. Голяма част от инвеститорите разбраха шмекеруването на "подценените" компании и вече ги избягват. Малко останаха такива като тебе дето разчитат на чудо. Чудеса няма има фундамент, развитие, перспективи и добра история.
Ще се сългася с теб ако тази година и догодина вземеш едно 30 стотинки дивидент на бройка. Ако гониш доходност от спекулиране е нормално да търсиш подценени акции. А дали Монбата е подценен не знам..по-скоро е подкрепен, което също не е зле.
успех
ПС ако под неефективна компания визираш ЦКБ - то сравни показателите с тези на Монбат. Ако вземеш дивидент от монбата... тогава друга работа.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
тук както е тръгнало монбат набързо ще изкупят плануваните бройки.
дали ще има ново решение за още бройки при достигане на плана?
Според теб, колко бройки днес са купени от Монбат. Според мен са около 20 % от оборота днес. А може и да не са купували. Интереса вече е много голям от професионални и други големи инвеститори като мен. Предполагам, че вече има и интерес от чужди инвеститори.
според мен тази компания е малка за големи инвеститори като теб
По мярка си ми е за момента заедно с още няколко от Софикс, но ще изчакам да дойде и това време.
Според теб, колко бройки днес са купени от Монбат. Според мен са около 20 % от оборота днес. А може и да не са купували. Интереса вече е много голям от професионални и други големи инвеститори като мен. Предполагам, че вече има и интерес от чужди инвеститори.
според мен тази компания е малка за големи инвеститори като теб
Едва ли.
По скоро ще трябва да променят параметрите на обратното.
Могат да си позволят и до 10,00лв да купуват , но не ми се вярва и тогава да направят бройката.
Средната от обратните да им дойде на 7,50-8,00лв и да продадат над 10,00лв е един реалистичен и достижим вариант.
А тук във форума ще продължават да си чешат езиците , измислени портфолио мениджъри от още по смешни ПФ, УД и ИПта ще продължават да блеят , спекулантите ще се цакат през стотинка и т.н.
А ние инвестиралите в Монбат ще направим добра печалба.
Коментар