If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Абе човек ,кво спамиш по темата ,за какъв другар ,за какъв Борисов пишеш ,тия медии направо са ви изпили мозъка ,гледайте по- малко ТВ и ще сте по-добре ...
Не се заяждам ,ама я по-сериозно ...
Че, Борисов е плямпало!
Че, обратното изкупуване говори добре за собствениците!
Че, доходността в един момент беше около 20% твърдата тук!
По принцип като чуя Заложна къща и веднага се сещам за мутри. Трябва да знаете, че тези обратни изкупувания говорят много добре за компанията много много добре.
Не проявявам интерес за сега щото и годишна доходност да е твърдо 30% това са си пари за семки спрямо някои други инвестиции.
Успех на акционерите тук но това с обратните изкупувания за мен говори много положително за собствениците.
Има една поговорка: По делата им ще ги познаете а не по плямпаниците както е при другаря Борисов.
По принцип като чуя Заложна къща и веднага се сещам за мутри. Трябва да знаете, че тези обратни изкупувания говорят много добре за компанията много много добре.
Не проявявам интерес за сега щото и годишна доходност да е твърдо 30% това са си пари за семки спрямо някои други инвестиции.
Успех на акционерите тук но това с обратните изкупувания за мен говори много положително за собствениците.
Има една поговорка: По делата им ще ги познаете а не по плямпаниците както е при другаря Борисов.
Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Нещото, което ме привлече навремето в софкома е разпределението на акционерния капитал или по-точно, тук еднолични решения не могат да се вземат. Гледах протокола от вчера - изборът е взет с пълно мнозинство, което за мен означава, че госпожицата ще има по скоро PR функция и бизнесът ще продължи да се води от основните акционери,или по-просто, ако имаше и най-малка заплаха, предложението просто нямаше да мине.
За мен най интересното от вчера е обратното и по точно, дали някой от по-големите има нужда от спешен кеш или са преценили, че цената на акциите е твърде ниска.
Аз доколкото разбрах от протокола, основната причина за смяната на директорите е физическото състояние на г-н Хинков, който се лекува в чужбина... Защо точно на Ирена са решили да гласуват доверие не знам, но факта, че има 100% мнозинство на ОСА значи, че все пак има пълна подкрепа. Ирена не я познавам, но на следващото ОСА ще се запознаем...
Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.
Нещото, което ме привлече навремето в софкома е разпределението на акционерния капитал или по-точно, тук еднолични решения не могат да се вземат. Гледах протокола от вчера - изборът е взет с пълно мнозинство, което за мен означава, че госпожицата ще има по скоро PR функция и бизнесът ще продължи да се води от основните акционери,или по-просто, ако имаше и най-малка заплаха, предложението просто нямаше да мине.
За мен най интересното от вчера е обратното и по точно, дали някой от по-големите има нужда от спешен кеш или са преценили, че цената на акциите е твърде ниска.
И преди съм го писал.
Ясно, че госпожицата е 'сложена' за управител. Аз лично не мисля, че това е добра практика. Нищо лично и и желая успех, но не е лошо мажоритарните собственици да се огледат как се прави навън. Там също го има роднинския момент (напълно естествено е), но се работи с години докато даден млад човек се изгради като професионалист. Там започват от най-ниско ниво в компанията и макар на 'бързи обороти' минават по всички етажи докато след няколко години (едно 5-10) този човек е готов да застане начело на компанията и да я управлява с ум и сърце.
Другото сме го гледали и особено в турболентна среда като настоящата не е най-удачно. В момента доста небанкови финансови структури са се насочили към сегмента, в който оперира Софкомчето и съвсем не може да се каже, че няма облаци на хоризонта.
успех
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Сборището мина весело - в уютната и топла крипта, Ирен вече е директорка, нека и пожелаем успех, младата дама е богата на идеи и има огромен хъс за работа и развитие на компанията, аз лично и имам пълно доверие, още повече, че по-опитните ще и помагат. Бизнесът се развива добре, особено доволни можем да бъдем от обектите в Тополовград и Брезник, които носят горе-долу по кинт печалба не всеки жител на тези градченца. Няколко новооткрити офиса в София също се развиват прилично. Софкомът се разраства и в някои други, второстепенни насоки.
Апропо - гласувахме и друго - обратно изкупуване на до 3% от акцииките в ценови диапазон 4-8 кинта. ... както каза Ганю веднъж - да сме по-малко, та да делкаме по по множко...
Добре Импи! А това обратно изкупуване за кои акции го решихте, за привилегированите, за непривилегированите, или по равно за всички ?
Коментар